Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?

bi onada gideyim modern isitmeye ama hiiic doktor goresim gelmiyor.

@
*brucelee [URL' Alıntı:
https://m.n11.com/beyaz-isitme-cihaz-filtresi-P363815976[/URL]

Burda 55 tl bende selis işitmeden aldıydım geçen sene

Merhaba uzun bi aradan sonra tekrar buradayım.
phonak işitme cihazı kullanıyorum 5 yılım doldu artık yeni cihaz arayışlara girdim
önerebileceğiniz işitme cihazı var mıdır sol%70 sağ %90

N11de iyimiş fiyatı alırsan dışarda bulamazsın pek bu filtreyr unutmadom başka odyo 90tl dedi kafayı yemişler

45 liraya temin ediyorum ben toptan fiyatına satıyorlar bana isterseniz temin edebilirim sizin için

*brucelee

sizi vasita etmeden adres, link versenizde hepimiz ucuzuna pil, filtre gibi seylerde karli alisverisi o adreslerden temin etsek site olarak duaciniz olsak daha iyi olmazmi:)

*brucelee bu senemi aldın 45tl

Nerden alıyonuz

Şimdilik var filtrede bitince alcam mecbur seliste ne kadardır şimdi bilmiyom oda 45 etmiştir heralde

GRAHAM BELL

valla olur güzel olur da siteden almıyorum, devamlı alışveriş yaptığım yerden aldığım için toptan fiyatına veriyorlar, dışarıdan gelen müşteriye bu fiyattan verilmiyor ne yazık ki..

*brucelee nerde yaşoyosunuz wep sayfasıda varmı aldığınız yerin

Nasıl biyer aldığınız yer medikalmi elektrikçimi

Pluvia
ben tahmin edeyimmi; elektrikci cihaz filtresi satmaz.
isitme merkezleri ucuzuna vermez.
bu cihaz servisidir bence:eek:

*brucelee
ee ama ankaraliysak istanbula gitmicezmi.medikalcinin adini sanini adresini adam yazar dimiya.

Zenipower: İmplant için çok iyi çıktı. Paketini 15 liradan alıyorum. Ses gayet berrak ve güzel. Diğer pile göre uzun gidiyor.

İyi akşamlar cümleten Benim sensorial tip sağ kulakta kayıp %92 sol kulakta %56 İki kulak için işitme cihazı raporum var .Fakat biri için cihazdan hiç fayda görmediğinden sadece sol kulakta kullanıyorum
Benim naçizane sorum İstanbul'da pil raporu veren hastane hangisidir acaba ? Zira 10 numara pil bana 3-4 gün ancak gidiyor maalesef . Yardımcı olabilirmisiniz acaba

5 yılının olmasına 2 yılım var daha Ama yazdığım gibi çift kulak raporum var lakin tek kulağa cihaz aldım

Alina
İstanbul'daki devlet hastanelerinin hepsi pil raporu veriyor, randevu alarak drla görüşmeniz yeterli.

farukilhan06
Arkadaşım hepsi veriyor istanbuldakilerin yazmışsın da Haseki Bağcılar Bayrampaşa Sadikonuk sağlık kurulundakilerin haberi yok pil raporundan maalesef Gittim bizzat görüştüm hepsiyle
Bunlardan başka bildiğin haberi olan hastane sağlık kurulu varsa yazarsan sevaba girersin inan

Geçen hafta İstanbul'daydım dediğiniz gibi birçok hastane bilmiyor, Türkiye'nin şu anda 30-40 ilinde bu ödeme mevcut, bu raporu almak en doğal hakkınız, size önerim gitmeden devlet hastanelerini arayın ve kbb polikliğine bağlanıp bilen varmı sorun. Bu yöntemde işe yaramazsa esenyurt uzmanses işitme merkezinde Aziz bey var kendisine firmanın numarasından ulaşın, rapor çıkan hastaneleri bildiğini düşünüyorum, geçen hafta kendisiyle görüştüğümde hastaların pil raporu getirmeye başladıklarını söyledi, muhakkak sizi yönlendirir.

farukilhan06 Arkadaşım Söylediğin beyle görüştüm Henüz net birşey kimse bilmiyor Mart sonu ara dedi Tekrar teşekkür ederim

Pluvia arkadaşım Evet İstanbuldayım ve Bağcılar SadiKonuk Haseki ve Bayrampaşa sağlık kurulundakileriin haberi yok pil raporundan
oguzATAY arkadaşım sen de İstanbul'da isen hangi hastaneden aldığını yaszan da duacın olsam

Alina evt hepsi bilmiyo

Oğuzatay bilir

Konunun başlarına gttim marmaradan almış

Pil raporı

Üst Alt