Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?

Aynen merak ettim teste yolladılarmı

Pazarteside ben gidiyom

Pluvia Bende merak ettim cevap yazmasını bekliyorum :) ne testi isitme cihaz kullandıktan sonra test yapsalar bence saçma olur

İşitme testi pil için

Saçma evt öle işte:)

Pluvia tamam da biz bu isitme cihaz keyfimize göre mi takiyoruz doktorlar bizi test den geçiriyorlar :)

Hiç işte:)

Bnde saçma buluyom testi:)

Arkadaşlar Haseki KBB ye göründüm pil raporundan doktorun da Saglik Kurulunun haberi yok Ben isitme cihazı raporumu 2 yıl önce almıştım 2 kulağım için ama tek cihaz aldım

Bu nedenle yeni cihaz için hemen Odyo çektirdiler ama sadece işitme cihazı raporu yazmak için 25 Nisana gün verdiler Sekreterleri yoğunmuşmuş çünkü

Velhasıl rapor alamadığım için Başakşehir Devlette 19 şubattaki Sağlık kurulu randevumu iptal edicem

Raporu alamadım ki - bi de sadece işitme cihazı raporu - saglik kuruluna gireyim

Eskiden Hasekide çalıştım ben bir de dolayısıyla Sağlık Kurulundakilerle daha önceki raporlarımdan dolayı tanışığım

Hay Allah uğraşıp duruyorsunuz ya :( Üzüldüm çok. Hayırlısı ile alın, inşAllah.

Yanlış isim yazımı

oguzATAY Inşaallah hayırlısıyla alacağım .Olmadı bana gelen e-devletten gelen yazıyı çıkaryıp gözlerime sokacağım . Devletimiz bize böyle bir güzellik yapiyor Sırf onların üşengeçlikleri yada aymazlıkları yüzünden alamayacakmıyım Alıcam tabi ....

Alina keşke ordan çapa hastaneye uğrayıp oraya da sorsaydin capada bilmiyorsa hiçbiri bilmez
OĞUZATAY pil raporuna pil veren yerlerini bilsem oraya gidip hangi hastanelerden alıyorlar ogrenecem

Alina şansına:(

Cihaz raporu alma kullanamazsın 5yıl dolmadan

2yıl olmuş senin daha vermez devlet farkını

asiman1905 demekten ağzım yoruldu. Git diyorum: Pendik Marmara veriyor. Neyse şimdi Onur'a sordum; bizim arkadaş. Şimdi aklıma geldi. O kesin bilir: karşı da kimin verdiğini ! Alina İnşAllah arkadaşım. Pluvia doğru söylüyor. 5 yıl dolmadan yeni cihaz vermezler.

Pül raporu veren örnek rapor veren bulman gerek facede odyocu çok rastgele birinden iste örnek pil raporu atsın

Arkadaşlara

Facede dolu odyo var isteyin birinden

Pil rapor örneği

Hangi hastane olduğunuda görürsünüz kaşede

Pluvia bir ara gidip soracam ama ben aldığım isitme cihaz pil raporu diyince şaşırdılar bende tmm boşver dedim :)

Bende kase var diye dedim

Hay kafalarına:)

Orda maxtoneye git oda veriyo raporla pil

Örneği nasıl oluyo de gösterir

[09:53, 16.2.2019] ONUR : KBB doktoru yazacak
[09:54, 16.2.2019] ONUR : Tek hekim rapor yeterli
[09:54, 16.2.2019] ONUR: Senede 104 adet öder SGK
[09:54, 16.2.2019] ONUR : İşitme cihazina.
[10:00, 16.2.2019] ONUR Tüm devlet hastahaneleri ve üniversite hastaneleri yazar
[10:00, 16.2.2019] ONUR : İmplant gibi

Örnek raporu göstersin bunu yazın desinler.
Onur'da aynısını diyor. Şimdi sabah sabah ağzıma laf geldi :mad: Bu ne biçim hastaneler yav.
asiman1905 Adem'im saçmalama istersen. Elbetteki yardımcı olacağız da Onur'da aynısını diyor. İyice dellendim hastanelere.

oguzATAY tamam da doktur bilmediği için vermek istemiyor yani ila papaz olacaksın dokturlarla

Diyelim açık lise için engelli lere ucretsiz raporu gösteri esen Bende asli gibidir rapor var kaç defa ailemden birini gönderdim kabul etmedi asli olacak dedi ben gittim tepki gösterdim ben asli raporu nerden bu latin dedim bu asli gibidir doktor verdi sonra bayan da tamam dedi ankara ya gönderdi işine gelirse yapiyorlar

asiman1905 arkadaşım Haseki de randevulu olduğum halde halledemedim pil raporu işini Çapaya paldır küldür gitsem muhatap bulabilirmiyim sence soracak kimse

OĞUZATAY facebookda biri paylaşmış sadi konuk hastanesinde tartışıp almis

Merhabalar arkadaşlar 3 yıllıkk n6 kullanıcısıyım bugün ilk defa kullan at pil raporu çıkarmak için Bakırköy Sadi konuk araştırma hastanesine gittim randevu aldığım doktor reçetemi yazdı ve beni kbb servis bölümüne yönlendirdi oraya gittiğimde bana burda rapor veremiyoruz ameliyat olduğun hastaneye git dediler bende her hastane veriyor alan tanıdıklarım da var hatta klinik bölümünde bi hanımefendiyle karşılartım 2 gün önce 3 tane implantlı çocukları için burdan rapor almış dedim verdiği cevap evet ama artık veremiyoruz oldu çok ısrar etmee rağmen kabul ettiremedim sonra baş hekime gittim kapısındaki asistanı mı artık kimse dikmişler oraya bi kütük baş hekime çıkmak isteyenleri kontrollü bi şekilde içeri alıyor bana sorunun ne olduğunu sordu bende durumu izah ettim baş hekimin yapabileceği birşey yok ameliyat olduğun hastaneye git dedi bende ısrar ettim bi türlü içeriye almadı beni sonra tartışmaya başladık tabi sinir küpü oldum sesimi yükselterek konuşmaya başladım bütün güvenlikler etrafımda toplandı vel hasıl tartışma uzadı tekrar kbb servis bölümüne gidip şefleriyle görüştüm ve raporumu yazdırmayı başardım nihayetinde. Siz siz olun hakkınızı sonuna kadar arayın sırf uğraşmamak için beni başlarından salmaya çalıştılar ama burunlarından getirdim ve raporumu aldım.

İşte bunu paylasmis
Alina bak bunu oku facebook da biri paylasmis

OĞUZATAY facebook da koklear implant (sessiz dünyadan sesli dünyaya son umut ) grup da paylaşmışlar yada face pil raporu yaz bu yazı cikar
OĞUZATAY

Pluvia Bu pil biraz daha iyi. Sesi daha berrak getiriyor. Beğendim Zenipower'ı. :)

Üst Alt