Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?

Pluvia dokturlar ancak öyle anlar :) yoksa kiviriyorlar uğraşmamak için demiyorlar mi başka hastane veriyorsa bizde veriyoruz diye

Ben doktor demiyomki odyonun tekine git sor rapor örneğini göstersin görecen hangi hastane verdiğini

Bugün 6cu gün rayovacta iyi dayandı hayret:)

asiman1905 yazdığını şimdi okudum gruba da üye oldum face`te Bakalım ben de paşa paş a Pendik Marmara` ya gidicem galuba

Taaa oraya gitmeye razı oldum ama ne Pendikten ne de Sadi konuktan randevu veilmiyor maalesef

Bir arkadaş yazmıştı sanırım ` pazar günü. saat 20;00 den sonra "Sağlık Kurulu randevuları açılıyor " diye B

Bir de yarın akşam saat 20:00 da almayı deneyeyim bakalım

Alina sadi konuk hastanesinden al vermeseler tepki gösteri esen belki alirsin

Bence sen sadi konuk tan al oranında dene

Bnde pazartesi öğlene gtcm randevu var:)

Ne yumurtlucaklar bakalım

Bilmiyoz derse gözüne sokacam:)

Pluvia inşallah olur bence sen örnek pil raporu telefona kopyala orda sorun çıkarırsa örnek raporu goster

Hepiniz hayırlısı ile alın :) Ben aldım implant'a. Phonak ıda daha sonra halledeceğim :)

siemens pillere denk gelirseniz kacirmayin ahali. cok begenmistim. bu cihaz markalari secmece pil suruyo herhalde

Şimdi Pendik Marmara ya geldim bende test varmış :D

@OĞUZATAY pazar günü pil raporu alabilir miyim sen hastanedeyim dedin diye
@Alina sen renduva sadi konuk hastanesinden al eğer vermez lik yaparsa başhekimi şikayet et yani hakkını ara oraya giden adamla konuştum bana öyle diyor

@Alina renduva aldığında tam saat 00:00 olduğunda al yani gece 12 de

v6N5yD.jpg
[/url][/IMG]asiman1905 Alamazsın ! İmplant ı beyin elektrotlarıyla kontrol ettiler :) Bu gönüllü gidilen özel bir çalışma; normalde hastanede kimse yok ! Birde sağ kulağıma işitme testi yaptırdım: 100 db çıktı; çok ileri derecede kalıcı kayıp var :( Ama implant çok şükür zımba gibi :) Yeni program yaptırdım implant'a şimdi ses daha az; ama anlama daha yüksek :)

OĞUZATAY
implanti takmadan isitme cihaziyla ne kadar duyabiliyorsunuz. merakimi mazur gorun. benimkide biraz daha ilerlerse ayni sizinkine benziyecek:(

shukufe valla implant olmadan 0 :( Zannediyorum; dünyayı sırtıma veriyorlar; al git diyorlar ! Ama Kanso'mla çok iyi :) Zaten sağ kulağa işitme testi bugün yoktu ! Ben rica ettim; sağolsun, arkadaş yaptı :) Test konusunda çok detaylı bilgiler verdi :) Odyolog olacaksın diyor :D

Yarında ben gidiyom hastane taşınmadan alırım işlh:)

Geçmiş olsun oğuz hastanelerde taşınıyolar iki tanesi gitti teki benim hastanemdi:(

Sağol Sahranil. Beleş test yaptı sağolsun :) Okların anlamını gösterdi :) Artık kendim de bulurum dereceyi :D Sende halledersin İnşAllah :) Pluvia

OĞUZATAY
sizin testleri MEHMET AKSIT BEY gorurse begenmez:eek:ondan ogrendigim 100 db kayipta kemik yolu olculmez.cihazi neden takiyorsunuzkikanso varken. ben kalip isini hic sevmiyorum.koklear kullanirken obur kulaga asarakta kullanmistim ben. onda golge hissini hic hissetmedim. yani hangi taraf olsada ayni duyuruyordu.

Pluvia
hele bakalim. halledersin insallah tafsilati bekliyorum ankara takimi olarak:eek:

Üst Alt