Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?

asiman1905 Ben kampanyalı dönemde aldım. O zaman ücret vermedim. Şu an da çok cüzi bir fark alıyorlar, diye biliyorum.

OĞUZATAY para alıyorlarsa pil raporun almaya ne anlamı var ki ben bildiğim ücret almıyor pil ücretinde bir grupta konuşunca ücret alıyor yazıyordu bende ondan sordum

asiman1905 Güzel kardeşim senden alıyor: 30-40 tl. Gelen pil 208 çift cihaz olsa: hesapla bakalım ! Bazıları almıyor! Buda değişkenlik gösteren bir durum. 35 kutu yaklaşık pil geliyor. Bunu parayla alsan: ortalama 300 ila 400 Türk lirası arasında !

OĞUZATAY sen öyle diyon ama öyle değil ışte biri yazmış 17 paket almış pil raporundan 90 tl para vermiş zaten ben tek cihaz kulaniyorumkulak ici

asiman1905 güzel kardeşim devlet pil başına belli parayı ödüyor ! Hepsini değil ! Hadi 90 ver 80 tl en az cebinde kalıyor; artan paraya da tekrar pil alınır !

OĞUZATAY 10 TLde muayene parasidir :) istediğimiz markayı veriyorlar mi
Pluvia pil raporu pil aldığın zaman bir miktarında sen odeyeceksin

Pluvia pil alanlar diyor ben hiç ücret vermeyeceğiz biliyordum ama istediğimiz markayı verse bari

Ne marka istyonki

Zaten 8 yada 9tl alıyom odyoda daha pahalı kaç tlden verecekki cebimizde klcak gerisi 9tl asla vermezler

Bi işe yaramıcak rapor anlaşılan

Pluvia aynen bende onu diyorum ne işine yarayacak zaten 10 tl muayene parası alıyor devlet :) bende pil raporu alandan duydum 17 paket 90 tl verdim diyor

Öyle yazmıştı ama şimdi sordum diyor pil ne kadar tutarsa yarısını oduyorsun diyor Pluvia

Alacağımız yerden kim bilir pil fiyat ne kadar

Diyelim 20 tl olsa zaten sen 9 tl aliyon :) :) hastaenin yonendirecegi yer pahalı satıyordu öyle olunca bizim için iyi olmaz Pluvia

Aynenya:))

Artık sölerim tanesi kaça gelmiş oluyo:)

Evet :)) odyoya sormak lazom rapor olnca ücretlimi diye

Piller için

Belkide almaz

Evet sor uckagitci çok sonra kaziklamasinlar saf insan buldular mi açıklıyor pilciler
Pluvia

asiman1905 satılan yerin fiyatına göre değişir. Marka olarak raporu kabul eden firmada hangi pil varsa onu alıyorsun! Onu araştırırsın. İşitme cihazında ortalama 90 tl olmuş. Yükselme olmuş. İmplant pili de fırladı. O da benim gibiler için kötü oldu.

numuneden randevu almistim ama gitmiyim bari.90 lira pesin para sayilacak 10 lira hastaneye bayilinicak,bii suru ugrasilcak:( 90 lira pesin parayi az az harcarim:(

Herkesin kendi tercihi :) Pil fiyatları uçak gibi uçtu! Ne koparırsam kazanç bana :)

Sevgili dostlar Hepsiburada da oticon marka piller 13 no 10 kutu 60 adet 85.45 TL kargo bedava bilginiz olsun bir tek son kullanma tarihini göremedim ben alacağım

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

OĞUZATAY indirimli fiyat oluyor illerde zaten doktura gidince 10 tl muayene şimdi bazı yerlere gitsen pil 20 tl diyenler var şimdi yarı fiyat olsa ne olacak zaten 10 tl altında pilde satan var

asiman1905 Arkadaşım madem işine gelmiyorsa alma ! Olsun bitsin. Bu kadar basit. Hiç uğraşma raporla direkt elden almaya devam et ! Yani devletin verdiği bu kadar: seni memnun etmiyorsa hiç uğraşma. Onların yaptığını da tasvip ediyorum, zannetme ! Pil başına 1 tl veriyorlar; ama benim gibi çift olunca biri de implant olunca ne koparırsan kazanç durumuna getiriyor.

OĞUZATAY benim demek istediğim raporla pil almak için gittiğinde ya adam pilleri pahalı deyip raporla başka aldığımız yerde aynı fiyata verirse böyle oluyormu pilli yarısını alıp hiç para odemesem kabul ediyorlar mi

Maxtone sordum bakalım ne dicek

Parayla alıcaksam ne anlamı var raporun

Pluvia Farkı veriyorsun. Hepsini değil. Artan parayla gene pil alınır. Siz de çok gittiğini söylediğiniz için: sizin için avantajlı !

Üst Alt