Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?

Pluvia Sahranil hanım benim bildiğim idis alıyor. Alan arkadaşlarımda çok oldu. Ben de bugün ya da yarın vereceğim inşAllah. Huseyin6 Hüseyin bey, İdis firması veriyor. Yüzde 10 dolu veriyor. Ankara'da kesin vardır. Google dan adreslerine bakabilirsiniz. Yani 100 pile 10 pil.

GmGDoy.jpg
[/URL][/IMG] şişeyi doldurdum. Doluları alacağım :) Biriktirince böyle oluyor :) 380 tane var burada. Sizde muhakkak biriktirin. @shukufe @Pluvia @asiman1905
ben koklear implant kullanmiyorumki,bide tek kulakliyim:pbir yilda 52 pil harciyorum tek kulaga.2 yil biriktirmem lazim:eek:gaz almaya gittigimde ordaki pil kutularina ativeriyorum bitmisleri. magrur idisin 100 tane bitmis pille ugrasacagini ummuyorum

shukufe iyi de benim de tek koklear değil ki ! Sağ da cihaz var. Valla her türlü pille ilgileniyorlar. Adete bakmadan: ben söyleyeyim de faydalanmak isteyen faydalanır.

Pluvia teşekkürler. Ben 7.50 tl ye alıyorum. Ama implant derneği üyesi olmak gerekiyor. Phonak da 675 olduğu için ikisine de yarıyor. İdis i aradım; pilleri almaya gidiyorum :)

OĞUZATAY arkadaş hastaneye yolu düşmüştü sor bu dedim sordu demişler isitme cihaz satis yapan yerlerden pil raporu alacaksınız dedi bağcılar devlet hastanesine sordu

asiman1905 ben hastaneden aldım. O şekilde hiç duymadım. Bir soralım.
BaGaPD.jpg
[/url][/IMG] bu arada ben pilleri aldım :) 360 a 6 paket. 22 den devam edeceğime birikime :) Pluvia, Huseyin6

Pluvia Sahranil hanım çok teşekkür ediyorum. Sağolun. Vallahi ilk kez kullanacağım. Ben hep biyotron aldım; maxtone'dan; bir deneyeyim de yazarım: inşAllah.

Biyatron kaliteli evt

Maxtonedenmi alıyon sen hep

7.5çok iyi bana vermez

Ordaki şube ankaraya dese belki verir:D

asiman1905 Yüzde 10 veriyor; dedim. Diyelim 60 taneyse 6 tane veriyor: benim 360 adet=36 pil: yani 6 paket. Pluvia Sahranil hanım Evet, ben hep Maxtone dan alıyorum. Size vermezler. Koklear derneği üyesi olmanız lazım. Kodla veriyorlar.

OĞUZATAY basaksehir devlet hastanesinde bir arkadaş sordu pil raporu veriyor musun hayır demiş her hastane vermiyor mu

asiman1905 Adem'ciğim ben sana daha önce de dedim! Karşı tarafından hastane bilmiyorum. İstanbul'da Pendik Marmara'dan veriyor. Karşı taraftan da sürekli buraya gidilmiş.

asiman1905 sende sağol :) Bilsem; zaten söylerim. Ta Beylikdüzü' den gidip alanlar oldu. Metrobüsle kolay gidersin. Üşenme :)

asiman1905 10 gün içinde verir. Metrobüsle Kadıköy'e gideceksin. Ordan 16kh hastanenin önünde indiriyor.

asiman1905 Arkadaşım emin misin Başakşehir Devletinri vermediğinden. ? Benim şubat 19 da sağlık kurulu randevum orada Eger hakikaten orası pil raporu vermiyorsa yarın yani 15 şubatta KBB randevusu aldım Haseki den orada Saglık Kurulundakilere miyavlayayım barim

Pluvia

heh bu iyiymis. 6 karton duracelim var ama pil raporuyla ugrasicagima cihaz raporuyla ugrasir verirlerse pil raporuda alirim.
ama kulak agriyor bu sira. galiba doktora ameliyata gidicek diye almadan duruyorum:(

Bende 18de gtcm bakalım:))

Kulağın niye ağrıyo shukufe

Alina

Arkadaşımın yolu oraya düştü rica ettim sor bi dedim sormuş pil raporu vermiyoruz demiş belkide anlayamamış yada bilmeyen birine sormuş olabilir ama ben senelik izine çıktığım zaman soracam Sen yinede git yani arkadaş benim için sormustu

Üst Alt