Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?

Salim G. Sağol valla strese girdiydim dün odyo servisi şart yaşadığımız yerde kurtuldum istanbuldan
OĞUZATAY sağol emrah

cok sevindim bayram arefesinde bozuk cihazla ne yapardin.gozun aydin canim.
bende gidiyim bu modern isitmeye. widwxten baska cihaz satiyomuki.

Başka odyocunun servisi ilgilenmedi benle kendi servis zaten istanbula yolla diyo bugünkü odyocu şıp diye yapıverdi:)

5kuruşta almadı helal olsun

Hem servis hem sahibi:)

para almadan is goren isitme merkezi birtek mithatpasa GATASESde denk gelmistim. baska hepsi para istiyo isitme merkezleri.
demekki bide modern isitme merkezi varmis:)

Para almadığına göre bir neden olmalıdır ☺ , GRAHAM BELL
Bayan olduğunuza göre anlamanız gerekli

GRAHAM BELL orayada pil için gitmiştim kafadan salladılar pil fiyatını:D

Pil raporunu göstermiştimde
Zorro herşey para değil zaten cihazın bişeyi yoktu boşu boşuna istanbula servise gitcekti

Ufacık ayarı anlamaları lazımdı satıyolarsa

Biri sağ biri sol biri çift okumuyo beynim yandı dün

Şükredin kulağınıza...gerçeği gibi yok

Zorro

teessuf ederim:(meslegini seven,isitme merkezinin onurunu dusunen bir yerde boyle bir dusunce hic olamaz.
cok kibar insanlardi, ben ucreti sordum ayar yapinca beye, phonak sattiklari icin markalarina hizmet ediyorlar.

Selam un Aleykum arkadaşlar Pluvia isitme cihaz aldığın yer ilgilenmiyor mu

Ya bu sayfa değişmiş mi üyelik sayfa da mesajları goremiyorum

Pluvia benim aldığım yer sorun oldu mu gidiyorum ilgileniyorlar ayarları değişmek istedi mi sorun yapmıyorlar Ben son siemens kulak içi almistim

@asiman1905 doğrudur

@GRAHAM BELL iyi bayramlar cnm kız ayar harika olmuş anlıyom tvyi:D

Öncesi ortasuna kadar getiriyodum sesi:D

Şimdi az seviyede tv sesi:)

Allah razı olsun yapandan:D

Merhaba arkadaşlar AliExpress de şarj olabilen işitme cihazları var oradan alan oldumu işitme cihazı
TRY 516.33 29%OFF | JC55 Şarj Edilebilir Görünmez Komple Kulak Dijital İşitme 6 kanallar 8 bantları USB Şarj Edilebilir CIC İşitme Dropshipp
https://s.click.aliexpress.com/e/wmP2Srm

bende senin bayramini kutluyorum:eek:sanada iyi bayramlar canim. senin adina cok sevindim. demekki modern isitme isini iyi bilen odyometrist calistiriyor. allah hepimize ise yarar cihazlar, ayari iyi yapan isitme merkezleri nasip etsin.
tekrardan senin adina cok sevindim pluviacim.

Odyodaken odyocu ıslak mendille sildi cihazı temizlemek için geçenlerde bende sildim temiz oldu ama doğru bişimiki

Pluvia

BEN PIYASADAKI ISLAK MENDILLERE GUVENMIYORUM. CILT TAHRISI YAPANLARI OLUYOR. annem gecenlerde bısı yıyınce parmaklarını sılmıstı dısarıda mecburen. tırnak dıplerı acıyor dıyınce catlamıs yarındasına. bepanten surdu.
benım kulak arkası oldugundan kalıbı cıkarıp sabunluyorum. senın kulak ıcı. bunun kendı temızlık mendılı olmalı. olur olmaz mendıllerle sılıp kulagı tahrıs etmeyesın.

Yani siliniyomuki ıslak mendille dış kısmı

Çekinerek siliyom

İşitme cihazı kullanan birinin avm metro vs güvenlik için geçilen yerlerden geçmek cihazı bozarmı sizce sık sık geçiyoz mecbur radyasyonda cabası ben metroyu kullanıyorum şimdi güvenlik maksatlı yapmışlar bugün geçmedim cihaz var deyip

Geçince arızalanırmı zamanla

Biara pc yi okumadı cihazım bu geçtiğimiz şeylermi yapıyo diye takıldo kafama

Mr çekinince bile çıkarıyoz cihazı kulaktaken geçmek doğrumu

koklear implantliyken gecmeyin. gecerseniz zarar verir demis kart vermislerdi. cihaz degil miknatisli yeri kayarmis koklear implantta.
rahat gecerim isitme cihazimla. alisveris merkezlerinde hep geciyoruz biseycik olmuyor. sende korkma.

GRAHAM BELL mr çekinince çıkartıyolarda hep odyocuda sankiböle bişi dedi gibiydi gene sorarım bakım

Pluvia

isitme cihazimiz demir, maden gibi seylerden yapilmis. mr ye girince maden mr cihazina yapisir. ondan cikariyoruz cihazimizi.

koklear implantta kafadaki koklear implantin parcalari yerinden kayar. kafa icindeki parcalari bozulur.

Pluvia

pc okumadi diosun. ne guzel odyometristlerle calismissin pluviacim.r pkonak cihazima ayiar yaptirirken her gittigm baska telden calardi. begenmeyince eski ayarina dondurun dedigimde hicbiri donduremedi eski ayarina o kadar ucretler aldiklarina gore.
simdide bi bakima vereyim su kulusturumu diyorum. biri diyor 140 lira. biri diyor 80 lira bitek teshis.
artik kime inanicaz.

GRAHAM BELL 2 3yere girdim okumadı cnm pcyi :) biri diyo sağı okumuyo oteki diyo solu yapmaya elleri varmıyo istanbula yolla diyolar en son biyere grdimde o halletti sağolsun.servisi olan yer bile istanbula gönderilir dediydi işini bilen yapar cihazı ufacık şey için istanbula yolluyolar servisi orda olduğu için Allah bilir ne kadar isterdi

Adama gelince pc okudu cihazları:D

peki bakimdan sonra ayar yaptirsam diye sordum onada insafli olani 140 liraya yaparmis ayarini. daha neresinde bozukluk varsa ona ggore fiat istermis. eski cihazimdan birini oyle bakima gonderdigimde ses ayarini bozmustu, yeni ayar gerekmisti. iyiki 5 yildir hic bakima yollamadim cihazi. eger hep baktirsaydim bir cihaz parasina malolacakmis.

GRAHAM BELL bahsettiğim yere gt sende cnm mikoda ordan aldı ayarla bakım biarada yapar sana belki

Yeni test götür ama elinde

Üst Alt