Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?

Alina pil raporudamı cihaz raporunda

Nasıl hastanemişki bu 10gündür çıkmıyo

İstanbul Şişli Etfal Emeklilik raporunu da hakem hastane olması sebebiyle oradan almıştım Tam teşekküllü eğitim araştırma devlet hastanesi yani

Son düzenleme:
kulak içi cihaz kullanan arkadaşlar pil kaç gün gidiyor benim ki bazen 3 bazen 4 bernafon cihazı ım pil de duracell 10 numara alıyorum farklı pil denedim oda aynı sürede bitiyor cihazı aldığım yere sordum normal dedi cihaz ses alçaltma yükseltme yapıyor haliyle pil harcar eski cihazlara göre dedi eski kullandığım cihaz 2 kanal 4 bant tı deyimiyle kuru düzen oda 5 veya 6 gün gidiyordu sizce normal mi kısa gitmesi akşamları saat en erken 23:00 da cihazı kapatıyorum Pluvia abla cevap verirseniz sevinirim

cihaziniz eskimis olabilirmi. 10 numara cabuk bitsede en az 5 gun dayansa iyidir.

mahmut85 önceden kç gün gdyodu

5 6gün gitmesi lazım

Yeni aldınsa 3güb gidiyosa götür ver pilleri aldığın yere bende sony almıştım 3gün gidiyıdu götürdüm verdim geri

Durasel alma rayonac yada biyatron alıyom ben

Bide çok soğukta kullanma dışarda hiç duymuyosan kullan tabi

sogukta pilin cabuk bitmesini senden duymus hayret etmistim. 13 nolu pillerde bu olmuyor. galiba numaralar azaldikca soguktan bile nem kapiyo bizim piller.

GRAHAM BELL kapmaz olurmu kaçkez arada denedim dışardaken kusa sürede azaldu😐

Karda yağmurda takmamaya çalışıyom

Soğuktan etkileniyolar

rayonac kullanmıştım aynı sürede bitmişti soğuk da çok kullanmıyorum abla biyatron deneyim birde bakalım nasıl gidecek :)

Rayonacda durasel tarzuda ondan iyi hiç çoktan😀

arkasındaki bant ı çıkarınca da
pil durduk yere boşalıyormuş diye duymuştum

Pili Çıkartır çıkarmaz kullanma hemen az bekle kullan

Etiketi açınca az bekle

Bantı çıkarırsan biter tabi nolcaktu kullanıca çıkaryın zaten

elimdeki pil bitince önerdiğiniz markayı deneyeceğim cevap için teşekkür ederim abla iyi günler dilerim

Arkadaşlar yakın zamanda raporla
işitme cihazı
Raporla işitme cihazı PİL raporu

alıp ta temin etmiş olan var mı aramızda ?

İstanbul bakırköyde emel işitme merkezinden 10 tl'ye 10 numara pilleri alıyorum. Pillerin raporla alındıgını bilmiyordum. Ama hastanenin yönlendirdiği yerden alınması gerekıyorsa raporla fiyatı daha yuksek olur ve yine 9 ve ya 10 tl'ye gelir fiyatı diye dusunuyorum

Hanife avcı arkadaşım Pil raporunu aldığında neresi sana uygun geliyorsa oradan alabiliyorsun Şuraya gitmen gerekiyor diye diretilmiyor Ama benim cihazımı da 3 sene önce aldığım yer 10 iraya sattığı pilleri raporla olursa 15 tl olur dedi

Dolayısıyla devletin verdiği 104 adet pil 17 paket yerine 8 paket oluyor dediler

10 liraya 2 yil once almistir arkadas pilleri. ne zamandir oyle 10 liraya pil yok. en ucuz internette bile yok 10 liraya.

@GRAHAMBELL arkadaşım 15 lira normal o zaman değil mi

Zira öbür kulağıma cihaz almaktan vazgeçtim 2 sene sonra ikisine birden aynı yerden alırım artık Zira bir kulakta Siemens varsa diğer kulakta da aynı marka olmalıymış

Denge bozukluğu yaparmış Benim hâlihazırda Vertigom da var gerek yok bence risk almaya

GRAHAM BELL
En son 1 ay öce aldım ve 10 tl buyuzden özellikle yerin adını yazdım ve pillerim 5 gün seklinde gidiyor
Alina aldığım yerle görüşüp raporlu olursa fiyat nasıl olucak örenicem

Oticon siya 2 işitme cihazı kullanıyorum ama hiç memnun değilim..?

arkadaşlar 15 gundur işitme cihazı (oticon siya 2) kullanıyorum fakat konuşulanları anlamıyorum karşılıklı iletişimde bile konuşulanları anlamıyorum dudak okuyorum hala malesef birde sanki burnum tıkalı bır şekılde konusuyorum

Hanife avcı Arkadaşım görüştüğünde bizi de haberdar edersin değil mi Ben de İstanbuldayım gider oradan alırım Pluvia arkadaşımızın önerdiği Maxtone veremiyoruz biz diyorlar İstanbul'dakiler yani

Hanife avcı
ıyı haber. benım pıllerde azaldı. bı aralar aramıstım. 10 lıraya hıc teklıf eden olmadı. ondan dedım.yenı pıllerı aldıgınızda yazarsanız sevınırım.

Alina
yenı wıreleslı yanı bırbırıyle haberlesmelımı neymıs, o cıhazlar oyle ama. ıkısı ayrı markadan kullananlarıda bılıyorum cıhazları.
bı var cıft cıhazı tek cıhaz fıatına verebılıyor satıcılar.ama sız 2 yıl beklemekle ıkı kulak duyma konforunu kaybedıyorsunuz.

Kim diyo denge bozukluğu yapıyo cihaz😊öle bişi varsa beyin emarında çıkıyo

Cihazla alakası yok

Oteki kulağınada kulak içi tak bari Alina

Kulak arkası fazla verir sesi sanırsam çift taksan

Benimki kulak içi çift takıyom

Senelerce tek taktım öncesi

Raporu alamadınmı hala😊salıda ben gitcem

Pluvia
bir muddet hastaneye gitmeyelim bence.
hastaneden sifa ararken bide korona virusten allah korusun.malum salginrilarin en kolay bulasma yeri hastanelerdir.

GRAHAM BELL mecbur gtcm heyet randevusunun gününüde değiştircem haziran sonu vermişti burda olmucaZ muayene değil zaten gitmişken kbb halledim reçete yazar çıkarım

cihaz raporunu doğrudürüst birtürlü yazamadıkları için devamlı gitgelden usandım artık lanet olsun pil raporunu bari halledin de görüşmeyelim daha dedim :(

Pil için kod verdiler ama sistemleri açılmıyormuş bakamıyorlarmış
Sistem açıklana kadar umarım 10 gün geçmez Daha da tekrar uğraşamayacağım

GRAHAM BELL arkadaşım çiftkulak konforu dediğini maalesef ben sadece Odio testinde deneyimleyebiiliyorum o da rahatsız edici bence

Son düzenleme:
Alina senin işi pek anlamadım gerçi😊alırsın işlh biranönce😊

Asistan doktormu var senin hastane doktoru

Pluvia hayır canım Ben tanıdığımda asistandı da şimdi Prof ve şef Ama raporları çok biliyormuş gibi görünen sekreter hallediyor aslında halledemedi maalesef

Üst Alt