Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?

Pluvia sistem çalışınca e-rapor verecekler ama önceki cihazı aldığım yeri aradım Onlar da pil raporuyla hiiiçç uğraşma getir biz sana yardımcı olacağız dediler :) Ben de uğraştım onay için hastanenin kanpsındayım dedim Oraya bir götüreceğim bakayım Bir de tekrar maxtone a giderim Hangisi işime gelirse artık :)
Pluvia Rabbim kolaylık verir inşallah hepimize Şehir hastanelerine henüz gitmedim ama ulaşım zor deniyor

Alina ulaşım rahatta çok uzak😐

Raporsuz alma pili

Getir verelim demiş raporsuz

Maxtonede biyatron daha kaliteli ordan al

104 pili hesap edersen çok uygun olıyo fiyatı

@Pluvia hele tamam desinler bir raporlara Önceliğm Maxtone

Arkadaşlar Benim alacağım cihaz kulak arkası Bunun pilleri kulakiçi için kullandığım 10 numara Pilden fiyat açısından farklı mı acaba ? Ben Eminönü'nde paketi 10 tl den alıyorum 10 numaralı pili

Gerçi bir site buldum orada 8 tl den de aldığım oldu bi 4-5 ay önce

Bir de 675 mi 13 mü iyidir kullanım açısından bilen var mıdır aramızda

Her iki pili kullanmış biri olarak 675 daha uzun gidiyor, 2.sırada 13 nolu pil.

hcozalp arkadaşım Teşekkür ederim Benim seneler evvel fayda göremediğim kulakarkası vardı No'larının performansını o nedenle unuttuydum

Alina
yeni cihaz arastirmasi yaparken 675 no pillileride gordum. kocaman, agir. 13 nolu pillere alisan benim gozumu korkuttu.

hcozalp

hocam merhaba bende oticon siya 2 mini rite kullanıyorum bügün cıhazımı aldım bayiden acaba tavsiye edebılecegınız pil varmı uzun omurlu

Dediğim gibi 675 nolu piller uzun gidiyor. Marka olarak soruyorsanız ear technic 13 nolu pil iyi idi. İnternet alışveriş sitelerinde bu marka bulamadım. Şu anda yeni işitme cihazı aldım o da 312 nolu pil ile çalışıyor. 5-6 gün gidiyor. Her işitme cihazı bana uymadığı için ne yazık ki istediğim pilden işitme cihazı bulamadım. Şu anda Rayovac markanın pillerinden kullanıyorum şimdilik iyi gidiyor.

hcozalp
yeni cihaziniz hayirli olsun. iyi duymalar.
bildigim kadari sizde cok ileri isitme kayiplisiniz.ne marka cihaz aldiniz, memnunmusunuz yeni cihazdan. bende arastiriyorum.

13 nolu pil 14 gun gidiyor bana. 675 nolu pil 5 ila 6 gun gidiyorsa bunda bi sorun varmis gibi.daha uzun sureli gitmesini beklerdim 675 noluyu.

675 nolu değil 312 nolu pil kullanıyorum. 675 nolu piller 20 günden fazla gidiyor. Kullandığım cihaz Signia Pure 7x kullanıyorum. Bu cihazda 312 nolu pil ile çalışıyor. Teknolojik olarak güzel ama iyi bir odyologa ayarlatırsanız mükemmel olur. Size tavsiyem [FONT=sans-serif]Rexton Mosaic modeline de bakmanızı 13 nolu pil ile çalışıyor duyma yönünden memnun kalmıştım.[/FONT]

pardon yanlis gormusum noyu. 312 noyu kullanmadim hic.bi bakayim rextonuda. tesekkurler.

Ben pil rapor süreside doldu gene çıkartcam
Alina aynı fiyat pilller noya göre değil fiyatları .sadece implant pili pahalı

Alina senin cihaza kaç nosa onu alcan

Her pili takamassın

Pluviacım teşekkür ederim de biliyorsundur ben aslında pil raporu için gittiydim hastaneye , Dr tanıdıktı rapor çıkartmışken bi de işitme cihazı raporu çıkaralım dedi Pile de cihaza da rapor yazıldı -sistem çalışınca alıcam inşallah :( - Şimdi benim merak ettiğim mecbur kalınca kullanacağım kulakarkasına mı pil almak zorundayım yoksa bu pil no su isteğine bağlı olabiliyor mu

Alina

pil raporunda pil nosu yaziyorsa,o noya gore pil verilecekse cok iyi sorular alinacim.
bide iyi yerden destek almissin, seni acikgoz diyesim var.:eek:
ben cihaz raporu alirken bu pil raporunuda istedim ama o sonraki is dedilerdi.

Alina kullandığın cihaza göre alcan

Pil nosu yazmaz raporda

Cihazı aldınmı

chauche

Sanırım [FONT=sans-serif]oticon siya 2 mini, [/FONT]312 nolu pil kullanıyor, her cihaz kendine ait uygun pili kullanır.

@Alina kullandığın cihaza göre alcan

Pil nosu yazmaz raporda

Cihazı aldınmı[/QUOTE pil nosu raporda yazmiyosa istismara cok acik. ulkede gerci burokratlar liyakatli olmadiklarindan normal.
alin bende bi komplo teorisi;:p ona buna pil raporu verecegine cesitli nolu pilleri baskasina satar zengin olur.:)

10lu pille 312 pil ufaklar ilerki cihazımı 312 seçerim ben

10dan az fazla bide ufak olur cihaz özellikleride olur baya

10la çalışan cihazlarda pek özellik yok

Wideksi biliyom

Pek özellik yok 10lu çalışan cihazda

Klavuza bakmadan sap gibi alınca olacağı bu olur

10lu pille cihazların özelliği kısıtlı baya bakmıştım

Raporu dün itibariyle alamadım ancak önceki cihaz aldığım yere yolum düştü sordum Onaylanmamış ama raporu görebiliyorlar Yalnız sağ kulağa cihaz ve kalıp görülüyormuş ama pil raporu ayrı olarak ve de 2,5 sene önce almış olduğum sol kulağa yazılmış .Böyle ayrı ayrı olmaması gerekiyor aynı sayfada cihaz kalıp ve pil raporu olması lazım dedi odyolog
Öyle mi olmalı hakikaten?

Bir de piller 15 tl olmuşmuş bana ancak 8 paket pil verebilirlermiş Tek kulağa 104 adet veriyor devlet o da aşağı yukarı 17 küsür paket eder dedim Onlarda toplam 112 Ytl ödeniyor piller 15 tl den hesaplandığında 8 paket ediyor dedi İstersem nakit olarak 17 pakete tamamlayabilirmişim Lutfetti hazret :(

Alina
108 lıraya ınternetten 10luk paket pıl alınabılıyorken gelde komplo teorısı uretme...

Pilin paketi 15 tl ise 8 paket pil verecekmiş 120 tl eder 8 tl alacak benden devletimin verdiği tamam mı olacak yani anlamadım ben

Son düzenleme:
Pluvia ya da diger bilgili arkadaşlar Raporu dün itibariyle alamadım ancak önceki cihaz aldığım yere yolum düştü sordum Onaylanmamış ama raporu görebiliyorlar Yalnız sağ kulağa cihaz ve kalıp görülüyormuş ama pil raporu ayrı olarak ve de 2,5 sene önce almış olduğum sol kulağa yazılmış .Böyle ayrı ayrı olmaması gerekiyor aynı sayfada cihaz kalıp ve pil raporu olması lazım dedi odyolog
Öyle mi olmalı hakikaten?

@GRAHAMBELL iyi yerden destek almissin,demişsin de
Beni tek destekcim ve yol gösterenim bu sitedeki arkadaşlar ve ustalarınm canım Hepsinden Rabbim razı olsun

Alina senin işten ben bişi anlamadum kusra bakma😊

Çorba oldu bu rapor işin

Pluvia sorma arkadaşım :( 1 Mart itibariyle yeni prosedür gelecekmiş ne olacağını biz de bilmiyoruz dedi odyolog

Alina

1 martta geldi. olurda pillerini yeni prosedure gore vermeye kalkarlarsa bizleri bilgilendir alinacim. anlasilir bilgilerini takip edelim.

Pluvia arkadaşım Çok teferruat girdim sanırım özür Raporum yazılmış ama hastanenin medulla sisteminde arıza varmış 10 gündür onay için beklemedeyim

Olmadı 2.el kulakarkası satan var sitede Ornlardan alacağım Widex marka

Üst Alt