Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?

evet ben menmunum,sakaryada balıkçıların karşısında küçük bir dükkan var,elektrik malzemeleri filanda satıyor,ben ordan alıyorum genelde çok menmunum,pilleri kaliteli shukufe:).

Bakalım verceklermi burdan hava yapıyoz anca:D

Verecekler merak etmeyin. İnşAllah alacaksınız. Çok gerdi sizi de ! Pluvia

Arkadaşlar rapor örneğini aceleyle attığım için kişinin TC si açıkta kalmış: bunu düzeltemedim. Bundan dolayı sildim. Rapor örneği isteyen bana yazsın; TC yi kapatıp tekrar atacağım. Uyarı için Pluvia Sahranil hanıma teşekkür ederim.

Rica ederim dünden aklımdaydıda unuttum demeyi

Telaşlı attım biraz. Ondan oldu. Muhammed bey de örneği o şekilde attı. Bende direkt attım. Neyse artık isteyen olursa beni etiketlesin. Kapatıp tekrar atarım.

Dinki gidişim boşa gitti muayene:(

Bazı şeylerde tecrübeyle oluyor. Üzülmemek gerek. Sonunda alacaksınız inşAllah.

Aynen gitsem göstersem örnekleri bilgisi yokmuş zaten görse bişi ifade etmez:)

Hauatımda vermedim diyı öle bişi

şu an uygun pil 312 için hangisi?site önerecek var mı?

teşekkürler.oticon denemedim hiç.duracell uzun gidiyor.ama malum fiyatlar ravoyacta kısa omürlü gibi geldi.

Sizde çok gitmemiş olabilir. Genelde güzel giden pil dir. Belirttiğiniz site de de Rayovac'ın zaten yok ! Duracell'in var; 312 numara.

Var rayovacta n11de

En ucuzu bataryapilde

Ucuzluk yönünden olabilir. Batarpili kastettim ben zaten. Orada yok. N 11 com da vardır. Birde pilleri denemeden karar vermeyin. Hangi pilin ne kadar gideceği; ancak denendikten sonra anlaşılır. Yapışkan dan çıkardıktan sonra 2-3 dakika hava ile temas ettirin. Pil hava ile temas ettiği için daha uzun süre gidiyor.

Özür dilerim. Kusura bakmayın şimdi farkettim. Ancak Uğur bey rayovac ın uzun süre gitmediğini belirtti. Birde oticon u denesin bakalım.

Hmm kendi bilir ben beğendim rayovacı

https://www.bataryapil.com/rayovac-312-isitme-cihaz-pili-6li-oticon pil cok dayandi bana. inan bulursam tekrar cokca alirim. ucuza buldum diye duracell kullaniyorum simdi. onlarida ayni rayovac kalitesinde goruyorum,
chili cihazimi alirken selis bi altili karton vermisti. bende cihaza cok para verdik.pillerican yakiyo diye aglandim.ver 3 karton daha dedi idareci olani sbel hanima:eek:
yuz bulunca astarinida istedim:eek:3 karton daha aldim.bak beles pil tTLI GIDER DEMEYIN. INANIN COK BEGENDIM OTICON PILI.

Anladım ben kullanmadım hiç n11deki yoruma göre dedim

Kaç gün dayanıyo 10 nosu

5günden fazla giden biyatron bşkada görmedim

Ama sonnye şok oldum bide pahalı pil çok adiymiş

Bide ben panasonic kullanmıştım eskiden

N11 buarada baya indirim etmiş

Hmm kendi bilir ben beğendim rayovacı

ha sana bisi dicem. sen kulak arkasi alicam diyosunya,simdi aldigin 10 nolu piller olmaz ona.aldigin pilleri satamazsan tursuda pek guzel olmaz:eek:
kulak arkasi cok ileri kayipla bana rayovac 13 14 gun gidiyor pil

Üst Alt