Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?

Pluvia

nereye goturdun. bende bi dusuyorum bi temizletip baktiriyim su chiliyi SELISe diye yenisini alamayacagim icin:(hic bakima vermeden kullanirdim cihazlarimi ama eskidi iyiden iyiye. biraz daha kullanabilirim belki diye.

hacidayi bilmiyor garibim. iste oticon bu diyo:)disindada model yazmazki bu cihazlar. selise bi bak istersen. sibel hanim iyi ilgileniyor.

GRAHAM BELL duysese götürdüm servisi 4katta oraya gir

Selisin pek deneteceğini sanmıyom öle versin denemek istiyom

Pluvia

onca cihaz kullandik, hic denemeye veren olmadi. bi samet bey teklif etmisti denem cihaz vermeyi.mithatpasada galiba yeri. YANKI ISITME CIHAZLARIydi galiba. istersen onada bak. samet bey tecrubelidir. bide kulak kalibinda tek gecerim samet beyi.

Deneyenler var formdada :( GRAHAM BELL dışarda denemek istiyom ben ocihazı kafede falan vs

Arkadaşın ıphone teli var kulak arkası takıyı tel çalınca telin sesi çıkmadan konuşuyo ne güzel

Samet beyde ne marka var

o eskiden resound uzerine calisiyordu. sonra bi konustugumuzda oticonu phonaki alacagim demisti. bidaha gorusmedik.ben onun kalibindan baskasini hic begenmedim simdiye kadar.

Giderim onada bakalım denemeden alamam artık cihaz çok marka var

Kafe tarzı yerde sohbette anlamak istyom:(

baksana gamli baykus baslik acmis oticon opn diye. eger onun soyledigi kadar varsa ne kadar guzel.
ama nedense cihazi ayarlarken etraf seslerini kismiyorlarmi yoksa olmuyormu.
benim resoundu ilk ayarladikta ertaf seslerini cok alcaktan, konusma seslerini yuksekten olacak gibi ayarlamislardi. boylece bize lazim olan konusma sesleriyle daha guzel oluyor. ama niyeki konusma seslerinden cok gurultuleri duyuyoruz.

Aynen konuşma anlamıyom pek

Gamlu baykuş bulamadım konusunu etiketle beni:)

Oticon opn gzl cihazmış selisteki abla dedi

GRAHAM BELL bugün şehir hastanesine nerden baksan 20tane kbb odası odyoloji odası aynı gün test yaptı bide gideesen tarım bakanlığında incen metroda genel hastanede incen baya büyük hastanemiş

Oruçlı gittim bugün boğazım şiş dünden beri

Pluvia

bilgiler icin cok tesekkurler canim.
ben ibni sinayami gitsem diye dusunuyorum. orasi bildigim yerler.sagir kulakla buyuk hastanede is gormek baya zorlar beni:(ibnisina hakkinda bilgin varmi. bizim eniste cok yatmisti orda. haliyle bizde cokca ziyaretine gitmistik.

GRAHAM BELL ibni sinada iyide randevulu herşeyi sonuç içinde randevu alıyon

Oranın odyosunda benim ilk cihazımın odyocusu var ahmet tatarağası

Ordaysa hala

gecmis olsun bu arada, kotu bisey degildir insallah. ne oldu kulaktandami bisey var. bogaz dedin ama.

Şehir hastanesi zorlamaz seni önünde indiriyı otobüs genel hastane en alt kat kbb birsürü oda var
GRAHAM BELL

Boğazıma baktırdım bitest yaptırım dedim yapmıyoduda zorla istedim odyoda yaptır diyo mal

vahhh, randevu dedinmi kac gun sonraya atarlar:(disaridan kbb doktoruna 500 u bayildinmi is gorebiir bunlar:(ibnisinya gidenlerden duymustum. disaridan muayenehanesine gidince isin daha kolamis. 500 de cok para:(

Aynen pahalı özele gidersen

Mhrsden alcan randevu şehir hastane için

İbni sinayada pek randevu denk gelmiyo dolu hep

o zaman denemekte fayda var. bi gidim bakalim. kbb testi odyoda:rolleyes:para saymayinca isler boyle demekki:(

Git canım randevu yok odyoda hemen bakılıyo

Tarım bakanlığı durağında incen hemen otobüs götürüyo rink otobüs genel hastanede incen orda kbb

surup gidersen baya bekliyosun, ama bi sekilde sira geliyor numarayi alinca. benim safrakesesi icin gittigimden biliyorum.

Aynen çok bekliyon ibni sinada

Emarı 1ay sonraya verdiydi oraya gitmiştimde

GRAHAM BELL :(( bugün elimdeki testtle ayarını ettirim dedim ufak dğşklik yapcaktı bide nolsun bilgisayar cihazı tanımadı :( sol tarafı gördü dedi servislik versem 15gün sonra gelcek bizde yokız buralarda neyse ordan çıktım başka odyoya girdim emin olmak için baktım oda sağ tarafı görmüyo demezmi:) ordanda çıktım servisi olan yere gittim bunlarda ikiside görmüyo dedi pcde ayar için alıncağın servislik istanbula gtmesi gerekmiş :(( niye bozuldu buya ayar özelliği

Servisi olan yerde yapamıyomuş illa istanbula gitcekmiş içeri götürüp baktı pc den kulağıma tekini bitaktım cihaz ötüyo dedim niye ötüyo bu sinir oldum gelince ötmüyodu dedim pil kapağını çıkardı taktı geri tam otırmamış ondan öte öte gelcektim sinirle:)

Pcde bakmayla ayarı bozulmamıştır demi

Kısa devre yapmıştır; ya da x-ray ya da benzeri yüksek radyasyon olan bir yerden geçtiysen bozulmuştur. Pluvia

Mecbur geçiliyo oyerlerden avmde falan

Bilgisauarda blootla ayar ediyo onu tanımıyo cihaz

Keyfim bozuldu:(

Servis niye yapmıyoya varda benmi bilmiyom herseferinde istanbulamı gitcek:(

Ankarada yapan yokmuki

Pluvia

anaaa bisi dah:(bu cihazini ayarlatmak icin gezdigin yerlerin ciddiyetsizligimi oluyor. ne bicim ismis bu. cok hakliymisim cihazimi bakima vermeye cekidigime. kimbilir naptilar diyorum.adama illa yeni cihaz kakalamak olmali bunlarin dertleri.
bidaha guvenmedigin yere cihazi elletme bence.

Keyfim bozuldu:(
bende bozuldu diye verdigim eski cihaza yeni cihaz parasi kadar fiat istemislerdide yaptirmaktan vaz gecip yenisini almistim:mad:

Servis niye yapmıyoya varda benmi bilmiyom herseferinde istanbulamı gitcek:(aman ellerine gecmeye gorsun. bii suru para vermek gerekiyor. en iyisi yeni cihaz almak eskiyi adam edip paralari dokene kadar.

Burda odyocu arkadaşlar yokmu bu servis ankarada yokmu GRAHAM BELL

Ayar bujonu varmış bunun içinde o bozukmuş galiba duysesteki adam dedi

Geçen fitremi yaptıydı bunu niye yapmıyosa:(

Hoporlörde bişi yok sadece test olnca ayar olamıcak GRAHAM BELL

Ayar bujonı bozukmuş evdeken yere düştü bikaç sefer ondanmı acep

Şu cihaz sorunlu olnca çok mutsuz oluyom off

Cihaz takmıyanlar kıymetini bilsin kulaklarının

bunu odyometristler bilir ama bence cihazin cihaz olmaktan cikmis. yenisini almanin imkani yokmu. aksi gibide bayram geliyor. cihazsiz napican.

Azdaha kullanmam lazım

Biyer buldım internetten serviside var cevap yazcakmı bakım

Modern işitme adı

Gittim geldim GRAHAM BELL odyocu çok becerikli çıktı:D bişeyi yokmuş cihazın yapıverdi hemen:D yeni ayarıda güncelledi sanada öneririm gidebilirsin:)

Bitanede cihaz denedim orda widex unico minicik bişi 10 noyla çlşoyo çok güzeldi:D

Üst Alt