Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş tanımı dışında görev verilmesi vb. sorunlara karşı ne yapmak gerekir?

Bunlar hep böyle, birini birinden küçük görüyor, baksan hepimiz insanız
İnsan dogdukta olabildik mi asıl mesele bu

İş yerinde beni sallamiyorlar. Halbuki hemen herkes aynı yaşlarda. Muhabbet ediyolar beni katmiyolar işle ilgili bişey soruyorum cevap vermiyolar ya da yuzume bakmadan konusuyolar. bir yerlere gidiyolar beni davet etmeden. Ben yapi geregi gulec kibar bir biriyim neden boyle oldu nasil davranmaliyim is yerinde? Bu isi kaybetmemem lazim

Kardeşim selam senin yaşadıklarının aynısını bende yaşıyorum ama vazgeçmiyorum onlar ne yaparsa bende kendim yapıyorum onlarla muhattap olamamaya gayret ediyorum verilen işi yapıyorum geciyorum sakın iş yerinde dışlanıyorum diye işi bırakma sen işini yap gerisini boş ver

kardeşim torpil olsun olmasın bizim insanımız engelli kişilere veya dürüst insanları sevmezler dışlarlar bu hep böyle yalancı olsan bagzı kişileri ispiyonlasan senden iyisi olmaz sen kafana takma boş ver işini yap geç

adaletsiz iş dağılımı var. Birisi en rahat bölgede benim yaptığım işin, yarısını bile yapmıyor. Elleri cepte akşama kadar dolaşıyor şefi yönetim bir demiyor
yapıyor diye,sürekli kendi işlerinide bana veriyorlar..kendileri ise bişey yapmıyor..İş yavaşlatıyorum bende olmaması gereken bişey..ama beni kullanıyorlar ya..yok böyle bişey..kendileri oturuyor ben çalıştırılıyorum..

Konuşsana şefinle, çalışma arkadaşlarından şikayetçi ol. Memnun değilim de. Baktın şefte seni dinlemiyor çık müdürün odasına onunla konuş. Konuştuğun halde yine birşey değişmezse bölümünü veya çalıştığın hattı değiştir, başka hatta geç.
Ezdirme kendini kimseye.

@Umut0318,

Önce konuş çözemiyorlarsa iş ara ve çık. İş bulmadan da çıkma. Ama o ortamda da uzun süre kalma geçmiş tecrübelerimle sana tavsiye...

@Umut0318, mesleğiniz nedir ? Diğer arkadaşların da belirttiği gibi istişare ile sorunu çözmeye çalışın.

Konuya şöyle başlayayım bizde depocu var kadın her işi başkasına yaptırmaya çalışıyor depoyu düzelt dedi bende benim işim değil diye söyledim yönetime söylemiş neden yapmadın diye söyledim benden eski
Diye beni harcalıyorsunuz 2 senedir burdayım ayrım yapmayın ofise gittim kimliği bıraktım yokum dedim artık gelin konuşalım dediler bana

Çalıştığım iş yerinde adaletsizlik had safada susuyorum ama bir yere kadar geç gelenler sivil dolaşanlar iş yükünü bana veriyorlar diğerine tek kelime yok bana gelince farkı oluyor nedense

çalıştığım iş yerinde bir kız var sohbet ediyoruz nasılsın iyi misin diye açtım birinciside müsait olunca kahve içelim dedim bakarız dedi aradan uzun zaman geçti bi kez daha söyledim müsait değilim diye cevap verdi sizce ne yapayım

Cübbeli Ahmet Hoca'nın 14 şubat tarihli duasını hatırla.
Sev seni seveni hak ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'da sultan ise...

Boş ver kanka sana kız mı yok. Aslansın kaplansın.

İsyerinde 2 senedir çalışıyorum. Çalışma arkadaşlarım ve amirlerim değerimi bilmiyor. Benden sonra gelenler benden yüksek maaşlar aliyorlar ve amir ile araları çok iyi. Ben ise köpek gibi yardirmama rağmen. Verilen her görevi yapmama rağmen sevilmeyen bir adamım. Başkası 10 da 4 hata yapsa o 4 hata görülmüyor. Ben 10 da 1 hata yapsam o hata büyütülüp sıkıntı oluyor. Kafalarına göre işe çıkmıyorlar Arkadaşlar işyerinde nasıl bir rota çizmem laizm. Yardiminiza ihtiyacım var

@Umut0318, dostum yazdıklarını okudum,gerçekten üzüldüm. biliyorum türkiyede bir iş bulmak tutunmak zor oldu. ama senin oradaki durumun kronikleşmiş. sana senin istediğin gibi davranılmasını istiyorsan baştan kurallarını belli etmelisin. ama 2 yıl olmuş artık çok geç herkes sana karşı yokmuşsun hükmünde davranıyor. tepki versende artık birşey değişmez kendini kötü gösterirsin sadece ve daha da dışlanırsın.
önce dışarıya karşı tutumunu değil içine karşı tutumunu değiştir. köşelerin olsun. buna inandığında o işten ayrılıp yeni bir iş bul ve bu yeni işinde yeni bir sen ol.
bekara karı boşamak kolay derler biliyorum zor durumdasın iş bırakmakkolay değil ama psikolojin için yeni bir sayfa açıp ona göre davranarak etrafındaki yeni insanları etkilemelisin.
işi bırakmak istemiyorsan da işine bak . bir laf vardır ya "duanla mı doğduk bedduanla öleceğiz" kimseyi tınlama işini yap git köşede çayını kahveni iç takıl kendi kendine.
ben nasihat verilmesini pek sevmem ama sana bir nasihat vereyim.
"sakın iş yerinden bir kızı tavlamaya çalışma" kızın senden hoşlandığına yüzde 500 eminsen o zaman iş değişir ama belirsizlik varsa uzak dur. iş yeri sana cehennem olur.

şantiyede adamlar kafalarına göre işe gelmiyor izin alıyorlar bize gelince bin dereden su getiriyorlar bıktım artık şu mübarek ramazan günüde sabırmı sınıyorlar izin istesem 10 kere düşünüyorlar

kendini başkalarıyla kıyasladığında her zaman mutsuz olursun.kendini başkalarıyla kıyaslamaktan vazgeç

Nerede angarya iş var bana veriyorlar o kadar kişi var onları görmezler beni görürler aman kalpleri kırılmasın tabi şu mübarek günde hak ylyorlar hakkımı helal etmiyorum

Kardeşim iş yerinde yer edinmek istiyorsan işini en iyi bir şekilde yapmak ve isinle ilgili tüm konulara hakim olmak zorundasın, böyle yaparsan seni sevmeseler bile saygı duymak zorunda kalırlar

@Umut0318, nasıl bir iş yapıyorsun ?

Daha önce de sormuşum. Şimdi farkettim.

Son düzenleme:
İşe girdiğimden beri başımdaki amir yüzünden birçok defa ayrımcılık yaşadım ama artık gerçekten psikolojimi bozmaya ve işten soğumaya başladım kafasına göre iş gelmiyorlar erken çıkıyorlar izin istesem bin dereden su getiriyorlar ama başkası olursa da ondan iyisi yok adamına göre muameleden bıktım

@Umut0318,
Merhabalar hangi kurumda çalışıyorsunuz devlet mi özel mi?
cumhurbaşkanlığının çıkardığı bir genelge vardı iş yerinde mobingden ötürü.
cimere durumu ayrıntılı bir şekilde yazarsanız ilgili kuruma hızlı bir şekilde geri dönüş yapılacaktır.
aynı zaman da çalışma bakanlığına telefonda bir şikayet oluşturun engelli olduğunuzuda belirtirseniz aksiyon alırlar.
tekrardan geçmiş olsun.

@Umut0318,
Tamam hemen cimere durumu baya ayrıntılı bir şekilde iletin daha sonra zaten ilgili yetkiliye gerekli uyarı yapılacaktır.

Üst Alt