Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?

shukufe Ben kendim ölçtürdüm ! Odyoloğun suçu yok :) Ben dengeyi kuramıyorum tek implant la: ikisi daha iyi. :) Mehmet hocamın kızmasına gerek Yok :) Bu testi resmî amaçla yaptırmadım; meraktan :D Ondan A'dan Z'ye ölçüldü :)

yo yo yanlis anlasilmasin. testiniz yanlis dermisim:eek:ama kanso varken kor kulagin ne onemi var.

Test yanlış sa sen ölç benim kulağımı dereceyi yazarsın! Ben böyle memnunum. Neyse.

Ben kendim meraktan hepsini ölçtürdüm ! Odyolog yapayım demedi; hepsini ! Bir yere de kullanacak değilim ! @shukufe

#asiman1905 arkadaşım Sağolasın bilgi verdiğin için ama Haseki KBB rapor yazmak için 25 Nisana gün verdi odyocu da çektiği odyoya tanı falan yazmadı Sadi Konuk tan Sağlık Kurulu alsam ne olacak bu yukarıda yazdıklarımı isteyecekler benden -kaldı ki yazacakları rapor sadece işitme cihazı raporu pil raporu verildiğinden haberleri bile yok - Sadi Konuk ya da Pendik Marmara da neye istinaden Sağlık Kuruluna gideyim ben

Çıkarttım yazıcıdan:)
@@Pluvia arkadaşım yazıcıdan çıkarttığın yazıyı burdan da paylaşırmısın rica etsem

Rabbim senin işini rast getirsin inşaallah

Ben halledemedim malum

Alina Pendik Marmara en güzeli. Oradan KBB randevusu alın. 10-15 güne verirler.

Alina biliyorlar işine gelmiyor 25 nisanda gittiğinde biraz ugrastir onları belki verir birde pil raporu için sağlık kurulu renduvasi almaya gerek yok KBB renduvasi alsan yeter li pil raporu için gittiği gün aldı yani 1 günde hal etti
oguzATAY adam dedi gittiğim gün aldım pil raporunu

Kim nerden halletti bir günde? Öyle yerler de var. Arkadaş Pendik Marmara dediği için ben öyle dedim ! Bende 10 günde aldım. asiman1905

Gittim bugün bendeki örneğide aldı anlamadım işlh o örneğin adına çıkmaz rapor:(

1tane foto verdim bide haftaya gel al dedi

Raporu

Benim korkum o örneğin adına çıkmaz demi rapor içime dert oldu

Çift cihaz dedim girişide yaptı pcden benim verdiğim örnek raporla iğneledi fotoyu içeri götürdü

Verdiğim örnek rapor adına çıkmaz demi benim rapor içime sıkıntı girdi

Pluvia :) :) :D çıkmaz sen gidiyom başlasın adına mi olacak sen niye rapor örneğini verdin ki raporu gostermesen onlarda mi bilmeyecek

asiman1905

Gösterdim baksın diye nasıl bişi oldığunu görsün diye baktım iğneledi örneklerle benim fotoyu benim adıma çıkar demi rapor

Pluvia

Tabi senin adına senin foto alıp baskasin mi adına yapacak :) pil kaç tane yazacak

Demek senin gittiğin yerde bilmiyor direk KBB gittin değil mi

Doğrudur Adem. Sahranil hanım Ankara'da yaşıyor; oranın hastanesine gitti.

Alina
Ben ankaradayım

asiman1905
İşlah düşündüğüm gibi çıkmaz:)

O örnek dedim doktora

Gidipte adamın adına çıkarsa neneui yedim:)

Kaçtane oldunu ben dedim 104tane veruolarmış dedim galiba çift cihaz dedim çiftmi dedi evet dedim

Küçük kağıda bişi yazdı iğneledi benim örneklerle haftaya gel al dedi başka odadan

Testede yollamadı hayret

Pluvia aslında teste göndermemesi lazım doktor iyi yaptı aslında bugünde verirdi belkide bilmediği için öyle yapmistir

Pili fazla deseydin fazla verirdi sana :D:D

Bugün vermez 3doktor imzalıcak heralde

Dua ette benim adıma çıksın:D

Darısı size facede bakın odyocular yardımcı oluyo

Örnek isteyin hangi hastane gözüküyo orda zaten

Testede yollamadı hayret[/QUOTE]
hadi gecmis olsun. ama teste yollamadan bizim isitme kayipli oldugumuzu nerden bilceklermis. bunda bi bityenigi olmasin.

Söledim çift cihaz kullanıyom shukufe

Rapor başkasının adına çıkmaz demi:)

Sende git numuneye önce mhrsden randevu al

o senin verdigin fotokopidirki. orapor kagidi baska. ordan rahat ol. bilmedigi icin yanina almistgir numune diye:eek:gideyim bakalim hastane tasinmadan. baska turlu kaybolurum maazallah.

hazir gitmisken bende o duymayan kulagimada eskibozuk cihazimi takip kandiriyimde cift cihaz kullaniyom diyim. madem test yapmiyorlar. bii suru pilim olur:eek:

Aynen taşıncak yakında git biranönce çıksın aradan tek numune fotokopi yoktu zaten 2 örnek daha vardı içinde:D

Randevuda vardıya hiç beklemedim girdim hemencik

Birsürü oda var beynim döndü orda çok var kbb

Bu sene kurtıldum pil derdinden

Doktor bide ilkmi alıyon dedi nezamndur veryo demekki

Kimsenin haberi yok işitmelilerin hastanelerde öle çoğu bilmiyo

İhtisasın orayada baktım yeller esiyo oraya gidiyodum takibe:)

Doktor isme göre yazar. Yanlış çıkacağını zannetmiyorum.

isitme cihazi pilleri cetesi cokertilmistir

aile bakani zehra zumrut selcuk her isitme kayipliya senelik 104 pil veriyoruz diye televizyonda konusmustu. bunu firsat bilen pil cetesi

harekete gecip butun sulalesini hastaneye yigip her ferdi icin pil yazdirmistir raporlara. muthis bir yekun tutan piller ulke ekonomisi cok super

durumda olsada bu sagir milletinin pil soygunu yuzunden batma noktasina geldiginden polis pil cetesi icin baskin duzenlemis, cuvallarca pile el

konulmustur.

Nasıl yazdırmış sülaleye işitme kayıplımıymış

Yalandan da olsa bütün sülalesine hangi hastaneden yazdırdıysa ben de gerçek işitme kayıplıyım zaten neresiyse oraya gideyim bari :))

Üst Alt