Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı fiyatları niye uçuşa geçti?

Merhaba arkadaşlar işitme cihazı kullanan kişilerin cihaz fiyatları konusunda çok şikayetçi olduklarını biliyorum. Siemens bayisi olarak diğer siemens bayisi olanların satış fiyatlarını da biliyoruz. Herkes de para kazanıyor kimse zararına satmıyor ama biri az biri çok kazanıyor. Çorum da ilkduyum İşitme cihazları merkezi olarak fiyat konusunda ve teknik destek konusunda herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. İyi Günler.

en pahalı markadan taktım ama zenginim demedim shukufe .. öğretmenim çok şükür ...Allah devletimize zeval vermesin. Zannettiğin gibi iki kulağa cihaz takmıyorum.çünkü iki kulağa cihaz tak-çıkar , bakım vs.. gayet zor oluyor ..

ben de senin gibi tek kulaklıyım ....mümkün olsa ..güvenecek bir doktor bulsam 3.ameliyatı olup cihazdan kurtulmak isterim ..
yine de her halime şükür ediyorum...

doktorların çoğuna güvenmiyorum işitme cihazı satanlara hiç güvenemiyorum...

sami16

ben guveniyormuyum sanki saticilara:(denize dusen yilana sariliyor misali mecbur kapilarini caliyoruz:(hele ben gibi konusmayi anlamak icin degil azcik ses duyup nalet cinlamalara gogus geriyorsaniz, ama yuksek seslerle fena oluyorsaniz anlarsiniz.

sesi biraz kisin dedinizmiydi cogu sesleri tamamen saf disi birakip cihaz ayarliyorlar. asagi tukursen sakal, tukari tukursen biyik misali:(

genede allah eksikligini gostermesin su cihazlarin, bunada sukur diye kafayi dik tutuyoz:)

ilkduyum fıyatlarda ne yapıcaksın gelıs fıyatının uzerıne yuzde kac koyup verebıleceksınız onu soyleyın lutfen.2000 lıradan asagı adam gıbı cıhaz yok

cık cık. 2000 lıraya sıemensmı var. sıemens en tuzlu cıhazlardan.

Reklam yapacağınıza burdan cihaz ve satış fiyatını sergile yardımınızı görelim boşuna millet gelmesin diğer firmalar gibi 2000 TL cihaz sizin işitmenizi kazandırmaz 7500 TL olan size yeter ;)

Wideksin bakımını yaptırcağım uygun yer varmı ankarada

Hem ayar hem bakımı

Mehmet Akşit bey uygunmu orası ne kadar tahminen garanti bitti benimkilerin duyum ağırlaştu biraz pislenmiştir sanırsam içi

Gidip konuşun. Tamir fiyatı yüksek çıkarsa, tamirden önce size sorarlar.
Cihaz ayarlamasını da iyi yaparlar

shukufe

Siemens kalitedir Alman teknolojisi iyidir yarı yolda bırakmaz seni pahalı olsun ama senin olsun . ayrıca dolar arttıkça teknoloji ürünleri dahil her şey zamlandı. dolar 5 tl olmadan alın bence

shukufe şimdilik alamam dolmadı süresi obirlerinin

Denicektim sadece

sahranil

cihaz alacak olmadan odyocuya kulak emanet edecen:rolleyes:valla billa senin kulagina ben acidim:(kii bide baya iyi isitmen, yane cok ileri isitme kaybin olaydi o zaman bile hak veremem.

shukufe benim cihazdan yeterince duyum alamıyom kulak arkanınkini mrk etmiştim satın alamamki devlet vermez farkını 5yıl dolmadı daha

Ondan önden deneme amaçlı bakcaktım

Mehmet Akşit yaptırdım seliste ayarı sağolun yardım için az tıkanma hissi var

Ayardanmı acaba gene bakcakmış

Bide test yapıldı sonucu vermedi.hacettepedeki testimide gösterdim kasımda yapılmıştı

sahranil

arkadaşlar cihaz almak için acele edin seçimden sonra teknoloji ürünlerine deli zam gelecek. telefondan tutun , dijital cihazlar ve otomobil fiyatlarına fena zam binecek.

5yıl dolmadı vermez devlet farkını

Çok pahalandı:(

Dışarda yürürken ıslanmason diye çıkarıyom çok hassaslar bibozulsa ne kdr fiyat:(

Garantideken hoporlörü bozulmuştu

sahranil

[FONT=Verdana]DEVLET engelliye ne veriyor ki ? aslında maaşı asgari ücretin altında olana bu cihazın tüm parasını ödemeli ama bizim hükümette iş yok.[/FONT]

sahranil

kac gun kaldi bakimda. bende chilimi vereyim diyorum ama naidayi bikacgun kullanmayi goze alamiyorum:(bi gitmistim onlara yedek veremem getir phonakini onu ayarliyayim demisti

shukufe temizledinizmi dedim içinide evet dedi testen önce aldı cihazı eline temizlrmiştir umarum:D

Aynı gün oldu hepsi

Tıkanma hissediyom bide ayardanmıdırki

Genç bioğlan vardı oayrladı yanındada bayan durdu

vahhh, sibel hanim yapardi orda ayari, cok ustadir kendileri. kaldik desene yamaklara:( Mehmet bey cihazin dogru calisip calismadigini kontrol eden alete koydurun demistide. bizde yok o alet demisti. bende uzun muddet kalacaksa vazgectim artik. yenisini alsammi diye dusunur oldum bu siralar.

sahranil

sibel hanim gercek kulak olcumu ile yapar cihaz ayarini, odur. dogru ayar oluyor onunla ayarlanirsa. ama bana vermemisti bunu nedense.

iyi birsey bu gercek kulak olcumu. o begenmedigim naidayida boyle ayarlamisti . kac odyometristin eli degdi hicbirini kullanamamistim cunku onlar gercek kulak olcumu yapmamislardi.

bu gercek kulak olcumunu bide idiste gordum. odyocularin cogu bilmiyor bunu.

Sevdim burayı diğerlerine nazaran iyidi benim odyodan iyi yani bende yeni gördüm bu kağıtı diğer testi vermedi onda kalcakmış

Az tıkanıklık hisseyom onuda düzeltir işlh

İron

devlet ihracatciya dolari 4 liradan sabitlemis:)bizim ithal cihazlarada bole bi iyilik yapar belkim:p

shukufe

seçimden sonraya kalma sen git hemen al yoksa en az %20 zamlı alırsın buda 5 bin tl olan işitme cihazını 6 bin tl olarak yansır . 1000tl zarar edersin benden demesi hatta arabada al sıfır otomobillere şuan %5 zam geldi seçimden sonra yine gelecek hazır alışverişe başlamışken yeni bir telefonda al seçimden sonra telefonlara %20 zam geliyor ne yap et al sonra pişman olma şimdi al.

Üst Alt