Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?

Pluvia Sahranil hanım pili hava ile temas ettirdiniz mi ? Çinko olduğu İçin hava ile temasta daha iyi çalışır. Bazı piller: pil boş sinyali verdiği halde çalışmaya devam eder; öyle bir durum varsa sorun yok; ancak kapanırsa başka pil takın; o çalışırsa bu durumda diğer pil kısa devre yapmış olur; eğer ki ikisinde de çalışmazsa cihazınızı bir kontrol ettirin; teknik bir problem olabilir; eğer cihazdan kaynaklı değilse markayı değiştirin!

Önceki pilde 5gün gidiyodu bu az gitti

Diğer pilleri değiştirirmi götürsem başka marka alsam gp alım

Bnde mallık kullanmadığım markayı aldum

Onu ben bilemem. Aldığınız yerin insiyatifine bağlı ! Bir deneyin isterseniz. Estağfirullah öyle düşünmeyin ! Neticede bu daha fazla gidebilirdi ! Pluvia

Pluvia
ben dedimya sonyy oyle.degistireceklerini ummam. baska sonyye para vermeden halledelim bence.

OĞUZATAY
benim cihaz eskidi diye 3 ay kullandigim phonaka taktim chiliden cikarip pilleri. hemen bitiyor ahali.bikac kere denedim hep oyle:(
buna neyin sebep oldugunu bilimsel aciklayabilecek varmi.

Royovaca kurban olsun sonny:D

Bu pil 5gün gtti derim açılmamış zaten dğişsin

shukufe hanım tahminim ayarlardan kaynaklı ! Yada başka bir teknik sorun var. Eğer cihaz da birşey yoksa yanlış pil muhafazasından dolayı piller kısa devre oldu :( Pluvia Eğer en uzun giden 5 gün se başka pil aramayın. Mevcut pille devam edin !

Bu 5gün gitmedi yeni taktıydım

Adama öle dicem

Değişsin diye

Bataryapil yerinden alsaymışım :(

Artık ihtiyacınız olanları alırsınız. Pil masrafı başa bela zaten

Aynen usandım 8 paket var almazsa geri napcam ben değişse bari

Mali durumunuz iyiyse ihtiyacı olan birine verir; hayır işlersiniz! Mali durumunuz müsait değilse cihaz kullanan bir arkadaşınıza satar: kendi kullandığınız pili alırsınız !

OĞUZATAY

ayarlardan olamaz gibi. cunku ikiside benim kendi cihazim. ayni db ye gore ayarli. eskide olsa chilinin bozuk olmadigina eminim. yeni cihazin kullanimi daha iyi diye denemek istedim ama. korolasi phonaki hicccc sevmiyorum.

Bozuk pili kim napsın

Bana lazım kldım angut gibi

Almazsa haram ederim ona artık

bosver kullan gitsin. birer gun eksikmis. zaten satana kadar hepsinin yaptigi.

shukufe valla kimi arkadaşlarda oldu ! Ayarı düzelttiler: düzeldi. Benim ki sadece tahmin ! Muhakkak kontrol ettirin !

Verecem zaten tuhaftı önceki taktığımda erken bittiydi

Bilmediği yerden almam daha pili

Bu marka kötü galiba

Sabahta hastane gtcm tek cihazla idare etcem;)

Pluvia hepsini kullanmadan bozuk olup olmadığını; ya da ne kadar zaman gideceğini bilemezsiniz ! Piller kapalı paket halinde geliyor. Adam bilemez! Normalde değişmesi gerek ! Ancak bazı aksi yerler almıyor; değişmiyor. Siz bir sorun! Ya da en kötü ihtimalle shukufe hanımın dediği gibi siz kullanın; bitince eski pilinizi alın.

Adam bilmez zaten kçgün gttiğüni değişir işlh

Satma derim ona sonny

Siz deseniz de o gene de devam eder! Siz de az gitti diye herkeste az gidecek diye birşey yok ki ! Umarım değişir de mağdur olmazsınız.

İşlhh skufede kötü dediydi markaya deneyim dedim bnde gerçekten kötüymüş

Kaç numara pil kullanıyorsunuz ? 10,13, 675 ?

Adam zaten paketinle satıyo ben 10 paket aldım 60 pil

2paketini kullandım

Bende soğuktan bitiyo sanıyodum

10 numara en ufağı

En temizi odyodan almak kazık satmasalar alıcaz

Anladım da biyotron pili denediniz mi ? O uzun gider !

Biyotron tavsiye ederim bir deneyin. 10 gün civarı gitmesi gerek ! Pluvia

Denedim onuda pahalı o maxtonelerde var sadece

Pluvia adam anlayisliysa değişir neden değişmesin ama aynı fiyata verir mi bilmem :)
OĞUZATAY NE yaptın arkadaşlarına söyledin mi

asiman1905 söyledim de arkadaşım çoğunluk hep: Pendik ten halletmiş :( Avrupa yakasında hastane söylenince diyeceğim aklımdasın :) Pluvia internet de de satılıyordur. Bir kontrol edin pahalı olsa da biri 5 biri 10 gün gidiyor.

gp sonyden bile kotu gordum ben. hem pahali verdiler hemde cabuk bitiyor ovdukleri gp. bide sinirbozucu gurultuler oluyor hic karsilasmamistim boyle. bir aldim bidaha almam gp

Üst Alt