işyerindeki tuvaletlere kimin kiminle ne gibi aşk meşk ilişkileri olduğunu yaz ,her gördüğüne falanca senin hakkında böyle diyordu duyunca çok üzüldüm aslında sen çok iyi birisin neden seni çekiştiriyorlar anlayamıyorum de ,
uydurma haberler yay böylece senin oralarda dönen her şeyi bildiğini sanıp sana sokulmaya başlarlar ( ben bunu çok yaparım )
attığın asparagas haberlerin gerçek olmadığı ortaya çıkarsa ,benim bi suçum yok bu haberi bende birinden öğrendim ama o kişiyi ele vermemem için bana en sevdiğimin üzerine yemin ettirdi de , hemen yutarlar
Relax ol ,at atabildiğin kadar , sen değil onlar strese girsin
Herkes harıl harıl çalışırken ben işleri habire erteliyorum ,işler birikincede şikayetler başlar ve şikayet edenlere biriken işleri mailleri göster bak de ne çok çalışıyorum yine de yetişemiyorum de sonra tekrar yatışa geç
ben bu kısır döngüyü yıllardır yaşadığım için artık hayatımın monotonlaşmaya başladığını düşünüyorum ama bu HAKSIZLIK
Asla hiç bir işi zamanında sonuçlandırma ,dakik olursan bir sonraki işlerde senden yine dakik olmanı beklerler
Bir de masa telefonunu açık bırak hep meşkul çalsın sadece maille çalışıyorum de
böylece kimse ne iş yaptığını bilmez ahahah