Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?

Shukufe güven işitme veriyomuş rapor olursa pili

Sordum bilgin olsun

8 paket dedi pilin sayısıda 96 dedi

Raporu alırsan yardımcı oluruz dedi

sizde sağolun. O tarafta implantlı arkadaşınız varsa bilgilendirirsiniz. Rapor yıllık veriliyor. Bu şekilde daha fazla pil alabilirsiniz. Geçmiş olsun.

bilgiler icin tesekkurler:eek:hacettepede beni ciddiye bile almadilar pil raporu diyince:(isitme cihazi raporunu seve seve ustun gayretle, tam ilgi, guzel odyo olcumu yapan yetkililerin pil icin dalga gecer gibi davranislarina anlam veremedim simdi.

numunede is gorebilen beri gelsin:(berbat, insanlara kaba davranan yetkili zannedilenler:eek:bize adam gibi odyo olcumu vereceklerini bile ummam. diskapi isitme ile ilgili sikayetlerde kiminin memnun oldugunu duymustum ama hic ugramadim.
guven isitmenin adresi nerde. hic ilgilenmedim. ama once rapor...

Dışkapıya gidersen aynı gün işitme testi oluyo oteki yerler randevulu ben yenimahalle gtcem yakın bize. Güven işitme kızılayda cnm

Adres: Mithatpaşa Cad. No:65/1 Kızılay Ankara

Tel: 0312 434 02 86

Faks: 0312 434 15 42

info@guvenisitme.com.tr

Bilgi için teşekkür emin oldum enazından pil yardımı yapıldığına Lakin İstanbul da beren bor hastane varmıdır acep bilen var mı aramızda Verilen yardım epeyce tutsa da Istanbuldan Ankara ya gitmek zor geldi gözüme zora Ankara da tanıdık yok misafir olabileceğim .

Verir devlet hastanelerine kbb gtcen önce

Ben biliyodum verdiğini öncedende 1paket veriyo sanıyodum

Pil raporu çıkartcam dicen

Önce işitme testine yollucak

Tesekkür ederim Pluvia Yarın için bir randevu bakayım o halde

Pluvia pil raporu için çok ugrastiriyorlar mi isitme cihaz raporu gibi yoksa hemen veriyorlar mi bu raporu 1 defalık mi kulaniyoruz

asiman1905 senelik sanırsam cihaz raporu gibidir

Randevu bulamadım sabahtan gtsem sıra olurmuki

Pazartesi

Pluvia isitme cihaz gibi raporu 2 ay bekleyeceğim almam daha iyi renduva almadan gidersen almazlar alsalar bile çok bekletirler

Ben isitme cihaz için hastaneye gidip muayene edip sonra odyo gidip gün veriyorlar 2 ay sonra vermiştir istanbul da böyle Pluvia

İstanbul da Pendik Marmara eğitim ve araştırma hastanesinden kolay alınıyor. Odyo dan randevu almak yeterli. Onlar kağıdı veriyor. Kulak burun Boğaz sekreterine bırakıyorsunuz; 15 gün sonra raporu alıyorsunuz.

oğuzatay ben avrupa tarafında oturuyorum orası uzak bağcılar oturuyorum buraya yakın yer var mi birde sen 2 haftada veriyor diyorsun sen nerden biliyorsun sizin meslek ne acaba
OĞUZATAY

asiman1905 Benim mesleğimin ne olduğu önemli değil ! Konu gereği de değil ! Oradan pek çok arkadaşım aldı. Şüphen varsa telefonla konuşabiliyorsanız sorarsınız ya da sordurursunuz. Avrupa yakası İçin o kadar çabuk veren yer var mı: bilmiyorum! O taraftaki arkadaşlardan sorarım.

OĞUZATAY yanlış anlama o anlamda demedim inanmıyorum demedim çok yer biliyorsun ondan dedim memur musun diye dedim iyi olur eğer öğrenirken yazarsın kardeşim

asiman1905 memur değilim kardeşim benim de tanıdık çok fazla. Ancak Avrupa yakasında hangi hastane o kadar çabuk verir bilemiyorum! İstanbul tayfasına bir sorup dönerim sana İnşAllah bir faydam olur.

Odyoyamo 2ay sonra verdi randevu
asiman1905

Rapora kaç paket dicem doktora çift kulak için salıya aldım randevu

Şu kadar paket diye notmu düşüyo

Bana 1hafta sonra veryo test için

Gıcık kapıyom şu testten

Pluvia hanım 208 adet diye daha önceden yazmıştım. Onu zaten rapora yazıyor. Şu kadar adet uygundur diye: 1 yıl İçin. Ama test önemli. Kayıp durumunun son düzeyini bilmeleri gerek !

Bu pil raporuda sizden duydum bilseydim isitme cihaz alırken doktora söylerdim :)

Herşeyin öğrenileceği zaman vardır. Nasip diyelim. :)

shukufe hanım arkadaşı korkutmayın :) Merak etmeyin Allah'ın izniyle hepiniz raporları alırsınız :) Pillere kavuşursunuz. Kullanmanıza ve cihazınızın gücüne göre gider. Az çok neyse sizin için iyi olur. İmplant'a göre verilen pil az tabi! Ama hiç Yoktan iyi. :)

oXVy0k.jpg
[/url][/IMG] Arkadaşlar bir rapor örneği geldi. Bu arkadaşa kendi duyma kaybına göre 1 yıl İçin 52 adet pil verilmiş. İçiniz rahat olsun 😊 Belli bir kısmını SSK veriyor yani. shukufe Pluvia asiman1905 :) Hepinizin en yüksek seviyede yazdırmasını diliyorum :) Unutmadan 1 cihaz için 2 değil :) shukufe Pluvia asiman1905

Son düzenleme:
Ben biliyodum raporla verildiğinide 1paket veriyo sandıydım:)

Buna 52tane bana daha çok olur ozamn

Üst Alt