Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?
Pluvia Sahranil hanım yaklaşık 35 paket. Hadi en ucuzundan hesaplasak 35X8=270 tl eder. Siz 90 tl verecekseniz; 180 tl size kalmış olur. O parayla da tekrar dan 22-23 paket pil gelir. Sizin için kazançlı. Ayrıca boş pillere de yaklaşık 3 paket İdis'ten pil alabilirsiniz. Pluvia
Arkadaşlar merhaba Ben 2 yıl önce çift kulaktaki işitme cihazı raporu aldım ama malum pile para yetiştiremem diye işitme merkezinden tek cihaz aldım . 25 Nisan da bana - malum pil raporundan haberleri olmadığı için - tekrardan işitme cihazı raporu verecekler sanırım Ne yapayım dersiniz ?
2 yıl önceki çift kulak şitme cihazı raporuyla 1 adet cihaz aldıydım Şimdi çift kulak raporuyla medikallerden 208 pil alabilormiyim acaba ?
Pluvia Benim elimde hediye aldığım zeni powerlar yıl sonuna dek geçerli. asiman1905 Gönlünce olsun kardeşim Alina Raporu kabul eden işitme cihazı merkezleri piller veriyor. Herhangi birinden alabilirsiniz. İşitme cihazı raporuyla; cihaz alabilirsiniz. Ama 5 sene dolmadan vermezler. Tamamını sizin ödemeniz gerekir.
cift cihaz kullanmak, obur tekinide almak istiyorsaniz tekrardan isitme cihazi raporu alirsaniz cihazi sgk katkili alabilirsiniz.
galiba mehmet hocamiz yazmisti ama emin degilim bir yerlerden okudugumdaa aklimda kalmis; bircihazi aldiktan sonra 6 ay sonra ikinci kulagada verilebiliyormus aklimda kaldigina gore.