Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?
OĞUZATAY para alıyorlarsa pil raporun almaya ne anlamı var ki ben bildiğim ücret almıyor pil ücretinde bir grupta konuşunca ücret alıyor yazıyordu bende ondan sordum
asiman1905 Güzel kardeşim senden alıyor: 30-40 tl. Gelen pil 208 çift cihaz olsa: hesapla bakalım ! Bazıları almıyor! Buda değişkenlik gösteren bir durum. 35 kutu yaklaşık pil geliyor. Bunu parayla alsan: ortalama 300 ila 400 Türk lirası arasında !
asiman1905 güzel kardeşim devlet pil başına belli parayı ödüyor ! Hepsini değil ! Hadi 90 ver 80 tl en az cebinde kalıyor; artan paraya da tekrar pil alınır !
asiman1905 satılan yerin fiyatına göre değişir. Marka olarak raporu kabul eden firmada hangi pil varsa onu alıyorsun! Onu araştırırsın. İşitme cihazında ortalama 90 tl olmuş. Yükselme olmuş. İmplant pili de fırladı. O da benim gibiler için kötü oldu.
Sevgili dostlar Hepsiburada da oticon marka piller 13 no 10 kutu 60 adet 85.45 TL kargo bedava bilginiz olsun bir tek son kullanma tarihini göremedim ben alacağım
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
OĞUZATAY indirimli fiyat oluyor illerde zaten doktura gidince 10 tl muayene şimdi bazı yerlere gitsen pil 20 tl diyenler var şimdi yarı fiyat olsa ne olacak zaten 10 tl altında pilde satan var
asiman1905 Arkadaşım madem işine gelmiyorsa alma ! Olsun bitsin. Bu kadar basit. Hiç uğraşma raporla direkt elden almaya devam et ! Yani devletin verdiği bu kadar: seni memnun etmiyorsa hiç uğraşma. Onların yaptığını da tasvip ediyorum, zannetme ! Pil başına 1 tl veriyorlar; ama benim gibi çift olunca biri de implant olunca ne koparırsan kazanç durumuna getiriyor.
OĞUZATAY benim demek istediğim raporla pil almak için gittiğinde ya adam pilleri pahalı deyip raporla başka aldığımız yerde aynı fiyata verirse böyle oluyormu pilli yarısını alıp hiç para odemesem kabul ediyorlar mi