Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?
para almadan is goren isitme merkezi birtek mithatpasa GATASESde denk gelmistim. baska hepsi para istiyo isitme merkezleri.
demekki bide modern isitme merkezi varmis
teessuf ederimmeslegini seven,isitme merkezinin onurunu dusunen bir yerde boyle bir dusunce hic olamaz.
cok kibar insanlardi, ben ucreti sordum ayar yapinca beye, phonak sattiklari icin markalarina hizmet ediyorlar.
bende senin bayramini kutluyorumsanada iyi bayramlar canim. senin adina cok sevindim. demekki modern isitme isini iyi bilen odyometrist calistiriyor. allah hepimize ise yarar cihazlar, ayari iyi yapan isitme merkezleri nasip etsin.
tekrardan senin adina cok sevindim pluviacim.
İşitme cihazı kullanan birinin avm metro vs güvenlik için geçilen yerlerden geçmek cihazı bozarmı sizce sık sık geçiyoz mecbur radyasyonda cabası ben metroyu kullanıyorum şimdi güvenlik maksatlı yapmışlar bugün geçmedim cihaz var deyip
Geçince arızalanırmı zamanla
Biara pc yi okumadı cihazım bu geçtiğimiz şeylermi yapıyo diye takıldo kafama
Mr çekinince bile çıkarıyoz cihazı kulaktaken geçmek doğrumu
koklear implantliyken gecmeyin. gecerseniz zarar verir demis kart vermislerdi. cihaz degil miknatisli yeri kayarmis koklear implantta.
rahat gecerim isitme cihazimla. alisveris merkezlerinde hep geciyoruz biseycik olmuyor. sende korkma.
pc okumadi diosun. ne guzel odyometristlerle calismissin pluviacim.r pkonak cihazima ayiar yaptirirken her gittigm baska telden calardi. begenmeyince eski ayarina dondurun dedigimde hicbiri donduremedi eski ayarina o kadar ucretler aldiklarina gore.
simdide bi bakima vereyim su kulusturumu diyorum. biri diyor 140 lira. biri diyor 80 lira bitek teshis.
artik kime inanicaz.
GRAHAM BELL 2 3yere girdim okumadı cnm pcyi biri diyo sağı okumuyo oteki diyo solu yapmaya elleri varmıyo istanbula yolla diyolar en son biyere grdimde o halletti sağolsun.servisi olan yer bile istanbula gönderilir dediydi işini bilen yapar cihazı ufacık şey için istanbula yolluyolar servisi orda olduğu için Allah bilir ne kadar isterdi
peki bakimdan sonra ayar yaptirsam diye sordum onada insafli olani 140 liraya yaparmis ayarini. daha neresinde bozukluk varsa ona ggore fiat istermis. eski cihazimdan birini oyle bakima gonderdigimde ses ayarini bozmustu, yeni ayar gerekmisti. iyiki 5 yildir hic bakima yollamadim cihazi. eger hep baktirsaydim bir cihaz parasina malolacakmis.