Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?

Pluvia Sahranil hanım ben zaten aldım ve bitti. Tekrar yılın dolmasını bekleyeceğim. shukufe maalesef. 125 ₺ şu an.

Zorro dostum yıldan yıla da sana bir faydası olmaz. Ben senin için araştırırım onu. Senin pilini yani bu işitme cihaz ve implant Zorro

Niye çabuk bittiki azmı vrdiler

Ozamn elektrikçilere bak sen akü satanlara

Niye hemen bitti marka neydi

Pluvia Az vermediler implant çok yakıyor. Zorro bu akü değil işitme cihazı pili; sana Ne faydası olacak ?

pil için nasıl rapor almamız gerekecek detaylı bilgi mevut mu forumda varsa size zahmet konu linki paylaşabilir misiniz?

Rapor örneği ile kulak-burun-boğaz a gideceksiniz. Yazdıracaksınız. Huseyin6

Biyatron pil bugün 8ci gün bu piller 2022kadar bitermiki ben sorduydumetiketi açmadığın sürece bişi olmaz dedi

O zaman sorun yok. Etiketi açmayın; anahtar v.s metal şeylerle temas ettirmeyin; oda sıcaklığında saklayın! Pluvia

Beklenmiş pil malesef tükenir
Eskiden bizim bakkalda depodaki kalan kalem pil ince 🔋 kumanda pil zamanla aktı.
Hepsi öyledir akülü araba bataryada bekledikçe tükeniyor
Öyle değil mi @-GEBZELİ-

OĞUZATAY 216 pil bitermi 2022kadar acep

Seneye verimmi 2kutuyu yeni 2023 alım:)

Pil çok iyi bugün 8gün bitmedi

Pluvia Sahranil hanım dakika sonra ne olacağını bilmiyoruz ! 3 sene sonrasını nasıl bilelim: bence biter; hiç değiştirmeyin. Sevindim adınıza :)

Bence elimde kalacak:)

Bakalım artık sağol

Bişi daha soracam kulak arkası modellerde 10 numarayla çalışan varmı

Sizde sağ olun da 10 gün gitse: 1 paket bir ay gider: yılda 12 paket: 3 senede 36 paket eder; kalmaz yani merak etmeyin :) Pluvia
Pluvia Siemens'ın olması lazım ama çok emin değilim! Bir sorayım; haber ederim.

Heralde ufak olanlarınki 10dur

[FONT=sans-serif]@Zorro bekleyen pil akü vs ire bayatlar bayatlayan malzemede cabuk biter : haklısın kardeşim[/FONT]

Pil zayıf:D

Yarını bekleyemedi:D

Pluvia

voovvv 8 gun yasadin sen:eek:takcikar yapmadigina sevinirsin bu arada.cihazi yenilemeyimi dusunuyorsun.

Evet bakalım ilerde 5sene dolunca

Onun hoporlörü arkada olduğu için anlama daha iyimiş denicem nasıl bişidir bilmiyom

Widekste minicik vardı kulakarkasu

isitme kaybiniza yeterse kulak ici konusmalari anlamada daha iyi gibi birseyler okudugumu hatirliyorum. mikrofon kulaga daha yakin oldugundanmidir.

GRAHAM BELL

Aynen iki hoporlörlü kulak arkası bide arkadan gelen sesi iyi anlıyomuşuz oteki kulağımon içini kapatıyo

Pluvia Kulak arkasında arkandan gelen ses daha iyi anlaşılır; doğru! 8 gün gitmiş; 10'da gitmedi! Telaş etmenize gerek yok. 2022'ye hayli hayli biter.

farklı marka onerecek var mı nedır son durum pıllerde* fıyatlarda?

Siemens Centra life 2 adet kulak atkası 40,60 desibel

Arkadaslar 2 adet kulal arkası cihazım var siemens centra life 40,60 desibel 0 ayarında 2,3 ay kadar kullanıldı acil satılık 4.000 TL

Merhaba. Ben suan 10 luk resound kullaniyorum hic memnun degilim.

Bi ara aldigim yere duracell geldi aldim icinde 6 adet var bi kaci dolu olmasina ragmen calismadi nedenini onlarda cozemedi ancak 1 tane calisti ve gayet iyiydi cok begenmistim.

Sonra baska sehire gitmisdim o an pilim bitti ve bi isitme cihazi satan yerde duracell takdim calismadi .

Ancak ben calisan duracelden cok memnundum.

Cihazi bozma durumu var mi . Resoound disinda onerileriniz var mi duracell kullanim mi

resoundundami varmis pili. bilmiyordum. cihaz pili olduktan sonra, eger akmamissa cihazi niye bozsun.
gerci simdiye kadar akan cihaz pili gormedim. sizin cihazinizda bi sorun olmasin. bir paketten bu kadar bitmis pil cikmazki. en kotu pil hadi hadi birkac gun kullanabilirsiniz.

Ilk duraceli izmir ciglide aldim bir kutu aldim . 1. Ci pil 5 gun dayandi bu normal sikinti yok.
2. Pil takdim calismadi 3. Pil takdim calismadi 4. Ci pil takdim calisti.
Aldigim yere bildirdim onlarda tedarikci firmaya ilettiler. Baska birgun manisa ya gitmisdim aniden pilim bitti novigasyonla en yakin yerden duracell istedim orda da belirttim bu durumu önce pil dolumu diye baktilar ve oyle verdiler ancak bnm cihazda calismadi. Sonra baska marka aldim

Üst Alt