Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?

İyimiş peki hangi firmalar veriyo

Raporu 1senelikmi veriyor benimki çift cihaz çok gidiyo pil

O kadarını bilemiyorum. Onlar atık pil falan da değerlendiriyorlar. Arkadaşa bir sorup döneyim.

Rica ederim. KBB'a gidip pil raporu çıkartmak istiyoruz: diyeceksiniz. Tek kulak için 17 paket çift kulak için 35 paket (17 pakete 104 adet- 35 pakete 208 adet yazdırılacak). Dorumed firmasından Muhammed bey le temas kurabilirsiniz. Bu firma raporu kabul ediyor. 0 507 464 61 50 telefonu bu. Whatsapp dan yazabilirsiniz. Bir miktar fark alıyorlarmış. Ancak komple parasını vermekten iyidir. Artan para ile gene pil alınabilir. Bilgilerinize.

Konya'da var bildiğim. Ancak kargo ile ücretsiz hallediyorlar. Telefondan detayları alabilirsiniz.

Ankarada lazım biyer

Kargo parası alır

Uzun iş rapor yolla falan

Yukarıyı dikkatli okursanız kargo ücreti ödemeyeceğinizi belirttim ! Uzun değil topu topu 3-5 günde halloluyor.

Maxtone sordum öle bişi varmı diye

Maxtone raporu kabul etmiyor. Bu firma güvenilir. Çok arkadaşım aldı. 3-5 günde ücretsiz kargo ile halloluyor. Maliyetinizi de düşürmüş oluyor.

KBB'a pil raporu için başvuru yapmanız gerekiyor. Belirli bir kısmını veriyor.Raporu kabul eden cihaz şirketlerinden alabilirsiniz. Atık pilleri de İdis'e verebilirsiniz. 60 atık pile 1 paket 6 lı kutu veriyorlar.
koklear implant bile taktirabilen ben:ppil raporunu alip beceremedim.baya bi zirladim,pil cok gidiyo,pahali diye ama gozumun yasina bakan olmadi hacettepede:(

magrur IDIS 60 tane bitmis pili sayacagini hic ummuyorum:eek: ben chili alcam diye gitmistim onlara. denedi biraz ince sesleri duzenlemeniz lazim diyince sana cihaz olmaz. koklear implant diye satmadi o begendigim cihazi:mad:canlari isterse:mad:bende SELIS isitme cihazlarindan hemde 1000 lira indirimle sevinerek aldim. ayarinida daha guzel yapti SIBEL hanim:eek:

olumu:eek:pil raporunu isitme cihazi raporunu aldigimiz sekilde alicaz

Valla yazıyo sgk veriyomuş kaç kutu vrdiğüni bilmiyom ama

Önce odyoyu bulmak lazım hangisi veriyo:)

Mehmet akşit hoca bilir heralde

shukufe Memnun olmanıza sevindim. Ancak pil raporu zor birşey değil. Pluvia hanım gündüz yazdığım telefonla ulaşmadınız mı Muhammed beye ? O halleder raporla pili!

Yok aramadım ben ankaradan kendim gidip almak istyom

Tşkrler bilgilendirdiğiniz için

Pillere para dayanmıyo

Geçen aldım 10paket 8 paket kldı

Rica ederim. Ancak dediğim şekilde elinizde de para kalacaktı: kalan pille de pil alabilecektiniz. Şimdi komple parayla alacaksınız ! Bu açıdan zor olacak sizin için!

Başka odyocuda vardır heralde ankarada veren biyer

Raporla veren biyer

OĞUZATAY
dedim ya hacettepede kafa sisirdimde kimse isitme cihazi raporu veriyorlarda pil raporu vermiyorlar:(

Sormak lazım shukufe

Başka hastaneye

Ankara tayfasına bir sorayım haber ederim sizlere.

Raporla pil veren odyo yeride sorarsanız iyi olurdu:)

Sizde sağolun tabi ki sorarım. Yarın akşama dek yazarım İnşAllah.

Merhaba günaydın. Hacettepe hemen yazmıyormuş. Diğer devlet hastanelerinden Numune-Dışkapı vs yazdırabilirmişsiniz. Ancak orada raporu kabul eden yer bilmiyorlar. Onlarda dün yazdığım yerden almışlar. İlla ki Ankara'dan almak istiyorsanız hastaneye sorabilirsiniz. shukufe Pluvia.

Tmm hastanede bilir tşkrler ben yenimahalle devlete gidim birgün

Üst Alt