Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?

sen destek olursun artık özel sağlık sigortam var shukufe çok tutmaz yani

o zaman medicanaya gidiverseydin. biz sen gibi ozel saglik sigortali degiliz.

Şuanda atatürkmüş zaten oda bilkentte:)

@shukufe Sivrihisar da çıkıkçı nine var 50 TL ye bakıyor . Üç beş defa ayağını salladımı bitti geçti . Ne uğraşıyonuz hastaneyle sigortayla :D

Sölemesen keriz gibi gidyodum:D dorli

shukufe Gerçekten niye sülük tedavisi düşünmemişler ki kulaktaki iltihap ve akıntıyı temızlemek için . Sana göndereyım 5-6 tane bir dene iyi gelirse bizde yaparuk :)

Medicanada ultrasyona 300tl kesti anneme

konu başlığına baktım da işitme cihazı ve pilleriymiş , nereden düştüm ben bu konuya :D

Kendin sanki işitme engelli değil misin :D İmplant ameliyatı işi ne oldu ?

Hasarlı olan sol kulakta düzelme olunca ameliyata ihtiyaç kalmamış . Sağ ise yapay kemik ameliyatı zaruriyeti devam ediyor . Her iki kulağında hasarlı ve ameliyatlı olması şartı vardı o kalktı .

Ani karar verip soldan ameliyat olsaydım zarar büyük olurmuştu . Koruyarak ve telefon gıbı cihazlar kullanmayarak kurtarmış oldum .

-DORLİON-

ne guzel seymis. o kadar koruyorum kendimce, dogdugumdan beri ne tel ne tevizyon, nede muzik var bende:(o halde duzelecegine batiyoz

Benim sol iş kazası neticesinde oluştu , zarda yırtılma vardı . Sağ doğuştan şikayetli , platin duvar takılmıştı miadını doldurdu ve yavaş yavaş sinirler körelmiş .

Büyük olasalıkla senin de işitme sinirlerin hasarlı veya körelmiş . Bilmiyorum senin şikayetini , benim ki yorum tabii ki :eek:

kendimi bildigimden beri insanlarin hemen anlayip duyduklarina sasiran biriyim. okulda en erken okumayi soktum ama okudugumu anlamiyordum.

asiman1905
Sanırım ev vergisi ile emlak vergisini kastediyorsunuz.
Evet 200 m² yi geçmeyen ve tek evi olan engelliler emlak vergisinden muaftırlar.
Raporunuz ile evinizin bulunduğu ilçe belediyesine başvurunuz.
OĞUZATAY ne demek güzel kardeşim benim.
Teşekkürler. :)

OĞUZATAY EYVALLAH kardeşim sağol Ufukalp Bende bir sayfadan duydum ev benim adıma olmasa babam adına olursa yaralabilirmiyim cevapların için tskler

GmGDoy.jpg
[/url][/IMG] şişeyi doldurdum. Doluları alacağım :) Biriktirince böyle oluyor :) 380 tane var burada. Sizde muhakkak biriktirin. shukufe Pluvia asiman1905

Geçen attım gene:(

Benimki ufacık dolmazki böle

Kaçtane olması gerek böle boş

18de numuneye gitcem o taşınmıyo değilmi

Tel vergiside muaf olsaya: Ufukalp
Ufukalp

:))):))

Pluvia. Sahranil hanım dolmaz derken ! Küçük se daha çok dolar. Sayarak koyabilirsiniz. Ne kadar biriktirirseniz o kadar iyi ! Ben şimdi 6 paket dolu alacağım. 1 aylık pilim çıkmış oluyor. :) Hiç yoktan iyi.

OĞUZATAY ben biriktirmeye çalışıyorum :)

Bugün arkadaş isitme cihaz pil raporu veriyor musunuz dedi hastaneye dediler pil raporu isitme cihaz veren yerler veriyor diyor pil raporu kafam karisti

asiman1905 Alina arkadaş yazmıştı. O hastaneden alın. Ben Marmara dan aldım. Ama benim implant pili olduğu için işleyişi biraz farklı. Diğer pil içinde Marmara'ya gideceğim. Odyoloğum yardımcı oluyor.

Üst Alt