Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?
Arkadaşlar e-devlet Cimer e sormuştum pil raporu işini Cevap geldi -KBB doktorundan işitme cihazı için pil kullanması uygundur yazısı alıp. son yaptırılan Odyo ile birlikte hatanelerin Sağlık Kuruluna başvurulabilir. - deniyor . Ben Istanbul da Avrupa Yakasındaki Haseki EAH hastanesinden 15 şubat a KBB randevusu , 19 şubata da Başakşehir Devlet Hastanesinden Sağlık Kurulu randevusu aldım . Bakalım ne olacak .Gelişmeleri buradan paylaşırım
isitme cihazi raporund BENDE GIRMEMISTIM KURULA
KOKLEAR IMPLANT RAPORUND girmistim. hazretler sirayla oturmuslar, bii suru doktor. uzaktan bi doktor konusuyo bana. bende baktim, baktim gulumsedim kafami yana yatirip.
beni ameliyat edecek doktor yama geldi mudafaa etti beni, duymuyorki ne soylesin diye.
bi pil icin adama ne bicin iskence ediceklermis.
Arkadaşlar rapor için yeni haberler: Kimi hastane aynı gün kimi hastane gün vererek veriyormuş. Kimi hastanede KBB sekreterliği kimi hastanede heyet yerinden alınıyormuş, rapor. Reçete tarihine çok dikkat edin: 10 günü geçmeyecek: yani reçete tarihinden itibaren 10 gün içinde pillerin alınması lazımmış. Pluvia, shukufe, asiman1905, hakancan06, Alina
ne olurdu 4 5 binliralik cihaza 5 yilda bir ucugunun bucugu 600 liracik verecegine biii suru heyeti, randevulerla isgucu kaybi,sana 104 bana 208 pil parasini cihaz icin ekleyeydilerde eskiden oldugu gibi tam odeyeydilerde isini bilene pil vermeyeydiler
pil parasida bisey amasagir kulakla hastanelerde itilip kakilmayi goze alan kac sagir cikar.
Alanlar var. Rapor örneği atmıştım. Arkadaşlar gördü. Burada henüz hastaneye randevular alındığı için gününde gidip başvuru yapacaklar. Buradan henüz yok yani ! Randevu tarihleri gelmediği için. Huseyin6