Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?

O kadar az olur mu ya ! 1 paket 6 pil. Daha fazla yani.

Hmm heyet yazmış sonucu o karar vercek demekki

İşte öle biliyodum:D

Anladım Pluvia hanım öğrenmiş oldunuz. Bir cihaza 52 adet yazılmış; o örnekte. Sizin çift cihaz daha fazla yazılır.

Teşekkürler valla para vermekten kurtulcaz işlh:)

Leblebi gibi bitiyo

Rica ederim. Atıkları da atmayın idis e verin. Yüzde 10 dolu da ordan gelir.

Aynen öyle. Çok sık kullanıldığı İçin pil: yüzde 10 da olsa birşeydir. Az da olsa katkısı olur.

OĞUZATAY çalıştığım için uğraşmak istemiyorum tabi çok ugrastirirsa ama çok ugrastirmasa senelik izine çıktığımda hal edecem

Eğer engelli nelerle faydalanıyor bilmediğimiz başka birsey varsa burda paylasda öğrenelim :)

Bu biten pil toplayıp idis verdiğinde yeni pil mi veriyor bu idis heryere gecerlimi
shukufe öyle çok ugrastiriyorlar hiç görmedim kısa sürede işimi hal etiği mi yani böyle çok ugrasmaksa parayla pil alırım :)

OĞUZATAY biliyorum 1 sene saklamak lazım yani demek istedim :)

Oğuz atay kitap yazarı mi olsa sizin isim mi

asiman1905 Anladım kardeşim. Elbetteki kitap yazarı çok sevdiğim ve hayranı olduğum biri.

OĞUZATAY resimde görünce internet en yazınca kitap yazarı çıkınca ondan sordum kitap okumayı sevseydim kitapçı alıp okurdum :)

asiman1905 1977 de kaybettik. Siz onun bir kitabını okuyun da hiç okumasanız da okuma isteğiniz gelir! Merak etmeyin :)

asiman1905 Rahmetli Turgut hocanın kitabıydı! Güzeldir. Nice eserleri okumanız dileğiyle. İyi akşamlar.

Salı günü gtcem hastaneye pil raporu için bu alacağım rapor cihaz raporu değil demi

Pluvia
yok yook :eek:ben isitme cihazi raporu alirken zorladim bu pil raporunu. belkide ondan alamadim.birini vermis iste hazretler:eek:
pil raporu ayriymis. kolay gele

İyi bari raporu doktormu hazırlıyo testi verdikten sonra
shukufe

bende alamadim biliyosun:)isitme cihazi raporu gibi odyodan sonra doktor yaziyor gibi anladim ben. yani doktor odyoya gonderir, odyodan sonra doktor degerlendirir dimi

Pluvia her hastane veriyor mu sonuç ne oldu burda paylasirsin müsait olduğum bende gidip alacam

Cihaz raporu alınca unuttum tam nasıldı:)

Eskiden bahsediyomda:)

Cihaz raporu doktormu verdiydi unuttum

Evet doktur verdi doktur yönlendiriyor zaten ondan sonra zaten seni yonlendiyorlar Pluvia :)

Pluvia Sahranil hanım, cihaz raporu değil. Pil raporu: pil raporu ayrıdır. Odyodan randevu alacaksanız önce; odyo sizin rapor örnek kağıtlarınızı verecek. Siz onların alıp KBB sekreterliğine gideceksiniz. Oraya bırakacaksınız. Onlar size gün verecek: gidip alacaksınız ! Pil raporunda doktora gidildiğinde odyoya yönlendirir. Bilginiz olsun.

Sonny pili pil azaldı diyo yeni takmıştım pilmi kötü yoksa benim cihazmı bitiriyo bilginiz varmı

Adama götürsem başka marka verirmiki

Üst Alt