Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?

yaa bakk sanan bir ufakk kart veriyorrr piilerii arkasındaki o ufakk kartakii yerlerre yapışştıtryosunn... hanii biz bakaklal giiitğimizdee cekkilşler oluyoryaa ... aynen öylee resimlelrii tamm yaptığında heddiiyeyii veriyorr sann bu da öyle işte

daha önce bu kappanyadann bende yarlalnıyordumm ama kampanyanınn biiiiitğinii duydumm... sisizn kullandığınzıznn pilelrinn markaıs ne öğreen bilirmiiymmm....?

arkadaşalarr bu ardaa ucuzz pill bizee bayay lazımm eğer burda biirn uucuz alıyorsa ..bize temmin etsinn kargoyla gelsinnn....

beyazgeceler;

Evet öyleydi.Ben en son Kadıköy idis'ten Zenipower marka pil aldım
4 kutu nakit 20tl kutusu 5 tlye geliyor.

ben size söledim inanmadınız napiyim şimdi gercekten şirine eski pilleri veriyorum yapışkanlarıyla yeni 6 tane pil alıyorum para da vermiyorum:)

alidinmi yenicihazi buyucum
ileri isitme kayiplilarda daha cbuk bitiyor diyorlar ama benim 97 ds isitmem 15 gun gidiyor cok para degi benim yazmam pillerin aklina esip bizim sagirligimizdan nemalanan acikgozleri bilelim tavir alalim diye

20-25 nasıl olur.Senin aldığın bu piller kaç numara

buyucum iyi arastir insallah iyi olur
her isitme cihazi icin saticinin onerdigini almaliyiz piller numarali saat pili veya baska numarali piller o pahali cihazimizi bozarmis

soykankaan;

Siz hangi marka pil kullanıyorsunuz ? Ben zenipower aldım enson 10 numara cihazı sabah takıp aksam yatarken çıkarıyorum 6 gün falan gidiyor cihaz kanaliçi cic

shukufe,
ipek işitme cihazları yüksel cd.sinde imiş.yüksek metro çıkışının 3 bina solunda diye tarif ettiler.pil kampanyalarınıda tesadüfen öğrendim aradım sonra.2 marka pilleri varmış.18 adeti 24 tl olan pilleri 20 tl ye veriyolarmış. 6 tane bitmiş pil getirenede 1 tane dolu pil veriyorlarmış.arkadaşlar herkesin pili 10-15 gün gidecek diye bişey yok.o markasına,işitme kaybına kullandığınız pil no suna göre değişiyor.pil broşürlerinde genel olarak 10 nolu pilleryaklaşık 1 hafta,312 nolu piller1,5-2 hafta,13 nolu piller 2 hafta,675 nolu pillerde 3-4 hafta gidiyormuş.

dolar euro duserken
bizim kullandigimiz pilleri neden pahalilastirirlar ki

Cihazı aldıgımız yer illaki burdan alacaksınız pilleri aksi halde cihaz bozulur demişti.

yahu buna şaşırmak bir yana, bir tarafımla gülerim ben...
bunlar işitme engellileri saftirik bir şey sanıyor...
"pili benden al yoksa cihazın bozulur heee"...
gülsek mi ağlasak mı karar veremedim...

cihazların CIC, BTE vs.. oluşuna göre uygun pil numaraları değişir...
BTE (kulak arkası cihazlar) genellikle 675 numaralı pili kullanırlar...
675 olsun da ne olursa olsun marka önemli değildir...

fiyata gelince,
arkadaşlar fiyatlarda farklılık olması normal bir şey..
her sektörde vardır bu fiyat farklılıkları...
örneğin tekstilde aynı malın farklı mağazalarda farklı fiyatlarla satıldığını mutlaka görmüşsünüzdür..

buradaki fark,
kullanılan mekanın kirasından tutun, çalışanların sayısı ve maaşına kadar etkenler satış fiyatlarına yansıtılır...
aynı marka pillerin farklı yerlerde farklı fiyatla satılmasının nedeni budur...

ben yıllardır duracell (active air) 675 pil kullanıyorum...
ve aldığım yer hep Taksim'deki The Marmara otelin arka pasajındaki Phonak'tır... ve yıllardır 6'lı paket 6.5 TL'dir... cihaz çok güçlü olduğundan 1 pil yaklaşık 5 gün gidiyor... 3 paket beni 3 ay idare ediyor... her gittiğimde 3 paket alıyorum 19.5 TL....

bir de, bir pilin 20-25 gün gittiğini söylemiş bir arkadaşım.. doğrudur... cihazın gücüne göre harcadığı pil miktarı değişiklik gösterebilir... pil, güçlü bir cihazda 5-6 günde biterken, gücü daha az olan bir cihazda daha uzun ömürlü olacaktır.... cihazı kulanırken getirdiğiniz ses ayarı ya da günlük kullanma süresi de önemli etkenlerdir...

ben de duracell activair kullanıyordum, phonak kulak arkası cihaz ile 7-10 gün arası gidiyordu.

frankestein artik koklear implant kullancam diyosun ya
o koklear implantin pil yuvasina 3 tane pil yerlestirip kulak arkasinda tasiyacaksin
her gun bir adet pil bitirecek
benim keseyi epey zorlar gibi yapmisti

arkadaşlar, www.pilburada.com diye bir site var. ben en son buradan getirttim pillerimi, hemen her marka pil bulunuyor. fiyatları da gayet makul.
pil konusunda, idis mağazalarında satılan zenipower markalı pilleri hiç tavsiye etmem. fiyatı ucuz ama ömrü çok kısa. ben oticon sumo dm cihazımla, panasonic veya rayovac pilleri 15 gün kullanabiliyorum (günde en az 16-17 saat kulağımda oluyor cihazlarım). oysa zenipower'lar en fazla 8-9 gün gidiyor.

Arkadaşlar İstanbul Tahtakaleden pil satan dükkanlardan 5 TL ye alıyorum.İsteyene adreste verebilirim.

Merhaba arkadaşlar,
Rayovac işitme cihaz pillerinin Türkiye Distribütöründe yaklaşık 8 yıl çalıştım ve Türkiye çapında 500e yakın işitme merkezine Rayovac'ın satış ağını kurdum. Harikalar Dükkanı | İşitme Cihaz Pilleri adlı gitti gidiyor dükkanımdan dünyanın en çok satan işitme cihaz pili markası Rayovac'ı piyasadan %20 ye yakın bir indirimle ve kargo ücreti ödemen satın alabilirsiniz.
İşitme Cihazı,İşitme Cihazı Fiyat,İşitme Engelliler Okulu,

en buyuk işitme cihazı pilleri(675 sanrm ve çin malı) bizim burda gece pazarında 1.5 tl ye satılıyor. burada okuma lambaları için kullanılıyor, cihazları bozar mı bozmaz mı bilemem. ha bi de 1.5 tl ye 6 tane deil 10 15 tane mi ne ..

Bahsettiğiniz piller alkalin pillerdir. Voltajları yüksektir ve cihaza zarar verirler.
Boyutlarının aynı olması işitme cihazında kullanılacağı anlamına gelmez.
Kullanıcı hatası kaynaklı cihaza zarar verirler ve cihazınız garanti dışı kalır.

en ustunu diye rayovac pilleri severim acikcasi
rayovac diye bu sefersiyah ambalajli zinc air premium yazana denk geldim bu baska desemde numarasi ayni arkasindada rayovac yazdigindan aldim normalde 15 gun kullandigim 13 nolu pil sanki bikac gun once biriyo tarihide yeni baksan bunun icin bisi diyebilirmisin turkfan

Bulnes merhaba,
pilburada.com'a gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsin. Ben iki kez sipariş verdim ve 2 gün içinde piller elime geçti. Tek sorun, kargo bedeli biraz fazla, 6 lira gibi tutuyor. Onun için de 4-5 paket birden sipariş vererek birim başı kargo maliyetini düşürüyorum.
Selamlar

Teşekkürler Hunsal arkadaşım.
Evet ücretsiz kargodan yararlanmak için 50 TL üzeri sipariş vermek gerekiyor.
Bende öyle yapacağım zaten, o zaman ben bugün sipariş vereyim.
Bilgilendirme için tekrar teşekkürler.

Ankara'da Atatürk Bulvarında bulunan Zafer alt çarsının en doğusunda solda sadece bu işi yapan var PANASONİC alıyorum son kullanma tarihleri de bayağı uzun oluyor (sürekli satış olduğundan herhalde) 23.10.2010 da aldım 7 tl

pilburada.com'dan sipariş ettiğim piller 24 saat içerisinde elime geçti. 7,5 TL den 7 kutu aldım. Böylece ücretsiz kargodan yararlandım.
Son kullanma tarihi 02/2013
Bence süper. Son aldıklarım hep erkenden bitiyordu. Artık rahatladım yani.
Herkese bu siteyi tavsiye ederim. Her türlü pil, batarya (cep telefonu,notebook vs.) çeşitleri bulunmaktadır.

selam arkadaşlar pil konusunda yardımcı olabilirsem sevinirim. mesleğim gereği pil çeşitleri satıyorum genelde gp satıyorum son günlerde işitme cihazı kullananların talepleri doğrultusunda çeşit getirdim. 675 pil 6 lı paket halinde 7,5 tl satıyorum .pil numaraların yazarsanız araştırırım işim elektronik malzeme ve cihaz satışı. kullanımı fazla olan pil kodlarını veya numaralarını yazabilirseniz sevinirim.

rayovac premium 13 begendigim pil rayovac zic air cabuk bitiyor gp dahada cabuk bitiyor bide biterken ugultu yapiyor hic bolesine denk gelmemistim ayni isitme cihazi bozuk degil yani cihazim

dun siemensi ziyaret etmek sattigi cok ileri isitme kaybina olan cihazlari icin bilgi almak adina gitmisken pilim bittiginden soykaninin kullandigi siemens pili aldim 13 nolu bide bunu deniyim onuda yazarim fiat 7,5 tl amman bi cihaz reklamlari varki sagir olmak istersiniz sankim cihazlari kullanarak duyandan daha cok duymak icin:eek::p:p:p

........................Söyleyin de işte o kelimeyi söyleyin.Çok hoşuma gidiyor cihazı
anlatırken satış ve sunuş anlatımları.Sanki daldan onlar düştü de bizden daha iyi biliyorlar.:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Üst Alt