Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?
OĞUZATAY çalıştığım için uğraşmak istemiyorum tabi çok ugrastirirsa ama çok ugrastirmasa senelik izine çıktığımda hal edecem
Eğer engelli nelerle faydalanıyor bilmediğimiz başka birsey varsa burda paylasda öğrenelim
Bu biten pil toplayıp idis verdiğinde yeni pil mi veriyor bu idis heryere gecerlimi shukufe öyle çok ugrastiriyorlar hiç görmedim kısa sürede işimi hal etiği mi yani böyle çok ugrasmaksa parayla pil alırım
Pluvia
yok yook ben isitme cihazi raporu alirken zorladim bu pil raporunu. belkide ondan alamadim.birini vermis iste hazretler
pil raporu ayriymis. kolay gele
bende alamadim biliyosunisitme cihazi raporu gibi odyodan sonra doktor yaziyor gibi anladim ben. yani doktor odyoya gonderir, odyodan sonra doktor degerlendirir dimi
Pluvia Sahranil hanım, cihaz raporu değil. Pil raporu: pil raporu ayrıdır. Odyodan randevu alacaksanız önce; odyo sizin rapor örnek kağıtlarınızı verecek. Siz onların alıp KBB sekreterliğine gideceksiniz. Oraya bırakacaksınız. Onlar size gün verecek: gidip alacaksınız ! Pil raporunda doktora gidildiğinde odyoya yönlendirir. Bilginiz olsun.