Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?

farukilhan06

anaaaa, hic aklima boyle bisi olcagi gelmezdi faruk bey. sagolun. bunu hic yapmayalim.
belki gulersiniz bana ama, ben turuncu kulakcigi cikarinca uflerim nedense:)insallah bunun zarari yoktur pile.

shukufe

:) Zararı olmaz zaten siz o kağıdı çıkarınca havayla temas ediyor ve aktif oluyor pil sizde üfleyerek aktif ediyorsunuz heralde bu arada evet güldüm

İşitme Cihazı Pili

İşitme Cihazı pili 10 Paket bizden alabilirsiniz. 55 TL kargo dahil

pil ömrü ne kadar ki ilerki zamnlarda piller ömrünü yemez mi ?

Merhaba piilerin ömrü oda sıcaklığında 4 yıla kadardır. Elimizdeki pillerin son kullanma tarihi 2021'e kadardır. Yani çoklu olarak rahatlıkla alabilirsiniz. Kendim de işitme cihazı kullanıcısıyım.

harabturab

markanız
adresınız
bunlarıda yazsaydınız:) ben yenı 70 lıraya rayovac aldım bı kutuya ıyı markaysa sızdende alabılırım

Valla İMPLANT pili biyotron 7.50 tl daha ucuzu ve o paraya göre iyisi Yok. harabturab yeriniz neresi İMPLANT pili var mı ?

Merhaba Havale olarak ödemeleri kabul ediyoruz. Verdiğiniz adrese ücretsiz kargo ile alabilirsiniz. Hali hazırda bende kullanıyorum zaten. Oticon marka piller bu arada. Mesaj atabilirsiniz. 0507 623 26 47 nolu telefondan bana ulaşabilirsiniz. İy günler.
shukufe
@şeker çocuk 34
@Fulya83

Uygun fiyatlı pilleri nereden temin edebiliriz?

Sevgili arkadaşlar merhaba,

Ekonomide ki dolar kuru veya euro kuru yüzünden midir bilmiyorum ama koklear implant ve işitme cihazı pillerindeki artış bütçemizi de çok etkilemeye başladı. Uygun fiyatlı pilleri nereden veya hangi siteden temin edebiliriz konu hakkında link paylaşan herkesin kesesine hızır uğrasın diyorum ;)

sametmencs05 kardeşim implant pili Koklear İmplant derneği üyelerine biyotron marka Maxtone firmasında 7.50 tl altına bulamadım. Aynı pil i normal cihaza da kullanabilirsin.

perpada birikim pil var oradan aldim 1 kutu duracell 1. ayda aldım şuanda son peketi açtım 10 numara pil 70 tl aldım şuanda ne kadar bilmiyorum perpa tel 0212 222 50 91 kadıköy tel0126 330 15 77 tuzla tel 0216 493 91 91 karaköy tel 0212 251 50 91

Oranın fiyatı da yüksek benim için implant piline 11 tl istedi.

Günde 5-6 saat kullanımla duracell 10 numara pil en fazla 5 gün gidiyordu..

Ayrton Senna

Teşekkürler öneriniz için ama cihaz kullanmıyorum.Gerek kalmadı.Bilgi vermek maksadıyla söylemistim.

İşitme cihaz pili aldığınız siteler hangisi çok artmış fiyatı bunu devlet karşılarmı kaç tane veriyor

100küsür olmuş 60lı paket

Çarşıdan 6 lı paket içinde Alsan kaç lira?
Çoklu alma kullanmasan bile bitiyor piller
100 lü aldığın kaç Ay gidecek ilki dayanıklı Olur ama sonrakiler bitmiş olur
Bataryaların Hepsi öyle,Durdukça az oranda tükeniyor

20tl çarşıda

1paketi 6tane pil

Etiketi var onu açmadığın sürece bitmez n11den alıyodum kaç kere çok pahalı olmuş

20 lira İyi işte az olsun öz olsun
Etiket önemli değil dışına yapışmış bir şey
İçi önemli Durdukça bitiyor

Bir pil bir hafta gitmiyor mu?
Kullanma şekline bağlı

Pahalı 20tl

Dolar çıktığı için pahalı

1 adet kol saati pilini 5-10 TL ye takıyorlar
İşitme cihazı pili ucuz bile

Yetmiyo erdal çift cihaz benim

1hafta anca gidiyo

İkişer ikişer gidiyo piller

Ben kurban bayramı öncesi aldım paketi 10 TL Siemens marka çift cihaz kullanıyorum 15 gün anca gidiyo 1 pil

sahranil istanbul fındıkzade karagül medical çarsısı 13 numara inşallah tekrar zam gelmemiştir

Hayat34 seninki 13 no ondan 15gün dayanıyo bayram öncesi ucuzdu şimdi pahalandı off bıktım yeminle

Devlet vermiyomu pil

90 küsürdü bayramda 60lıfiyat

Şimdi 130

120 falan

sahranil

uhhhh ucmuuus:(napalimmi diyces simdi:(
ben trendyoldadan bii suru topladim yazin. en az 6 7 ay gider. bisey ismarlayinca kargo parasi niyetine vermislerdi duracell. fena degil.

devlet veriyomus :prapor cikartirsan bir kulak icin yillik 26 lira gibi.
odyometristin biri dilenci gibi ugrastirip o para icinmi ugrascan bosver demisti bana. hic niyetlenmedim.

Ne raporuki skufe trendyoldanmı aldın pili

Üst Alt