Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?

arkadaşlar atölyede 3 pil denedik... rayovac, duracell ve odyocell... en çok rayovac pillerden verim aldığımız için onu kullanıyorduk... duracell pillerden çok şikayet aldık.. sürekli kesilme ve erken bitme sorunu vardı...

su rayovac pillerden sasmam hic siemensin pilide iyi ama

bu aralar rayovac mavi sari siyah kartonlu olmaya baslamis:p aralarindaki farki gorebiliyormusunuz
ben bu seferine siyah kartonlu aldim 9 liraya verdiler bida ordan alimiycam pili:mad: ama sanki 1 2 gun fazla gidermis gibi geldi parayi cok verince oylemidir dedim:)

starkey gözlük tipinde odyocell kullanıyorum 675 serisi 1 ay gidiyor paketi 7.5 tl ankarada ortalama 18 aydır starkey kullanıyorum 3 paket oldu pil tüketimi eski cihazımda 10 ad 1 tl olandan kullanıyordum bu sefer çakma kullanmıyorum ortalama 1 ay gidiyor bizzat ölçüm yaptım bilginize

Arkadaşlar kendi tecrübelerimden biliyorum...
Pil her yerden alınmaz... Hele ki internete güven olmaz...
Karaköyde çalıştığım için oradan pil aldım pil 3 gün gidiyor (Duracell Actaviar)
Duysel'den aldım 1 hafta gidiyor....
Önemli olan pilin taze ve orjinal olması... Ne kadar çok sahtesi var bilseniz şaşırırsınız...
Rayovac, Duracell ve Varta Ecopack iyi markalardır...

ben rayovactan şaşmam siyahlısı sarılısı farketmez:)

hatta cihaz raporumla beraber hastaneden pil kullanması gerek diye rapor da çıkardım pillerimi yıllık olarak aldım ssk bir kısmını iade ediyor.

ben cihazcımla konuştum veresiye defteri gibi yaptık piller bayatlamasın diye bittikçe alıyorum:)

siyah kartonlu rayovaclar cok dayandigini iyi denedim digerlerinden

Rayovac marka pil satın almayı düşünen arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilirim. Kendimde 312 numaralı pil kullanıyorum. Hem kalite hem fiyat olarak gayet iyi.

ovenler var dıye duracell actıvaır pıl almıstım
rayovaclar kadar ıyı degılmıs maalesef cabuk bıtıyor rayovacladan bıde bıtmeye yakın ses kalıtesı bozuluyor duracellerde

Ben Activair pillerden çok memnunum. Uzun dayanıyor bende.
Sizin bu yorumunuzdan artık ben şunu anlıyorum.
Farklı marka hatta aynı marka farklı modeller için pilin performansı hepsinde fark ediyor demek ki.....

bunu hıc dusunmedım bulness
sız ravovac denedınızmı sumoda

Denedim açıkcası bende pek memnun kalmadım ondan. Ravovac'ta bende çabuk bitiyordu.
Şöyle söyleyeyim Ravovac ortalama 15-18 gün gidiyordu, avtivair ise 25-35 gün, fark 2 kat yani

Arkadaşlar pil konusunda tercih varta pillerini öneririm kalitesi de bir o kadar iyi
www.fulltedarik.net
adresinden pil bulabilirsiniz eger toplu alım yapmak istiyorsanız mzel fiyat almak mümkün. varta pileerinin kullanım zamanı diğer pillere göre daha uzun

Arkadaşlar bende daha önce zenipower varta rayovac renata durecell gibi hemen hemen her pil markasını denedim. Dünyada en fazla kabul gören Rayovac ve Duracell. Bildiğim kadarıyla Rayovac İngitere/ABD karışık üretim, Duracell ile Almanya üretimi.

Piyasadaki birçok marka uzakdoğuda üretim yapıyor. Tabi uzakdoğu demek illa kötü/kalitesiz demek değil.

Bence önemli olan size yakın, fiyatı uygun ve sorun yaşamadığınız markayı tercih etmek. Sonuçta pili 8 tl ye satan da var 12 tl ye satan da var. Ben bir süredir kadıköyden rayovac alıyorum 8tl fiyatı var. Sorun yaşamıyorum. Rayovac Advanced yazanlardan kullanıyorum.

oticon chiliyi alirken odyometrist oticon marka pil verdi esantiyon. esantiyonlari pek adam yerine koymazdim ben yanilmisim. yada oticon pil cok kaliteli.
3 hafta kar gotti oticon pil bi sevindim amman bu chili hic pil harcamadan duyuruyo diye. o pek makbul buldugum rayovaclardan kaldi diye o pili takmistim. vayy anassini. o okadar gitmeden hemencecik 10 gunde bitiverid. keramet cihazda degilde pildeymis galiba:eek: siemensin pilleri oldugunu bilirdimde oticonun pilleride varmis.tavsiye ederim memnun kaldim oticon pillerden.

Merhaba,

İşitme Cihazı pilleri için engelliler.biz özel Rayovac markada 10 adette kargo ücretsiz sunuyoruz.

İşitme Cihazı Pilleri

Alım yaparken sipariş notuna veya müşteri hizmetlerimize mesaj atarak engelliler.biz'den geldiğinizi söylemeniz yeterlidir.

vay anassiniii, millet pil satiyom diye biz isitme zorlugu cekenleri soyup sogana cevirmis:mad: 6 liraya hicbir zaman bi karton rayovac almamistim:confused: pazarlikla 9 liraya aliyodum. bi liracik karettim diyodum:phatta dutturu sony, hic begenmem onuda soliyim 10 liraya kakaladiydi biri:mad: performansi berbatti:mad:demekki 6 liraya satanda karediyomus. bizim engelimizden nemalananlar ne cokmus. haram zikkim olsun diyorum. pahali pil satanlara parLARIMIZ.

ben rayovac extra advanced 675 nolu pılı kullanıyorum
pilin ömrü cıhazın markasına gore de değişiyor bence. öncelerı starkey marka işitme cihazı kullanıyordum 4-5 gunde pılı değişiyordum
şimdi phonax nadia kullanıyorum 7-8 günde pil değişiyorum.
starkey kullanırken pıllerı sureklı aynı yerden alıyordum 6 tl ye
şimdi phonax cıhazımı aldıgım bayiiden alıyorum aynı pıle 7 tl dıyorlar. bende 3 tane alıyorum 21tl yerıne 20 tl verıyorum 1 tl kar edıyorum kendımce.

rayovac ve duracell dışındaki pillerden ben cok memnun kalmıyorum... işitme cihazında ise isviçre ve danimarka malı cihazlar en iyisi tabiki diğerlerine göre daha pahalı

Merhabalar

Duracell ve Rayovac işitme cihazı pil satışlarımız devam ediyor. Üstelik 10 adet alana sipariş notunda engelliler.biz forumundan geldiğini yazanlara 1 adet de bizden!

İşitme Cihazı Pilleri

7 liraya iyi ama kargosu baya tutar.beb oticon chili aldiktan beri SELIS isitmeden luks kutu rayovac 7 liraya aliyorum.ondan once 9 lira, 10 lira epey yolunmustum baska isitme merkezlerinde.

Merhaba Arkadaşlar;
İdis'in verdiği 13 numaralı duracel markayı kullandığımda pili 13-14 günde bitiyordu. Fakat başka işitme cihazı mağazasından ear-technic marka aldım 15-16 günde bitiyor. 6'lı olarak 8,5 lirayı, bir kutuda 10'lu olarak 80 liraya aldım. Bu markayı tavsiye ederim.

yeni cihazım baha attarac 4 rayovak marka pil kullanmaya başladım ankarada en hesaplı nerden alabilirim baha yı veren firma 7.5 tl dedi

Hepinize merhaba aranıza yeni katıldım ve şikayetlerinizi okudum pil ve cihaz ayarı konusunda yardımcı olabilirim isteyen arkadaşlara odyometristim ve yerim Yenimahalle/Ankara'da ulaşmak isteyen olursa özelden mesaj yazsın iletişim bilgilerini göndereyim. .

farukilhan06

hos geldiniz faruk bey.ozelden degilde sitede bizleri bilgileri izle ihya etseniz diyorum:eek:valla billa iyi odyometrist, helede cihazi kendi satmadigi halde ayar icin yardimci olacak babayigidi bi bulayim yenimahalle degil taaaaa halepe sama giderim.

chili cihazim var; bu iyiydi ama vyik vyik etmeye kalin sesleri hic vermeden hep ince seslerle kulagimin cilkini cikarmaya basladi. odyometristim sagolsun,cihazi ilk sattigi ayardan baska ayar yapmadi.sen kalinlari duymuyorsun die. iyide baya para verdik bir yil oldu. bidaha gidince doktora gbit bide odyo olcumu yap gel dedi. bende doktor lafi duyunca tabanlari yagladim bi doktor antipatili olarak:(
bu chilim olmasa bile elimde hic kullanamadigim naida 5 var bi ayarini begenecegim gibi yapan olmadi. sANA GELSEM IYI BI AYAR YAPARMISINIZ,

Hoşbulduk öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.Düşüncem hastamı en iyi cihaz seçimi ve doğru ayarla merkezden mutlu bir şekilde ayrılmasını sağlamaktır. Cihazı benim satmamış olmam problem değil.Cihaz verdiğim hastamı 15 gün sonra kontrole ayar için çağırırım.Şikayetlerini tek tek dinlerim ona göre tekrar bir ayar yaparım.1 ay sonra tekrar gelmesini isterim.Ve herhangi bir problem yaşarsa yine gelmesini isterim. Mesele cihazı satana kadar ilgi değil, cihazı teslim ettikten sonrada cihazdan en iyi performansı almasını sağlamaktadır.İyi bir cihaz ayarı odyometristin sattığı markanın cihazını tanıması,doğru bir test,odyogramı doğru yorumlama ve rem ölçümünden geçer . Sadece kendim için anlatmıyorum bu dediklerimi hakkıyla yapan birçok güzel kalpli meslektaşımı tanırım. Nadia için yardımcı olamayacağım ama Chili güzel bir model low frequency dediğimiz alçak frekanslarda sıkıntı vardır kalın sesler bu alanda bulunur.Buyrun gelin ücretsiz olarak testinizi ve ayarı yapmak isterim. .

cok cok tesekkur ederim faruk bey davetiniz icin. isitme merkezinizin adresini yazarsaniz simdi hastayim ama duzelince ilk firsatta sizi ziyaret ederim insallah.
evet alcak frekanslarini daha fazla acamiyorum demisti odyometristim. ama naidayi alip bi memnun olamayinca yerden bulmus gibi sarilmistim chili 7 me:) genede en aindan memnun kullanabiliyorum chilimi.naida ile berbat gunler gecirdim:mad:bidaha hiiiiic phonak almayacagim:mad:

408.cadde 134/2 Demetevler/Yenimahalle

Düzey İşitme Merkezi
0312 332 11 11
Rica ederim, geçmiş olsun

Memnun olduğunuza sevindim, bakalım elimizinden gelen herşeyi yaparız. . :)

Bu arada isteyen arkadaşlar olursa elimizde fazla miktarda pil var.
5 adet üzeri alırım diyen varsa ücretsiz kargo yapabilirim.
Kaliteli olarak Varta Ecopack öneriyoruz. İşimi görsün fiyatı uygun olsun derseniz Zenipower gönderebilirim.

hunsal Rayovac vasat marka değil. Rayovac duracell den kat kat ıyıdır. Pilin etıketını cıkardıgınızda en az 1 dakıka beklemelısınız cıhaza takmadan önce.. 1 dakıka bekledıkten sonra takacaksın cıhaza ve daha uzun sure gıdecektır..

Birde pili cihaza takarken + ve - yüzünden pili tutmayın, kenarlarından tutun aksi takdirde vücudumuz iletken olduğu için pil daha çabuk bitecektir. .

Üst Alt