Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş yerinde gruplaşma var. Yeni olduğum için dışlanıyorum..?

Mobing uygulanıyor iş

Calışıtığım iş yerinde işletme müdürü herkesi affedersiniz köpek gibi azarlıyor bir arkadaşımız çıktı bende şikayetçiyim 1 ayı geçti nerdeyse çalışıyorum. nereye şikayet edebilirim mobing uygulanıyor devamlı

mobing i kanıtlamanız gerekiyor. Alo 170 e yada SGK ya şikayet edebilirsiniz.

Mobing işinin ıspatı sıkıntı sesini kaydedin tamam yasal değil ama yapın bende epey var🤣

İş yerinde adaletsizlik

Çalışıtığım iş yerinde adaletsizlik var özel sebepten dolayı İZİN istedim verilmedi diğer arkadaşıma verildi ve erken çıktı sebebi söylenmedi haksızlığa gelemiyorum

Umutgs

Erkek seni daha o işyerinden atmadılarsa helal olsun sana firmanın adını yazsana bende yanında çalışayım:eek:

Haksızlığa gelemiyorum o yüzden tepkim çifte standart uyguluyor

Umutgs

Erkek bende haksızlığa gelemiyorum.
işyerinin adını ver bende yanına girip birlikte mücadele edelim birlikten güç doğar:eek:

İş görüşmesine gittiğimi mevcut işyeri müdürü duydu. Sorun olur mu?

İş görüşmesine gittim bugün. arkadaşlara konuşurken müdür duydu bunu. çıkartı mı beni

SERAFİM

Way inanmıyorum neler varmış bee...telefonu açık bırakmak...ben de ulaşamadım mı çok meşguller sanıyorum
İşleri biriktirmek...verilen görevin zamanında yapılmaması en nefret ettiğim şey

çirkin

Çirkin'cim ben orada şaka yollu ironi yapmıştım .

Ama gerçek şu ki iş hayatında telefonlara bakmayan ,işleri savsaklayan , işle ilgisi olmayan

fakat yalakalığın kitabını yazmış insanlar en sevilen en tutulan personellerdir .

Çünkü onların tek görevi yöneticilerin egolarını okşamaktır .

Zam ayı geldiğinde sen onlardan on kat fazla çalışmış olsan bile sana değil yalakalara daha çok zam yaparlar .

Ben bu haksızlıkları ,adaletsizlikleri yıllarca gördüm yaşadım .

Aynı anda 4 farklı iş yaptığım yıl da bile bana % 12 zam yapanlar yalakalara % 25 , % 30 zam yaptılar .

Belli bir süre sonra yani hem daha az maaş alıp hem de daha fazla çalışma enayiliğinden yorulduğunda

performansın ,motivasyonun düşmeye başlıyor .

Selam arkadaşlar ben de aynı durumdayım bipolarım diye dışlandım iş verilmiyor fazla ☹️

İşime son verildi

Performans yalanı adı altında işime son verildi nedeni sorduğumda cevap verilmedi ne kadar kolay adam harcalamak !

Performans yalanı adı altında işime son verildi nedeni sorduğumda cevap verilmedi ne kadar kolay adam harcalamak !

İnsan istenmediği yerde zaten mutlu olamaz .

Olaya bir de şöyle bak

dünyanın bir yerinde seni seven insanlar var ve onları bulman için hayat sana bir şans verdi

Selam arkadaşlar ben de aynı durumdayım bipolarım diye dışlandım iş verilmiyor fazla ☹️

Merhaba, geçmiş olsun hastalığın ne olursa olsun insanların bir çoğu kendisinin sonsuza denk sağlıklı olacağını hatta tövbe haşa hiç ölmeyeceklerini felan sanıyorlar empati yeteneği sıfır ortamlarına neden almıyorlar neden benimsemiyorlar anlamak güç benim hastalığım da ağır bir süreç geçirdim ama şuan belli olmuyor denilecek kadar az ama yinede 15 aydır çalıştığım ofiste bir tane hatrı sayılır arkadaşım yok anca işleri düşünce felan ama bunu ben dert etmiyorum işimi yapıyorum paydos saatinde çıkıp evime gidiyorum ay sonu maaşımı alıyorum yetiyor çokta önemli değil yani illa onlarla arkadaş olacağım diye bir şey yok ben buraya işimi yapmaya geliyorum bu şekilde düşünebilirsin.

Düşünürbilir arkadaş bnde Allah'a havale ettim zaten insanları bıraktım artık şuan annem için yaşıyorum ve sabrediyorum

Amin inşallah rabbim sesimizi duyar hasbinnalaah ve nimel vekil ve nimel Nasr

Üst Alt