Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?

216 pil kaç kutu pil ediyo hesaplayan yokmu

Pluvia 36 kutu hayırlı olsun çok sevindim :) Sonunda kurtuldun :)
asiman1905 O dediğin firmanın insiyatifine bağlıymış. Çok nadir de olsa veren yer varmış.

Ne kadar fark alır oğuz bide son kullanma tarihine kadar dayanırmı o piller baya çok olcak çünkü
OĞUZATAY

Valla firmaya göre değişiyor. Bir sormam lazım benim aldığım yere ! 90 tl ortalaması. Pilleri oda sıcaklığında muhafaza et. Nemli yerde ve cebinde v.s tutma; metalle temas etmesin. Banyo gibi yerlerde de tutma. Kısa devre yapabilir. Etiketi çıkarınca birkaç dakika hava ile temas ettir. Gece cihazı çıkardıktan sonra; pil kapağını da açık bırak. Pluvia

Onu sormuyom son kullanma tarihi oluyoya o vakte kadar piller bitermi

Kullanma tarihi geçerse elimde kalcak piller
OĞUZATAY

Oda sıcaklığında nemden uzak tutarsan çinko piller olduğu için 3 seneye kadar kullanabilirsin ! Alırken de kontrol et. Benim aldıklarım uzun ömürlüydü. Pluvia

2021 yada 2022 kadar yetermi o piller

Cihazında kaç gün gidiyor ? Onu bilemem ki ! Bu arada benim aldığım yerde çift kulak işitme cihazının farkı: 180 tl'ymiş. Pluvia Pilin yani Pluvia

5gün gidiyo yada 6
OĞUZATAY

15tlmi paketi pilin

Sen ne düşünüyon raporla pil işime yarıcakmı dışardan 9tl alıyom

Pluvia Pile göre değişir de 1 paket 5 gün gidiyorsa: 36X5:180. 5 ay gider o piller. Yav elbetteki yarayacak 9 tl ye alıyorsan 36 paket 324 tl yapar; sen 180 vereceksin. 144 tl kalır ! Buna da 16 paket pil gelir. Az değil. Boşlara da alacak olsan 5-6 paket te oradan gelir. Pluvia

Selis işitmeye yazdım devlet 104 adet ödüyo dedi üstünü vermez dedi

Beynim yandı valla

Tek kulağa vercek galiba

Sen sağ solmu aldın

Raporu

Tek kulakmı ödüyo devlet

olric koklear implant kullaniyor, ona 365 pil yazmislardir en az . bide obur kulaga cihaz icin 104 pil. o 180 lira verdim diyoya iste.

Benimkinin farkına diyo 180

Bu devlet tek kulakmı veriyo çiftmi veriyo her kafadan ses

Reçeteye çift yazmasının anlamı yok tek kulak ödüyosa

Pluvia Ben para vermedim. O zaman kampanyaydı. Diğer kulağıma mart ta alacağım. Beyninin yanmasına gerek yok ! Doğruyu demiş: devletin verdiği o kadar ! Sana avantajlı ! Farkını ver al; çünkü sen belki 36 paket için 180 tl fark vereceksin ama; artan para ve boş pilleri de doluyla değiştirince 20 paket daha gelecek sana: yani sen 56 paket almış olacaksın. Allah Allah ama çift kulak için yazıyor: fırsatı kaçırma ! Pluvia

Ben sanmıyom çift kulağa verceğini bakalım artık tşkrler

Pluvia Sahranil hanım anlatamıyorum. Çift cihaz için o kadar pil yazılıyor; devlet o kadarını karşılıyor. Sizin için avantajlı.

Gatasese sordum fark ne kadar diye sgk nın sitesi açulmuyımuş

Protokol nodan bakcakmışta

10gün dolmadan almam lazım 25şubat aldım raporu

Aynen öyle Sahranil hanım 5 mart ı geçmesin.

Pluvia

pilleri alirken bi teklif etsene:eek:alicaginiz 180 lirayi pilden dusun diye. nasisa o piller bayatlayabilir. kabul ederlerse benimde haberim olsun burdan yaz. pesin para vermek zor cunku.

shukufe

180 düşerse geriye kç paket klcak:)

Bakalım çift kulağa veryomu devlet pek sanmıyom

Selis 104 ödüyo dedi pil için

Sağı tek alsam solu onlara klsa:D

Bedavaya gelirmiki

olursa iki tarafta karli:eek:zaten bu pahalilikta cihaz satamadiklarindan adama turlu suc atmaya kalkani var nerdeyse

Sağ sol beraber verirse öle diğim bakım

Tek kulağa alım demi

daha az pil teklif et bence senin karinda olsun ama:eek:

Ne desemde bedava verse kafam karışık:)

Anlamıyom hesap kitap işinden:)

Banada çok geldi o kadar pil

Pluvia Sahranil hanım. Söylüyorum. Son bir kez daha tekrar edeyim. Hepsini alın. 180 tl verin. Normal paraya göre 16 pil paketi parası kazancınız oluyor. Yani devletin verdiğinin üzeri olan 180 tl yi verin. O kadar pil normalde 324 tl. Siz 180 tl ye alacaksınız. 144 tl size kalacak; ayrıca boşlarını da verip dolu alacaksanız. 5 pakette öyle gelir. Yapar 21 pil paketi ! Yani verdiğiniz 180 tl size fazlasıyla dönüyor. Hesap karışık değil. shukufe hanım hesapta bu. Dikkatli okursanız ne kadar mantıklı olacağını görürsünüz. Boşuna kafasını karıştırmayın. Peşin para elbetteki zor ama; görüldüğü gibi verdiği para çıkıyor. Yok yarısını al gibisinden söylemeyin. Zaten binde 1 veriyorlar; o şekilde ! Firmalar kabul etmiyor shukufe

ben o 180 liraya dolar alir,yatirim yaparim:eek:bir yil sonra ne bicim zengin olurum:psecimden sonra dolar cikicak.sonrada 10mus 15 mis bi karton 3 ay yeter:)ama siz oyle karli buluyorsaniz tercihinizdir saygi duyarim.

Yaklaşık 36 doların getirisi sizi zengin edecekse buyurun :)

Gittim bugün bikaç yere biri diyo 324 fark biri diyo raporuna 96dan fazla pil vermez kafa gitti benim neyse gittim maxtoneye onlar bişi demedi aldı raporumu randevu verdi 178 tl ödücem 216 pil için.dua edin pürüz çıkmasın hiç gidemem gene hastaneye rapor için:(

Zaten biyatron istiyıdum

Üst Alt