Sametmenc05 ellerine sağlık kardeşim
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Söylediği seyler senin için önemliyse kendini parçalayarak anlatacak. Çünkü bu zamanda senin için önemli olanı umursayanı görmedim"Söyleyeceğin şey benim için önemliyse, gerekirse kendini parçalayarak anlatacak ve anlamamı sağlayacaksın."
Arkadaşlar bir ay önce implant ameliyatı oldum eğer doktorunuz implanttan verim alırsınız diyorsa bir saniye bile durmadan ameliyat olun.Kök hücreyi bekleme aileni de suçlama bu konuda üzme onları.
Kac yasindan sonra ? Duyma kaybiniz ne zamandan beri vardi? Konusmalari anliyormusunuz? Eger ses duymak icin yapiliyorsa bosuna bu ameliyati olmayayim.. isitme cihazlariyla zaten beynimi patlacak kadar yüksek sesli duyuyom. Tek son sorun yüksek frekanslari duymamam ve konusulanlari anlamamam.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
@twilight implant takanlar ikinci kulağa da takmak için uğrasıyor neden?
Sol kulağım duyuyordu ama oda kötüydü anlamam çok kötüydü hatta.
Hemen hemen aynı durumdayız, sana iyi gelecektir umarım. Yalnız cihazı takar takmaz anlamayı bekleme, 6 ay 1 sene içinde yavaş yavaş olacak işler.
Kendi çabanla anlaman daha iyi duruma gelecektir. (sesli kitap okuma, tv izleme vs)
Finally,
İşitme kaybım olmadığı için işitme kaybı yaşayan insanların ruh halini ancak tahmin edebilirim. Anlamam mümkün değil.