Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?

Gp eskiden almıştım 1kez eski cihazda denemiştim güzeldi

Pluvia gidersin ben memnun kalmadım değişmek istiyorum dersin adam anlayisliysa degisir

Onkoloji hastanesine gittim ankara ne doktorun haberi var ne sekreterin hiç böle rapor duymadım vermedim diyo verildiğine dair örnek getir dedi nerden duydun falan sordu

Rapor örneği varmı elinizde pil raporu

Bumu rapor niye haberi yokki doktorun başka hastaneyemi gtsemki

Bu rapor implant ama

Pluvia okursan tabi ki rapor !!! Bilmem artık. Rapor örneği işte ! Dikkatli okur musun bir kulağı implant, bir kulağı işitme cihazı ! Pluvia

Karar kısmını okur musun ! Üstteki reçete de de yazılmış. Bir kulak implant, bir kulak işitme cihazı. Dikkatli oku ! Pluvia.

Okudum bunu gösterim ozamn bana sağsolmu yazıcak

Kaç tane işitme cihazı kullanıyorsan o kadar yazacak. İkisinde de varsa ikisi de.

Anladım sağolun bilmeyen olunca zor oldu hastanede

Ben başka hastaneyemi gidim yoksa burayamı gidim gene

Sizde sağolun. Bilemiyorum onu. Hastaneleri söylemiştim. Ama gitmişken tekrar bir gösterin.

Son düzenleme:
BLUEEYES Zararın neresinden dönülse kazançtır. Mühim olan bundan sonrası: aşırı pil yaktığı için ne kadar alırsanız kazanç !

Dokturun haberi yok ta kimin haberi olacak ozaman onlar bizden daha iyi bilmeleri lazim

Aynen öyle Adem'im. Bu nasıl iş ! Anlamadım. Bu zorluk niye ? Bunlar nasıl doktor ? asiman1905

Arkadaşlar normal işitme cihazı pili: implant pilinden farklı olduğu için; direkt KBB'dan çıkarılıyormuş. Bilginiz olsun. Gelen mesajı aynen kopyalıyorum: Doğrudan KBB’ye başvurup rapor çıkarmak gerekiyormuş cihaz pili için. shukufe, Pluvia, asiman1905 ve BLUEEYES

Doktor bilmiyoki nediceksem bilmiyom başka hastane gidim bide sağlık ocağı verirmi

Aile hekimi

Pluvia

Sağlık ocağı vermez ! Direkt KBB'YE gidecek, diyor. O nasıl doktor ! Sahranil hanım hangi hastaneye gittiniz ?

Onkoloji devlet hastanesi ankara kbb

Bilmediği için bu örnekleride göstersem anlamıcak heralde

Raporu doktor nasıl bilmez ? Enteresan. Siz normalde hangi hastaneye gidiyorsunuz ? Test için vs.

Hepsine gidiyom genelde

Onkoloji uenimahhalle

Yakın bize

Anladım. Dönüş yapacağım. Arkadaşa yazdım.

OĞUZATAY

gozunu sevdigim eskisehir:eek:baskent denen ankaradan kac tik ileri:eek:ankaranin herbi seyi allaha emanet. turlu cesit hastaneler acarlar ama sari cizmeli memedaga.

ben koklear implant kullanirken eskisehirdeydim. cok gezdim pil parasi bana cok geliyor diye ama hicte veren olmamisti:(

Pluvia ne yaptın hal edemedim mi
oguzATAY zaten öyle olur KBB bölümüne gidip onlar yönlendiriyorlar zaten peki bu pilleri neresi veriyor

asiman1905

Yok bilmiyolar

Pil raporundan haberleri yok

Raporu veren hastaneui bulmak lazım

Örnek getir görüm diyo

Teli almadım yanıma

Numuneye giderim belki

Ordan örnek attı odyocu bana

Üst Alt