Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?

Bakıcaz artık ne kadar farkmış:)

Odyoda pahalı piller

Yani 90 tl sizden alıyor ancak: verdiği piller sizin 208 adet olduğu için epey fark eder.

Pluvia Sahranil hanım yaklaşık 35 paket. Hadi en ucuzundan hesaplasak 35X8=270 tl eder. Siz 90 tl verecekseniz; 180 tl size kalmış olur. O parayla da tekrar dan 22-23 paket pil gelir. Sizin için kazançlı. Ayrıca boş pillere de yaklaşık 3 paket İdis'ten pil alabilirsiniz. Pluvia

İyimiş ben 10pakete 90 verdim

10 pakette 60 pil var

N11dede 100küsür fiyatlar

Kullanma tarihi ne kadar olmalı 2022 genelde

OĞUZATAY benim tek kulak olduğu için 104 adet pil galiba ınş ben rapor aldığım zaman kampanya li olur pil bedava verir :) :D

Arkadaşlar merhaba Ben 2 yıl önce çift kulaktaki işitme cihazı raporu aldım ama malum pile para yetiştiremem diye işitme merkezinden tek cihaz aldım . 25 Nisan da bana - malum pil raporundan haberleri olmadığı için - tekrardan işitme cihazı raporu verecekler sanırım Ne yapayım dersiniz ?

2 yıl önceki çift kulak şitme cihazı raporuyla 1 adet cihaz aldıydım Şimdi çift kulak raporuyla medikallerden 208 pil alabilormiyim acaba ?

Pluvia Benim elimde hediye aldığım zeni powerlar yıl sonuna dek geçerli. asiman1905 Gönlünce olsun kardeşim :) Alina Raporu kabul eden işitme cihazı merkezleri piller veriyor. Herhangi birinden alabilirsiniz. İşitme cihazı raporuyla; cihaz alabilirsiniz. Ama 5 sene dolmadan vermezler. Tamamını sizin ödemeniz gerekir.

Maxtoneye sordum 88tl dedi tek kulak için pil farkı

Kaçtane pil verir bilmem

Pluvia Sen 2 kulak için alacağım için 176 tl tutar galiba hele birde pilleri yarısı alayım ücret o denetim şöyle belki kabul ederler

cift cihaz kullanmak, obur tekinide almak istiyorsaniz tekrardan isitme cihazi raporu alirsaniz cihazi sgk katkili alabilirsiniz.
galiba mehmet hocamiz yazmisti ama emin degilim bir yerlerden okudugumdaa aklimda kalmis; bircihazi aldiktan sonra 6 ay sonra ikinci kulagada verilebiliyormus aklimda kaldigina gore.

Çift cihaz veriyo zaten devlet ben çift aldım raporu aldığımda

Raporda yazan adeti verir. İşitme cihazına iyi gene 90 ₺ ! İmplant'a fark 180 oldu.

OĞUZATAY

size en az 365 pil vermeleri gerekiyor. her gun icin bir pil. buna gore size iltimas olmus:eek:
isitme cihazi icinde 104 tane toplamina 180 lira sudan ucuz

shukufe Ben onlar İçin birşey demedim ki onlar için uygun ! Bize tabi ki düşük devede kulak.

88tl kaç paket oluyo

Maxtone 88dedi otekilere soran varmı

Pluvia neresi pil raporuna pil veriyor kimse bilmiyor ki ama sen yinede zor senin rapor ne oldu aldın mi kaç tane verdiler

Nasıl oluyor SGK mı ödüyor
Yarı fiyatına pil

Zorro Biz burada işitme cihazı pilini konuşuyoruz ! Akülü araba ne alaka arkadaşım !

Kusura bakmayın
Aynı sağlık uzantılı değil mi SGK,
Sadece haber vermek istedimde kullananlara

Estağfirullah kardeşim de onu bilse bilse Ufukalp abi bilir. Bizim onunla alakalı bilgimiz yok.

Raporu aldım sağ sol toplam 216 adet

Reçete artı rapor beraber

Üst Alt