Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?
Pluvia Tek kulağıma raporum vardı o yüzden 180 adet yazıldı Yarın da öbür kulağım için rapor çıkaracağım Hazır pil raporu bilen Dr vbulmuşken işimi şansa bırakmak istemedim
Pluvia Anladım arkadaşım da benim 2 kulağımda da kayıp var ama 2,5 sene önce herikisine de rapor alıp tek kulağıma cihaz almıştım Pil raporunu da kullandığım cihaz için aldım bugün Sen ayrı ayrı niye uğraşıyorsun diye yazınca neden cihaz için uğraştığımı belirteyim dedim
serbest alan odyometrisi bildigim cocuklar icin.
bi bak bakalim bu test yapilinca bisede tarif et olurmu.
yetiskinler icin nasi yapcaklarmis bu testi...
merhaba ben nevşehir de yaşıyorum tek cihaz kullanıyorum sitede daha önce pil raporunu okumuştum kbb doktoruna gittim pil raporu için böyle birşey yok dedi acaba yaşadığımız ile göre değişiyor mu türkiye geneli pil raporu veriliyor mu
Arkadaşlar Serbest Alan Odio su işitme cihazı ile yapılıyor farkı sadece bu Tek işitme cihazı ile eğer yeterli şekilde duyulmuyorsa pil raporu yazılıyormuş (Alakayı anlamadım ama ) Diğer duymayan kulağa cihaz almak için yeni sade Odio ve timpanogram yatıyormuş Anlayan varsa beri gelsin Pluvia Maxtone a gittim işi yokuşa sürdüler maalesef Manuel değil e-reçete olması gerekiyormuş SSIKbu şekilde kabul yetmiyormuş Öyle dediler Bu de dediğin gibi kulak başına 104 pil miş
Pluvia bugün tekrar Odio yaptırdın aynı hastaneden - başka devlet hastanesinin serbest alan odiosunu kabul edip pil raporu yazıldı ama diğer kulak cihazı için illa da kendi hastanelerinden olmalıymış - yarın gidicez bakalım ne olacak
Pluvia Sana nasıl minnettarım nasıl teşekkür ederim inan bilmiyorum Bütün sorularınmın cevabı gönderdiğin linkle mevcut Yarın bilmeyenlerin de gözüne sokacağım yazacıdan çıkarıp
Pluvia Rabbim razı olsun senden arkadaşım Bugün gittim raporu düzelttiler SUT u burunlarına uzatınca 104 pil ve e-rapor olacak şekilde Bu arada SGK mutlaka e-rapor olarak kabul ediyormuş benimki manuelmiş
Hastanede sistem genel arızası olmasaydı benim pil ve cihaz raporu halledilmiş olacaktı ama raporlar yazıldı sonunda Sistem arızası halledililince telefonumu aldılar , arayacaklar
@GRAHAMBELL elbette yazarım Bu site sayesinde öğrendim ben birçok hakkımızı pil raporu ailabileceğimi artı hatta emekli olabileceğimi ve hatta malulen değil yaşlılık emeklisi olabileceğimi ve bunun gibi faydalı birçok bilgiyi bu sitedeki ustalarımızdan öğrendim