Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?
Beklenmiş pil malesef tükenir
Eskiden bizim bakkalda depodaki kalan kalem pil ince kumanda pil zamanla aktı.
Hepsi öyledir akülü araba bataryada bekledikçe tükeniyor
Öyle değil mi @-GEBZELİ-
Sizde sağ olun da 10 gün gitse: 1 paket bir ay gider: yılda 12 paket: 3 senede 36 paket eder; kalmaz yani merak etmeyin Pluvia Pluvia Siemens'ın olması lazım ama çok emin değilim! Bir sorayım; haber ederim.
Merhaba. Ben suan 10 luk resound kullaniyorum hic memnun degilim.
Bi ara aldigim yere duracell geldi aldim icinde 6 adet var bi kaci dolu olmasina ragmen calismadi nedenini onlarda cozemedi ancak 1 tane calisti ve gayet iyiydi cok begenmistim.
Sonra baska sehire gitmisdim o an pilim bitti ve bi isitme cihazi satan yerde duracell takdim calismadi .
Ancak ben calisan duracelden cok memnundum.
Cihazi bozma durumu var mi . Resoound disinda onerileriniz var mi duracell kullanim mi
resoundundami varmis pili. bilmiyordum. cihaz pili olduktan sonra, eger akmamissa cihazi niye bozsun.
gerci simdiye kadar akan cihaz pili gormedim. sizin cihazinizda bi sorun olmasin. bir paketten bu kadar bitmis pil cikmazki. en kotu pil hadi hadi birkac gun kullanabilirsiniz.
Ilk duraceli izmir ciglide aldim bir kutu aldim . 1. Ci pil 5 gun dayandi bu normal sikinti yok.
2. Pil takdim calismadi 3. Pil takdim calismadi 4. Ci pil takdim calisti.
Aldigim yere bildirdim onlarda tedarikci firmaya ilettiler. Baska birgun manisa ya gitmisdim aniden pilim bitti novigasyonla en yakin yerden duracell istedim orda da belirttim bu durumu önce pil dolumu diye baktilar ve oyle verdiler ancak bnm cihazda calismadi. Sonra baska marka aldim