Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?

326 lirami istiyo;)216 pil yerine 96 pil mi veriyo:p178 liraya biyotron vericekmi bakalim maxnoton. verirse sen gene iyisin. oturukten zenipiwer okuturlarsa zarardasin. velhasil pille zengin olmak hayal bize cesmenin basina oturanin kari diyelim:)

Yaklaşık 36 doların getirisi sizi zengin edecekse buyurun :)
damlaya damlaya gol olur:eek:

shukufe aynen :)) teki raporu yalnış yazmışlar dedi 96pilden fazla vermez dedi düzeltir falan otekide 324 fark olur falan daha sistemdende göremedi düşün:D en sonda maxtoneue gttim önce 104 dedi dedim iki cihaz var aldı raporu randevu verdi pazartesiye bakalım alıcazmı 216 pili:) babam baktı doğru rapor 52 hafta haftada 2pil cihaz başına 2pil haftada

Yok ora biyatron satıyo sadece

Aldım öncedende güzel pil

7gün gidiyo en az

Rapor yalnış yazılmış aradıda sağ sol 104+104 olcakmış

Hemen düzeltirmiki

Pluvia Düzeltmeleri gerekiyor. Bende de reçete hatası oldu. Düzelttiler !

Gidecem birazdan hemen düzeltiyolarmı

Yapacakları işe:(

Aldım pilleri nihayet alanlara darısı

175 verdim 216 pil verdi biyatron

Pluvia
gule gule kullan, iyi duymalar:eek:177 lira acitmistir ama rahat edersin 2 yil.

shukufe
Tşkr shukufe yok baya karlı oldum:))normalde alsam 300tl geçiyo:)

Sende git çıkart numuneden

2022son kullanma tarihi odyocu dedi daha yeni verilmeye başlamış pil raporu çoğu bilmiyo dedi

OĞUZATAY
Tşkrler oğuz bey :)

Ha şunuda sordum boş pilleri maxtone alıyomuş

Bitenleri

su kulagi bi iyi etsem:(hastanenin adi bile midemi bulandiriyor:(

Rica ederim. İdis te alıyor ayrıca bilginiz olsun

Film gibi oldu ! Pillerin alışın hikayesi üzerine yönetmen arkadaşlar film çeksin :)

sizin onderliginizde sahranilin gayretleriyle cok kisi pil alip dua edecek:eek:

Allah razı olsun. Dua eden eller dert görmesin. Estağfirullah biz sadece vesileyiz :) shukufe.

Tşkrler öncedende verdiğini biliyodumda 1 2kutu vryo sanıyodum:)

1-2 kutu olsa bende uğraşmazdım ki ! Neyse çok şükür hallettiniz ben de rahat ettim. Sürekli aksilik film gibi oldu.

birde ben fener maçına gidebileydim stadyuma
Bende dua edeceğim OĞUZATAY

Zorro Eyvallah da ben elimden geleni yaptım. Birde ricam bu yorumun yeri burası değil. Diğer tarafa yazsaydın :)

Facede bugün soruyo biri pil için gitmişte bilmiyolarmış

İyi bari herkes öğrenmiş oluyor. O açıdan iyi. Bizim dernek te maxtone'la sözleşmeyi bitirmiş; artık 7.50'ye alamayacağız pilleri :(

OĞUZATAY
tuh yaa. siz gibi onderlik yapan birini gec kesfettik:(dedigin fiata biyotronu sana siparis:eek:hepimize alirdin. olmadiki:(

Sen niye rapor çıkarmıuyon pil için

Sana daha fazla veriyo

1implant 1 cihaz

olric koklear implant kullanmaya basladigindanberi vardir pil raporu. biz gibi 14 gunde sen gibi 6 gunde bir pil olmaz koklear implant her gun bir pil harcar.onlara bastanberi pil veriliyordu.

Üst Alt