Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?

Biliyom cnm daha para yok almaya kulak arkasını:D

5 senede bir cihaz değişim hakkı var zaten ! O dolmadan ancak komple ödeyerek alabilirsiniz.

Arkadaşlar e-devlet Cimer e sormuştum pil raporu işini Cevap geldi -KBB doktorundan işitme cihazı için pil kullanması uygundur yazısı alıp. son yaptırılan Odyo ile birlikte hatanelerin Sağlık Kuruluna başvurulabilir. - deniyor . Ben Istanbul da Avrupa Yakasındaki Haseki EAH hastanesinden 15 şubat a KBB randevusu , 19 şubata da Başakşehir Devlet Hastanesinden Sağlık Kurulu randevusu aldım . Bakalım ne olacak .Gelişmeleri buradan paylaşırım

Teşekkür ederim inşaallah ta daha randevuya epey gün var

Allah'ın izniyle sorun olmaz. Bütün evraklarla sağlık kurulu verir; raporu ! Alina.

Sağlık kuruluna niye aldınki

KBB oraya yönlendirecek de ondan ! asiman1905 kardeşim arkadaşın yazdığı hastaneler Avrupa yakası ! Senden oralardan hallet: uygun olursa.

Ben gitmedim kurula vaktinde cihaz için girdiğimizde şimdiyi bilmiyom

Anladım. Halledersiniz inşAllah. O rapor zaten muhtemelen 1 hafta 10 gün sonra sekreterlikten alınır. Hemen vermezler. Zannetmiyorum.

isitme cihazi raporund BENDE GIRMEMISTIM KURULA
KOKLEAR IMPLANT RAPORUND girmistim. hazretler sirayla oturmuslar, bii suru doktor. uzaktan bi doktor konusuyo bana. bende baktim, baktim gulumsedim kafami yana yatirip.
beni ameliyat edecek doktor yama geldi mudafaa etti beni, duymuyorki ne soylesin diye.
bi pil icin adama ne bicin iskence ediceklermis.

İşkenceyle alakalı değil de devlet de bir sürü kişiye ödüyor. 1 kişiye değil ki ! Mecburen belli bir sistem olmalı.

Sanmam heyet olcağını pil için

Arkadaşlar rapor için yeni haberler: Kimi hastane aynı gün kimi hastane gün vererek veriyormuş. Kimi hastanede KBB sekreterliği kimi hastanede heyet yerinden alınıyormuş, rapor. Reçete tarihine çok dikkat edin: 10 günü geçmeyecek: yani reçete tarihinden itibaren 10 gün içinde pillerin alınması lazımmış. Pluvia, shukufe, asiman1905, hakancan06, Alina

Son düzenleme:
Gidip görcez artık

Gün vererek aldım ben cihaz raporunu önceden şu gün gel al dediler

Onu raporu kabul eden firmaya bağlı ! Hastaneye değil.

İnşAllah alırsınız da rahat edersiniz. Sizi de çok gerdi; ama hak veriyorum. Neticede masraflı bir şey. Su gibi gidiyor piller.

OĞUZATAY engelli raporunu hasekiden almıştım zaten ama gittiğim zaman oraya giderim @Alina pil raporunu kaç günde veriyor haseki devlet hastanesi

ne olurdu 4 5 binliralik cihaza 5 yilda bir ucugunun bucugu 600 liracik verecegine biii suru heyeti, randevulerla isgucu kaybi,sana 104 bana 208 pil parasini cihaz icin ekleyeydilerde eskiden oldugu gibi tam odeyeydilerde isini bilene pil vermeyeydiler:(
pil parasida bisey amasagir kulakla hastanelerde itilip kakilmayi goze alan kac sagir cikar.

Ona göre yanınızda biriyle gidin. Neticede ne koparırsanız kazanç ! Bardağın boş tarafında değil de biraz da dolu tarafından bakın ! shukufe

Pilleri verdim geri sonnyi parasını aldım

Bataryapilden aldım 8tl bıraktım 9tutturduda

Alanlar var. Rapor örneği atmıştım. Arkadaşlar gördü. Burada henüz hastaneye randevular alındığı için gününde gidip başvuru yapacaklar. Buradan henüz yok yani ! Randevu tarihleri gelmediği için. Huseyin6

OĞUZATAY
Tamam bilgi için teşekkür ediyorum, takipteyim..
Güncel bilgi olursa burada paylaşırsanız sevinirim, selametle.

Rica ederim. Zaten yazılıyor. İnşAllah sizde alırsınız. Selametle.

Üst Alt