Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?

Sonny aldım 9tlden:)) pil çok sevindim:))

sonyy pilden memnun olmamistim ben. isitme cihazi icin tafsilat almak adina merkezleri dolasirken biri ovup kakalamisti bana. cabuk bitiyor rayovaca gore. kullandigim piller arasinda genede en berbati gen.p olaniydi. 6lik bi katronda hepsi hem cabuk bitti, hemde biterken sinirbozucu ugultular yapti.
duracelle rayovacdan sasmayin beni dinlerseniz.

shukufe denicem görcem bakalım en pahalıda gp sony

Duraceli ben sevmiyom

Rayovac iyi

Pluvia gp hepsinden pahalı ama sony hiç duymadım Ben duracel kullanıyordum şimdi rayovoc deniyorum duracel ayni

Var sonyde ilk pilim panasonicti

N11de gp sony pahalı

Evet oda iyi

Aldım artık bidakinede ondan alırım

En adisi durasel hiç sevmiyom

Evet ben de sevemedim onu. Şu an oticon ve rayovac karışık kullanıyorum. İdare ediyor beni

Aynen oticon nasıl

Gp hiç aklıma glmedi alınca sonyde denemedim hiç gerçi ilk aldım bakalım kç gün dayancak yarın 5gün

Sony ben de senden duydum. Oticon 3 gün bende maksimum. Sonra bitiyor. Ama ben aldığımda çok uygundu ve toptan almıştım. Şimdide rayovac aldım. O iyidir. Şu an oticonda doları bahane edip pahali oldu. Tavsiye etmem. Sony ne kadar verdin ayıptır sorması?

Kaç numaraki sizinki 3gün implantmı
Benimki 10numara 12tl dedi önce 9bıraktırdım fazla aldığım için 10kutu aldım

Bu dolar başımıza bela oldu napcaz bizya

Daha artar bu

Artabilir belli olmaz. Toptan ala ala gidicez. İyi almışsin yine. Benim ki de 312 kulak arkası.

Siz kaça aldınız

Daha ucuza vermezler

Anladım iyi genede

Bende 90 verdim 10kutu

Yaza kadar idare eder

Bugün 6cı gün pil zayıf oldu:)

Soğuktada taktım ondan heralde:)

Merhaba arkadaşlar Geçenlerde Aile Bakanımız ın bir demecine dek geldim ` raporlu olarak işitme cihazı kullanan vatandaşlarımıza haftada 2 pil sağlıyoruz ` diyordu . SGK yetkilileri ve İşitme cihazı satan firmalarla görüştüğümde bana tam teşekküllü devlet hastanelerinden aynen işitme cihazı alacakmışım gibi - işitme cihazı pili sağlık kurulu raporu almam gerektiği - belirtildi . Ama ben Istanbul ilinde birkaç hastane dolaştım böyle bir rapordan haberleri yok ! Bilgisi olan var mı aramızda ben yarım duyan kulağımla yanlış mı anladım sayın Bakanımızı ?

gostermelikte var bu sgk pil vermesi. ama cok az bir paraya tekabul etsede bende hacettepede baya bi baslarini sisirmisimdir raporda rapor diye.bide beni iyi taniyorlar ordakiler. alamadin ne olsada raporu:(galiba yas is.

Yıllık 600 tl lik pile tekabül ediyor ded i Istanbul SGK dakiler ama hangi hakem hastaneden alınıyor diye soruyorum jastanelere başvurun tek tek dendi

oyle degildi benim anladigim. 26 27 liralik biseydi galiba hesaplamistimda gecmis zaman. sizin dediginiz 5 yilda bir isitme cihazi katki parasi olmali.600 lirayi hayatta vermezler.

Ben 675 tl işitme cihazı için geri ödeme aldım zaten 6 aylık bir bekleyişten sonra Benim dediğim geçen haftalarda Bakanın ` raporlu olarak işitme cihazı kullanan vatandaşlarımıza haftada 2 pil tedarik ediyoruz ` açıklamasına istinaden SGK yetkililerine ve ALO 170 e sorduğum konu . Semelik 900tl civarında bir meblag tutuyormuş , bunun 600 tl sini bakanlık ödeyecekmiş de hangi hastane veriyor bu işitme cihazı pil raporunu , o bilinmiyor . Belki bilen vardır diye burada sorayım dedim .

Veriliyomu yani raporla pil

Sgk farkmı veriyo

Pil dauanmıyo bize geçen aldım 10 kutu 90 100 gidiyo paralar

Devlet ödese şu pilleri rahat ederdik

Belirli bir adette kini rapor karşılığı hastane veriyor. Yıllık belli kısmını karşılıyor. Ayrıca atık pillerin yüzde 10'una idis firması dolu pil veriyor. Boş pilleri atmadan değerlendirebilirsiniz.

Doktormu veriyo rapor cihaz pili adında hiç duymadım raporla pil vereni

Kaç kutu veriyo

KBB'a pil raporu için başvuru yapmanız gerekiyor. Belirli bir kısmını veriyor.Raporu kabul eden cihaz şirketlerinden alabilirsiniz. Atık pilleri de İdis'e verebilirsiniz. 60 atık pile 1 paket 6 lı kutu veriyorlar.

Pil raporuda cihaz raporu gibi bişimi

Üzerinde bu cihaz için bu kadar pili 1 yıllık kullanması uygundur ibaresi var. Ama ne kadarı veriliyor. Onu bilmiyorum. Arkadaşlar çok aldı benim.

Üst Alt