Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş yerinde gruplaşma var. Yeni olduğum için dışlanıyorum..?

Ailem sevmediğim bir işte çalışmam için baskı yapıyor!?

Sevmediğim bir işte çalışıyorum başka bir yere geçmek istiyorum ailem çok baskı yapıyorlar çok mutsuzum

İron
Çok sagol,yine is görüşmeleri geliyor daha iyi şartlarda olan bir yer olursa yine giderim.artik uzun sure durmam bir yerde,memmunsan ancak kalirim.
Peki sen benim Altunizade de oldugumu nerden biliyorsun daha önce.

Komiyim ben çalıştığım yerde devam etmeni istiyorlar bende mutsuzum

Başka iş varsa hazırda hemen girebileceğin rahat mutlu olacağın ona girersin o halde

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Anlatıyorum ama olmuyor mutlusuzum çok iş yerinde moralim bozuk devamlı

sgurkan

tanışıyoruz seninle çok iş değiştirme rahatın paran ve işin evine yakınsa kır dizini otur. emekli olana kadar devam et emekli olunca Antalya kaş yada Çanakkale geyikli tarafına yerleş bahçeli müstakil bir ev tut tavuk kedi köpek sebze meyve ek hayat dediğin nedir

sevdiği işte çalışan mutlu olan var mı ki . durumunuzun çözümü çok basit mevcut işinizi bırakıp geçebileceğiniz ve mutlu olacağınız iş varsa geçersiniz.çalışmasam da olur maddi gücümüz var diyorsanız mevcut işinizi bırakırsınız. hayır çalışmam lazım diyorsanız da daha iyisini bulana kadar sabredersiniz ya da işinizi sevmeye çalışırsınız.

hasato

Bir kaç yerde görüşme yaptım haber bekliyorum çalıştığım yerde huzursuzum ailem anlamıyor

Tanıştığı filan yok . Herkese salça oluyor .

İnsanların burayı çöpçatan olarak kullanmaya çalışması çok üzücü

SERAFİM

sana tavsiyem tedavi ol ruh sağlığın bozulmuş yada cinsel sorunların var benim yorumuma yorum yapma bir defol git uzakta oyna benim tanıdığım kişiler seni ilgilendirmez deli:eek:

Çalışan herkes mutsuz.
Hiç mutlu olanı görmedim.😏
Bir işte beklentiniz nedir ki?
İnsanlar şükretmeyi bilmeli.👍🏼

Calışıtığım iş yerinde çok bilmiş iki üç kişi
Var sabırımı sınıyorlar kötü şeyler olacak az kaldı uyarmıcam artık 🙄tartışma yaşadım Bugun

Sevmediğim bir işte komi olarak çalışıyorum vasıfsız bir iş lanet gelsin ailem sürekli baskı altında tutuyor beni başka işe geçmek istiyorum mutlusuzum sürekli

Sevmediğin iş ilerde daha çok soruna yol açabiliyor. Umarım en kısa zamanda sevdiğin veya sevebileceğin bir iş bulursun.

Bugun iş yerinde tartışma yaşadım fesih nedeni olurmu yardımcı olun lütfen

Umutgs

sana hiç bir şey olmaz kardeşim sen o firmadan emekli bile olursun hiç korkma tınlama hiçbirini:eek:

Çalıştığım iş yerinde müdür seni boğarım dedi bu mobinge giriyorum mu acaba

Umutgs, müdürün hikayesini bilirmisin boğarım demesine aldırma bizdede Bi lavuk vardı çeşitli şekillerde tehdit ederdi çalışanları hatta hiç unutmam Bi arkadaşa telefonda senin canını yakacağım sana acı çektireceğim dedi birine NATO mermer kafa dedi, birine senin akıl sağlığından şüpheliyim dedi uzar gider sall sen iş olacağına gider, mobing işine girme o sıkıntı yaya kalırsın

Calışıtığım İş yerinde mobing uygulanıyor ne yapmam gerekiyor

Calışıtığım iş yerinde işletme müdürü mobing uygulanıyor nereye şikayet etmem gerekiyor

Haftalık izinlimi kullanmak istiyorum vermiyor iş yeri en son Pazartesi günü kullandım ne yapmam gerekiyor lütfen bilgi verin

Bir yere şikayet etmeyeceksin. Gidip dava açacaksın... Çalıştığın işyerinin İnsan Kaynakları varsa oraya şikayet edebilirsin.

Ancak sürekli aynı konuda şikayet ediyorsun. Yanılmıyorsam işe gireli daha 1 ay falan oldu. 2 ay dolmadan "tak sepeti koluna, herkes kendi yoluna" diyebilirler. Ona göre.

Bir yere şikayet etmeyeceksin. Gidip dava açacaksın... Çalıştığın işyerinin İnsan Kaynakları varsa oraya şikayet edebilirsin.

Ancak sürekli aynı konuda şikayet ediyorsun. Yanılmıyorsam işe gireli daha 1 ay falan oldu. 2 ay dolmadan "tak sepeti koluna, herkes kendi yoluna" diyebilirler. Ona göre

Alo 170 arasam yardımcı olurlar mı acaba

Arkadaşım, her 6 işgünü için işveren 1 gün izin vermek zorundadır. Ancak bunu işsözleşmesine göre haftasonu kullandırmak zorunda değildir. Haftasonu çalıştırıyorsa hafta içi de izin verebilir. İzin vermiyorsa fazla mesai ödemesi yapması gerekir.

Hem hafta sonu çalıştırıyor, hem izin vermiyor, hem de fazla mesai ödemiyorsa Çalışma Bakanlığına veya CİMER'e şikayet edebilirsin.

Umutgs

ne biçim insan bu gelde boğ de..ne şerefsiz haysiyetsiz insanlar var..mobbing e girer ama ispat önemli nasıl ispatlayacaksın

mobbing davasını kazanırsın maddi ve manevi tazminat alırsın

Ispatı çok zor fazla Bi çalışma süren de yok orada

11 saat çalışıyoruz iş yerinde fazla mesai parası verilmiyor molada kullandırmıyorlar nereye şikayet edebilirim herkes şikayetçi bu durumdan

Üst Alt