Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?

Evet hep internetten aldım daha ucuzunu buldum şimdi mağazadan alcam
asiman1905

Ben n11 güveniyom sorun yaşamadım

Magazada ucuza ordan bizim burda yani istanbul eminonu pilci var onlar bile fiyatlat ucmus gecen hafta gitmistim duracell 12 dedi almadim interneten baktim findikzade rayovac 8.5 tl yaziyor bugun gidecem eger oyleyse alacam 10 tane yedek olsun :) Pluvia

Bende bu bataryapil acilmiyor interneten baktim

N11 ucuz vermiyor ki zaten eminonunde 12 tl

Napım ucuz bulamınca n11den alıyodum 15ten açıyolar ağızlarını
asiman1905 8.5 bulduysan al

Kaç numara senin pil

Benimki 10 bihafta gidiyo

Benim pil 4 veya 5 güne gidiyor benim pil 10 numara benim kulak cihaz kulak içi Pluvia gidip bak acam internete gibiyse alacam

Seninki yinede iyi 10 gun suriyor 13 numara mi senin

Senin nasil 10 gun gidiyor kulak arkaşımı kullanıyor hangi marka pil kullanıyorsun sen Pluvia

10 gün değil 1hafta anca yada 6gün belli olmuyo

Kulakiçi

Kullanıyom

Widex

Pil rayovac

Bende 1 ay oldu kulak içi siemens aldım w idex markalar iyi mi hiç duymadım da

8.5 tl dediğim pil yerini aradım 12 tl dedi dedim internete 8.50 yazıyor dedi yanlış bunlarda insanlardan sanki dalga geçiyor

Pluvia

Pili 10 tl aldım ekonomiden rayovac aldım duracell 11 diyordu rayovoc dedim 8 yap 1 kutu alayım yapmadı belki ilerde fiyatlar düşer belli olmaz

Ben 675 kullanıyorum. 15 günden önce pek bitmiyor. İdareli mi kullanıyorum ne :)
Fiyatlar uçmuş ya. Nereden ekonomik alabiliriz. Benim favorim activair yani duracell. Hem onu kullandım.
Bir ara rayovoc kullandım ama sanki daha çabul bitiyor gibi o.

bulnes en küçük pil olduğu için 5 gun ancak bitiyor ama senin pil büyük bende hep duracell alıyordum bana rayovoc daha çok dayanıyor deyince bugün ondan aldım 10 tl duracell 11 tl

Ben onluk paketler halinde hep pilburada.com dan aldım. Sıkıntı yaşamadığım gibi hesaplı idi. Ama şu anda 1 paketi 17,50 TL ki oldukça yükselmiş. Gittigigdiyor da 10 paketi 119 TL ye var. Ama daha sipariş vermedim ki en geç pazartesi günü vermem lazım.

asiman1905 Eminönünün neresinde tam yeri firma ismi nedir. Yarın açık ise yarın gidip alayım.

Pazar günü açık diğer günler açık mısır cardin orda toptan satis yerleri ordakilere söylersem sana yerini söylerler @ bulnes

Tahtakale cad desen orası toptancıları yeri 12 üstü olursa alma başka yerlere bak 12 var bugün gitmiştim deseydik tam adresini alırdım atardım sana @bulnes

Aynen banada 12tl gagalıcaktıda:) dedim nette 9.30 fiyatı açtı baktı sitesine öle verdi:D

Bide yok diye önce 10numara sordumda aha orda duruyoya dedim

Malını bilmiyo daha varmı yokmu

N11de otikon indirimde 10lu paket 109tl

Rayovac 113tl

10paket

Dediğüm sitede daha ucuz bataryapil sitesi

Ben rayovac ben 10 tl aldım duracell 11 dedi dedim rayovac iyi diyorlar bunu deneyim dedim çok yere sordum bir yerde 10 tl buldum :) Pluvia

10da iyi hiç çoktan:)

Oralarda sırf elektronik satan yerlere bak akü pil satanlara

Ucuz bulursun

Benim gittiğim yer toptan yeridir orda telefon kılıf saat herşey belki eminonü biliyorsundur ucuz olsa oralarda olur orasında uçmuş :) Pluvia

Biliyorum istanbul da değilsin ankaradasin tatil için gelmiş olabilirsin o anlamda dedim ;) Pluvia

Bu arada emin önünde kıvanç tatlıtuğ gelmişti dizi çeviriyordu :)

merhaba kardeşler
ilk kez işitme cihazı olarak oticon opn3 cihazı aldım. ama kutuda ne bir garanti belgesi var ne de markasını modelini gösteren bir belge... bu normal midir?
aldığım cihazın oticon opn3 olduğunu nasıl anlayabilrim?
yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
EbuMuaz

Merhaba, oticonun uygulamasını telefonunuza kurun bluetooth ile cihazı ve telefonu bağlayın muhtemelen orada modeli seri numarası vs çıkacaktır.

Bu arada uygulamanın ismi oticon on

Merhaba bay ve bayanlar herkes iletişime geçtinler
neden işitme cihazları uçuşa geçti kimler bizim hakkımız verecek bizlere duyum saglamıyorlar neden bizlere örnek olmuyorlar paran varsa kralını alırsın paran yoksa sana duymak bile yasak o kadar işitme cihaz firmaları varki bunlar kimlere fayda olan bizlere oluyor cihaz aldın aldın işin bitti memun kalmazsan bunun bi çaresi yok devamlı hep ayar ayar ayar yapalım bu ne yav ikide bi ayarmı olur insan aldına pişman oluyor ne yapsak olmuyor olan tüm iştme engellilere oluyor kimse bizlere hayat vermiyor neredeyse işitme cihazlarını çöpe atasım geliyor
tüm işitme arkadaşlarıma saygılar..

Heeemmmeeennnn

senden bıkmıştır... Satıcı yolunacak kaz arıyor ve 12 liraya satıyor sende 10 numarayı beleşe götürüyorsun :) ....

Hafta sonu işlerim vardı gidemedim bende. Bu arada baktım hb dan 5 paket duracell 675 i 54,91 TL ye satılıyordu. Paketi 11 TL ye geliyor bende siparişi verdim.

Üst Alt