Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?

Pluvia Sahranil hanım Gazimahallesi Mustafa Kemal Demir yolu hastanesine gitsin. Bu hastaneye gitsin, dedi. Yenimahalle dediğiniz yere yakınmış. asiman1905 kardeşim implant pilinde odyocu yönlendiriyor. Ona binaen dedim. shukufe hanım yapacak bir şey yok. Olduğu kadarıyla yetinmeyi bileceğiz.

Pluvia
bi etkinlik gerekli ankara icin zannedersem:eek:bide alay eder gibi davranmiyorlarmi:pkoskoca aile bakani yumurtlamis guya pil veriyoz sagirlara diye:p

Yenimahalee devletede gidimde ordanda bişi çıkmazsa artık

Tşkrler buarada

Millet bilmiyo pil verildiğini :(

Bişi yüklücem onu göster dedi doktora

https://hizliresim.com/WqqG22

Pluvia Savaş bey, boş yere göndermez. Muhakkak gidin. 3 resmî de gösterin. İşi garantiye alın. Geçmiş olsun.

Sizinki çıkarttom yazıcıdan iki tanesini

Devlet galiba 52tane veriyo sağsol

Aldım randevu 14şubata biliyolarmı raporu eminsiniz demi

Sizin dediğiniz hastaneye aldım

Pluvia sizde sağolun. asiman1905 Bana gelen rapor örneği öyle kardeşim :) İnşAllah daha fazla yazar :) Şimdi gördüm. Atık pilleri sormuşsun: daha önce dediğim gibi idis firması alıyor. Pluvia Savaş bey öyle, dedi. Kendisi çocuklar İçin olan biyonik kulak derneğinin Başkan yardımcısıdır. Bu işlerden son derece anlayan biri ! Ordan gidip işitme cihazı İçin pili yazdırabilir, dedi !

İşlh haberleri vardır:D

Asiman 52 pil sanırsam

Reçeteye öle yazmış

asiman1905 104 adetin karşılığı olan pil 17-18 kutu çift cihaza. Daha fazla alanlarda gördüm.

OĞUZATAY tamam anladım hastaneden hastaneye değişebilir yani o zaman pil raporu almaya gidince renduva almaya gerek var mi

Yeni SUT'a göre işitme cihazı başına haftada 2 adet yani yıllık 104 adet ödenecek. Pil bedeli :1 TL+KDV (Yıllık KDV dahil: 122,72 TL)

Odyocunın yazdığı bu

oguz kardeşimden allah razı olsun,herkesin derdine derman oluyor,sagolasın varolasın kardeşim,bende gitsem verirlermi acaba? memuriyetteyim, ben, maaşla yada gelirse alakası varmı bu bedava pilin acaba?işitme kaybı olan herkes istinasız alabiliyormu?

104 adet tek cihaz için çüftini bilmiyom

birde bu piller saaglammmı,markası filan varmı acaba? malum devlet malına güven olmaz,akıp cihazı bozmasın sonra?:D

Hakan ım :) o senin güzelliğin. Faydamız oluyorsa ne mutlu :) senden de razı olsun. Görevle alakası Yok! Git al. Pil kalitesine gelince o raporu kabul eden firmaya bağlı. Sen al onu hallederiz, Sevgiler :) hakancan06

tamam kardeşim teşekkür ederim,allah razı olsun,saygılar..

Rica ederim senden de. Raporu al özelden ulaş. Muhammed bey in firması biyotron ya da zenipower veriyor; kargoyla hallederiz onu.

zenipover rayovaca gore cabuk bitiyor ahali. bi aralar kullanmistim ben bunu idis satiyodu.

Aldım randevu 14şubata biliyolarmı raporu eminsiniz demi

Sizin dediğiniz hastaneye aldım
sabah erken git numara al. biraz sira bekliyosun ama sonucta isin oglene kadAR OLUYOR.
ben tel kullanamadigimdan oyle yapiyorum hangi hastane olursa olsun.

Denediklerimde engüzeli biyatronla rayovac eskidende gp denedim

Bugün gttim bida kbb gidersem muayene fazla kesiliyomuş dorli dedi 10gün sonra git dedi

bir yilda kac hafta var. bir bil hadi bir hafta.104 tane azmi, ben satcam:peger alabilirsem:eek:

sakaryadan royal pil aldım 18 tl dedi,dedim zammı geldi evet abi dedi,önceden 12 tl ye alıyordum:),zam gelmese zaaten şaşardım:).

Üst Alt