Size çok değil 1.5 yıl önce başıma gelenleri anlatayım.
2012'de atandıktan sonra hastanenin çeşitli yerlerinde süründüm sayılır, hastakabulden tutun da radyolojide tıbbi sekreterliğe kadar (VHKİ olmama rağmen) sonrasında yönetim değişti ve ben kendi isteğimle biyomedikal ambar sorumlusu oldum, süreç sancılı oldu ama sonunda başardım, her neyse, ben gidince diğer depolardaki arkadaşlar şüpheyle baktılar, yapamazsın dediler, benim yerine geldiğim kişiyi seviyorlardı ben gelince onu aldılar, bana hiçbir konuda yardım etmediler, fatura girişi, mal muayenesi, aylık hesaplar, çıkışlar, yıllık hesaplar, dönem kapatma ama hiç birşey göstermediler, ben de kendim çareler aradım ve buldum da (İl sağlık müdürlüğü biyomedikal mühendislik birimi sağolsun), aradan 1.5 yıl geçti aralık 2018 yılında tüm hastanenin hesaplarını ben kapattım (diğer depolar dahil), başhekimlik tarafından takdirnamemi de aldım, astım odanın duvarına, ilk zamanlardaki arkadaşlar sık sık kahvemi içmeye gelir şimdi. Demem o ki, etrafınızdaki olan biteni umursamayın işinizi öğrenin en dibine kadar da hakkını verin, başarı ve takdir gelecektir.
İyi forumlar.