Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?

Alina

Bilmiyolar demekki marmaraya git demiştim sana😊

Bende iptal ettim randevuyu başka zaman giderim

Alina

Fiziğede gidiyom hergün çok hastane gezmim

Yarın fizik yerinde hastanede bakım kbb yazacakmı

Bugün yeni 10 numara pillerimi aldım ve yine 10 tl den aldım. Rapor durumunu sordugumda pilleri alış fiyatından verdikleri için raporla pil satmadıklarknı söylediler.

Mantar slikon yerıne dome taktılar

Arkadaşlar ben oticon siya 2 mini rite modelını kullanmaya başladım 1 ay once fakat cıhazdan hıc memnun degıldım sankı burnum kapalı bır şekılde konusuyordum kulak ıcım hava almıyordu sonra ufak bır araştırma yaptım bana slıkon yerıne dome takmıslar ve bana bunu hic anlatmadılar ve bılgı vermedıler sonra gıttım sıkayetımı bıldırdım neden bana kalıp yerıne dome taktınız dedım kulak kanalın dar oldugu ııcn dome taktık dedıler bende bundan memnun degılım dedım bu seferde taktıklarının domenın bır ufagını taktılar ondanda memnun kalmadım

Bunu aldığınız yer ile görüştünüz mü? İyi bir odyologa denk gelirseniz sizin bu sıkıntıları giderir. Bende Signia modelini alırken de bu tip sıkıntılardan dolayı kaç defa gittiğimi sayamadım. Bu yüzden sabırlı olmalısınız. Eğer satın almadıysanız geri verin başka markaları denerseniz.

Hanife avcı arkadaşım Geridönüşün için çok sagolasın
SGK paket başına 6-7 tl gibi ödeme yapıyormuş . İşitme merkezi 104 pil sayısı yazan rapor için 122 tl gibi ödeme aldığı için ben rapor karşılığı 8 paket pil alabildim zİra paketi 15 tl ye satıyorlar daha öncede yazdığım gibi
Sonunda alabildim yani Pluvia canım: )

Ayrıca her işitme merkezinin pil raporu için anlaşması olamadığından bilmezlikten geldiklerini düşünüyorum artık

Alina geçen ek bina hastanesinde sordum böle rapoe veriyonuzmu dedi büyük hastanelere gitceniz ek bina olduğu için heralde vermiyolar

Tıkıldık kldık evde bıktım yeminle

Geçip geçmiceğide malum virüsün gitceğim hastanede şehir hastanesi kafamı yedi annem gitme deyip duruyo randevuyı ertelemem lazım hepatit kontrolu var haziran sonu ankarada olmucaz pil raporu çıkarmam lazım tıkıldık kldık evde

Bu hastanede karantina hastanesi olmuş

Bilkentteki

Pluvia Rabbim sonumuzu hayreylesin Anneni dinle çıkma bence de Hele de hastanelere !
Bileydim bukadar meşakkatli olacağını inanki uğraşmazdım :(( Onca sıkıntılı bekleyiş sinir harbi yol telefon parası Onca uğraşmaya vere vere 48 adet pil geçti benim elime

Pluvia sagolasın canım
Hanife avcı arkadaşım iş bilen sekretere rastlanırsa uğraşmaya uğraşılır da benim bayağı aksilikler oldu o nedenle pişman oldum Ama 2 sene sonra iki kulağıma hem cihaz hem de pil alacağım inşaallah
Pluvia burda yazmıştım

SGK paket başına 6-7 tl gibi ödeme yapıyormuş . İşitme merkezi 104 pil sayısı yazan rapor için 122 tl gibi ödeme aldığı için ben rapor karşılığı 8 paket pil alabildim zİra paketi 15 tl ye satıyorlar

Alina farkını alıyo devlette pil başına 1tl sen seneye çift kulak pili yazdırt daha karlı oluyo.sana raporda yazdığından azmı verdiki

Hmm yazmışın pardon 8paket

Geçen sene maxtone tek kulak için 88tl fark almış

Seninkide 12tl gelcekti 104 alaydın

@Pluvia arkadaşım Aldığım yer paketi 15 TL dediği için ben internetten 10 liraya alabildiğimden rapordakinin hepsini almadım Ordan alsam kalan 9 pakete 135 fark verecektim _ ki netten ben 90 TL ye alacağım _
Devir hesp devri arkadaşım😊
,

Bernafon diye pil duydunuzmu
@Alina 10tl hangi siteden aldın yazabilirmisin adını

Çiçek sepeti sitesinde piller ucuzmuş

Pluvia

merhaba bende mini rite modelini kullanmaya başladım tavsiye edebılecegınız pil markasımı varmı birde ist avrupa yakasında pil raporu nereden alabılrıım ?

Pluvia

pluvia piller ç ok pahalanmış yaa bendemi alsamki?ugraştıgıma degermi bilmiyorum ama hastaneyede gitmek istemiyorum:)

hakan06

Al tabi çift kulak yazdır benimde 2paket kaldı almazsan ulusta şan sokakta var biyer ordada ucuz

Rayowac

Tünelsan şan sokak ulus

O sokaktakiler elelktrikçi hep elektronik malzemeler satıyılar alırsan netteki fiyattan versin

Bataryapil sitenin adı

Şube ulusta

netteki fiyat derken sen kaça alıyordun? ben duracel alıyordum 15 şe şimdi 25 tl olmuş;)ulusa gittigimde bakarım dedigin yere;)

https://www.bataryapil.com/rayovac-10-isitme-cihaz-pili-6li-blister

Bu pil 9 10tldi 11olmış şimdi

N11 baktım çok artmış uçmuş piller 60lık piller 100tldi şimdi 160 olmuş nalet olsun😒

Enucuzu bataryapil sitesi

Şubeden al çok al indirim eder

Duraseli boşver rayowac al

Rapor yazdırırsan o pilleride maxtoneden al biyatron marka

Hangisi ucuzuna gelirse artık😆hesap et

Devlet haftada 2pil ödüyo

baktım ettim sagol,zahmet oldu teşekkür ederim,ama çok pahalandı bu aralar;)hadi biz çalışan insanız dokunmazda çalışmayan engelli ne yapacak??

ben 675 nolu pil kullanıyorum;)otinon hiç kullanmadım,hep duracel alıyorum,kızılay sakaryadan;)

Üst Alt