Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş tanımı dışında görev verilmesi vb. sorunlara karşı ne yapmak gerekir?

Bunlar hep böyle, birini birinden küçük görüyor, baksan hepimiz insanız
İnsan dogdukta olabildik mi asıl mesele bu

İş yerinde beni sallamiyorlar. Halbuki hemen herkes aynı yaşlarda. Muhabbet ediyolar beni katmiyolar işle ilgili bişey soruyorum cevap vermiyolar ya da yuzume bakmadan konusuyolar. bir yerlere gidiyolar beni davet etmeden. Ben yapi geregi gulec kibar bir biriyim neden boyle oldu nasil davranmaliyim is yerinde? Bu isi kaybetmemem lazim

Kardeşim selam senin yaşadıklarının aynısını bende yaşıyorum ama vazgeçmiyorum onlar ne yaparsa bende kendim yapıyorum onlarla muhattap olamamaya gayret ediyorum verilen işi yapıyorum geciyorum sakın iş yerinde dışlanıyorum diye işi bırakma sen işini yap gerisini boş ver

kardeşim torpil olsun olmasın bizim insanımız engelli kişilere veya dürüst insanları sevmezler dışlarlar bu hep böyle yalancı olsan bagzı kişileri ispiyonlasan senden iyisi olmaz sen kafana takma boş ver işini yap geç

adaletsiz iş dağılımı var. Birisi en rahat bölgede benim yaptığım işin, yarısını bile yapmıyor. Elleri cepte akşama kadar dolaşıyor şefi yönetim bir demiyor
yapıyor diye,sürekli kendi işlerinide bana veriyorlar..kendileri ise bişey yapmıyor..İş yavaşlatıyorum bende olmaması gereken bişey..ama beni kullanıyorlar ya..yok böyle bişey..kendileri oturuyor ben çalıştırılıyorum..

Konuşsana şefinle, çalışma arkadaşlarından şikayetçi ol. Memnun değilim de. Baktın şefte seni dinlemiyor çık müdürün odasına onunla konuş. Konuştuğun halde yine birşey değişmezse bölümünü veya çalıştığın hattı değiştir, başka hatta geç.
Ezdirme kendini kimseye.

@Umut0318,

Önce konuş çözemiyorlarsa iş ara ve çık. İş bulmadan da çıkma. Ama o ortamda da uzun süre kalma geçmiş tecrübelerimle sana tavsiye...

@Umut0318, mesleğiniz nedir ? Diğer arkadaşların da belirttiği gibi istişare ile sorunu çözmeye çalışın.

Konuya şöyle başlayayım bizde depocu var kadın her işi başkasına yaptırmaya çalışıyor depoyu düzelt dedi bende benim işim değil diye söyledim yönetime söylemiş neden yapmadın diye söyledim benden eski
Diye beni harcalıyorsunuz 2 senedir burdayım ayrım yapmayın ofise gittim kimliği bıraktım yokum dedim artık gelin konuşalım dediler bana

Çalıştığım iş yerinde adaletsizlik had safada susuyorum ama bir yere kadar geç gelenler sivil dolaşanlar iş yükünü bana veriyorlar diğerine tek kelime yok bana gelince farkı oluyor nedense

Üst Alt