Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?

Arkadaşlar bugün hallettim pil raporu işini çok şükür Şimdi de İstanbul'da raporlu pil veren medikalci arayacağım maalesef :(

Alina

Maxtoneden al hayırlı olsun kç pil yazdı

Sağ solmı yazdı

Pluvia Tek kulağıma raporum vardı o yüzden 180 adet yazıldı Yarın da öbür kulağım için rapor çıkaracağım Hazır pil raporu bilen Dr vbulmuşken işimi şansa bırakmak istemedim

Yalnış yazmış 180 vermez devlet

104 veryo tek kulağa

Düzelttir istersen
Alina

Ayrı ayrı niye çıkartıyonki

Örnek rapor buldum o raporda sağ kulak 180 adet sol kulak 180 adet olarak onaylanmış ve verilmiş olarak görünüyor Mayıs 2019 da

Sağ sol 208den fazla vermez devlet

Hmm bilmiyom artık

Benimki yalnıştı gttik düzelttik sağ sol 104 yazıldı

Ben pil raporundan bahsediyorum

Cihaz başka

Pluvia Anladım arkadaşım da benim 2 kulağımda da kayıp var ama 2,5 sene önce herikisine de rapor alıp tek kulağıma cihaz almıştım Pil raporunu da kullandığım cihaz için aldım bugün Sen ayrı ayrı niye uğraşıyorsun diye yazınca neden cihaz için uğraştığımı belirteyim dedim

pil raporuyla ayni zamanda isitme cihazi raporunu neden almadiniz alina.
ikisi icinde kerede verselerdiya raporu.

208den fazlasını ödemez devlet fazlası sizden

Sağ sol için

Odyocu dediydi

GRAHAM BELL 2.cihaz için raporu alabilmek için Serbest Alan Odio çektirilmesi gerekiyormuş 2 .ciyi sonradan alacağım için

Serbest Alan Odio su da İstanbul'da randevu geç veriliyor

O nedenle ikisini bir halledemedim

serbest alan odyometrisi bildigim cocuklar icin.
bi bak bakalim bu test yapilinca bisede tarif et olurmu.
yetiskinler icin nasi yapcaklarmis bu testi...

merhaba ben nevşehir de yaşıyorum tek cihaz kullanıyorum sitede daha önce pil raporunu okumuştum kbb doktoruna gittim pil raporu için böyle birşey yok dedi acaba yaşadığımız ile göre değişiyor mu türkiye geneli pil raporu veriliyor mu

Arkadaşlar Serbest Alan Odio su işitme cihazı ile yapılıyor farkı sadece bu Tek işitme cihazı ile eğer yeterli şekilde duyulmuyorsa pil raporu yazılıyormuş (Alakayı anlamadım ama ) Diğer duymayan kulağa cihaz almak için yeni sade Odio ve timpanogram yatıyormuş Anlayan varsa beri gelsin
Pluvia Maxtone a gittim işi yokuşa sürdüler maalesef Manuel değil e-reçete olması gerekiyormuş SSIKbu şekilde kabul yetmiyormuş Öyle dediler Bu de dediğin gibi kulak başına 104 pil miş

Ama benim anlamadığım birşeyi daha var 104 pili 6 l palete nasıl bölecekler

Sen iki cihaz kullanıyosan çift yazdır pili

1pakette 6 pil çıkıyo

Pluvia bugün tekrar Odio yaptırdın aynı hastaneden - başka devlet hastanesinin serbest alan odiosunu kabul edip pil raporu yazıldı ama diğer kulak cihazı için illa da kendi hastanelerinden olmalıymış - yarın gidicez bakalım ne olacak

104 adet 6 l ı paket sayısı mı

https://www.odyonet.com.tr/sgk

2018 sutu indir

Evet kutuda 6pil toplam 104 pil

Kalan farkını alcak sizden

Hepsini ödemiyo devlet

Attığım linki okursan iyi olur

Raporu düzelttir raporu veren yerde 104 yazdır

Pluvia Sana nasıl minnettarım nasıl teşekkür ederim inan bilmiyorum Bütün sorularınmın cevabı gönderdiğin linkle mevcut Yarın bilmeyenlerin de gözüne sokacağım yazacıdan çıkarıp

Son düzenleme:
Alina rica ederim cnm bende zor aldım gerçekten sende işlh alırsın iyi geceler😊raporun zamanı 1hafta içinde düzeltir

Pluvia Rabbim razı olsun senden arkadaşım Bugün gittim raporu düzelttiler SUT u burunlarına uzatınca :) 104 pil ve e-rapor olacak şekilde Bu arada SGK mutlaka e-rapor olarak kabul ediyormuş benimki manuelmiş
Hastanede sistem genel arızası olmasaydı benim pil ve cihaz raporu halledilmiş olacaktı ama raporlar yazıldı sonunda Sistem arızası halledililince telefonumu aldılar , arayacaklar

Son düzenleme:
Alina
sende buyuk tesekkuru hakedıyorsun alınacım.bılgılendırmelerın ust duzey.
bıde pıllerını alınca ne kadar lıra katkı payı alındıgını,ne sekılde, yanı toptanmı yoksa parca parcamı verılecek pıller bunuda anlatırsan sıtede takıpcıler ıcın ıyı bırsey olur.

@GRAHAMBELL elbette yazarım Bu site sayesinde öğrendim ben birçok hakkımızı pil raporu ailabileceğimi artı hatta emekli olabileceğimi ve hatta malulen değil yaşlılık emeklisi olabileceğimi ve bunun gibi faydalı birçok bilgiyi bu sitedeki ustalarımızdan öğrendim

Alina rica edrrim iyi günlerde kullan seneye çift cihaz kullanıyosan çift yazdırırsın

Moxtonedenmi aldın

Benimde mart yada nisanda doluyo senesi pillerin

Numınede gtti şehir hastanesine oraya gtcm mecbur😁

Oteki hastaneler uyuyo gitsem bişi yapmazlar😁

Üst Alt