Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?

gastauskas87 bende sonyy almıştım 3gün dayandı gittim iade ettim duraselde güzel değil

Biboş çıkıyo bidolu alma durasel

Rayovacla biyatron güzel

Piller kısa devre yapabiliyor: bundan dolayı bazıları boş çıkıyor. Duracell normalde çok iyi bir pil. gastauskas87 En iyisi zenipower benim kullandıklarımın içinde!

Demedim mi çok pil durdukca akar boşalır diye

Pillerin durmasıyla alakalı değil!? Bende niye akmıyor!? Kısa devre yapıyor piller: su yada metal yada iki kutu pil birbiriyle temas etmemeli ! Zorro

Pluvia Ben oraya tek bir ihtimal yazmadım! Ya da fabrika hatası bazı piller boş çıkıyor!

Zorro pilin etiketi var o çıkmadığu sürece boşalmaz

Soğukta kullanılırsa azalıyo pil

Doğru! Oda sıcaklığında muhafaza edilecek.

Kalemm pillerlemi karıştıryon Zorro:D
OĞUZATAY ben cihaz alma süresi 5sene girmişim cihaz almaya kaksam bendeki pilleri netcem:) kulak arkasında 10 numarayla varmı çalışan:)

2014de almışım cihazı

OĞUZATAY
Olur emrah sor bakalım bu piller bitmeden bişi alamam ben:))

10 noyla varmıymış sor bakalım kulak arkası alırsam ufak alcam

Pluvia Yarın haberleşelim; ben implanta geçtiğim için cihazları çok fazla takip etmiyorum.

Olur tşkrler

Bugün fitre yerine 20tl verdim gevşekti yeri kulağımada kaçabilirdi

Duysesde yaptırdım servisi var

İyi yapmışsın; yarın odyologlarla konuşayım da haber veririm sana.

OĞUZATAY

EVET BEN BAYADIR DURACELL KULLANIYORUM.trendyoldan alisveris yaparken kargo bedava diye epey biriktirdim yazin:eek:allah bin bereket versin.15 gun gidiyor benim oticonda. aslinda rayovacdan sasmazdimya.

Pluvia Bu arkadaşıma sordum da: bunlarda eski varmış; 10 numara pille çalışan! İlla ki vardır da bizde yoktur, diyor. 675 olanlardan neden seçmiyorsun? 10 numaralı pille çalışması şart mı cihazın!?

OĞUZATAY

10 numarayla çlşıyo benimki pil aldımya devletten kaç kutu kulak arkası alırsam piller nolcak ondan merak ettim

Pluvia Şimdi anladım :) Onları değiştirirsin satan yerden! Bence 675'li al. 10 numara pek tercih edilmiyor.

Pluvia
ben sana dememismiydim, once cihazini yenile diye:)ama uzulme. muhakkakki vardir. cik bi arastir.
gecenlerde bizim hacidayi almis kulak arkasi ama miniminnacik bi oticon. o kadar kucuktuki benim chiliyi bolsen 4 tane eder:eek:tabi o ihtiyarliktan isitme kaybi oldugundan tiz seslerde azbi sorunu vadi.
bu kadar kucuk cihazida pilini kuculterek yapabileceklerinden 10 numarayla calisiyordur tahminim.

OĞUZATAY
ben cok ileri isitme kaybina 13 numara kullaniyorum. 13 15 gun gidiyor tum gun kulakta.

GRAHAM BELL Doğrudur. Arkadaşımda zaten illa ki 10 numaranın yeni modeli vardır, dedi. Ama bence 675 e geçmesi daha doğru. Bende dahil kulak arkası kullananların büyük çoğunluğu 675 ile çalışan cihazları tercih ediyor.

Alırsam minik alcam zaten büyük istemiyom GRAHAM BELL

Bendeki piller nolcak onu düşünüyom 10olursa iyi olurdu

675 büyük pil

İşitme artarsa yenilencek mecbur tv anlamıyom pek buaralar dizilerdeki konuşmaları kaçırıyom çoğunu

Geçen sene ayar yapıldı teste göre ozamn anlıyodum çoğunu

15mayıs gitcem kbb test için otesti götürüm selisede baksın bakalım

Bu odyocuların çoğunda servis yok biliyonuzmu temizleme diye gittydim bide fitre için fitre için servis gerekmiş temizleme oldumu peki dedim oldu dedi huni gibi bişiyle hava verdi cihaza onasıl temizlikmiş:)

Islak mendil falan satıyorlar; onlar da güzel temizliyor. Cihaza ve kalıba özel bunlar tabi.

İçinin temizliğni diyom oğuzatay:)

Dışını napım

Fitreyi yaptırınca az temizlemiş sanki

Pluvia Onu teknik servis: mecbur :) Doğrudur da sen de biraz araştır yahu: dağın başı değil; Ankara'da sın:)

Getir bakalım dedi ne bilim yapamıcanı:)

Serviside istanbul:D başka derdim klmadı verdim servisi olan yere:)yapıverdi yarımsaatte

Üst Alt