Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?

10 ad 1 tl pil kullanıyorum arkadaşlar tam 4 yıldır hiç bir sorun yok 677 serisinden

Ben buradan her markadan birer ikişer paket aldım. Her seferinde başka marka pil takıyorum. Her pili taktığımda tarih atıyorum. Piller bittiğinde hangi pil ortalama kaç gün gitti yazacağım.

Rayovac'tan şaşmıyorum.. Bi defa Duracell Aldım daha az gitti...
Gaziantepte RAYOVAC'ın 6 tanesini 7 TL'den alıyorum her zaman...
Problem yaşayan arkadaşlara yardımcı olabilirim, yönlendirebilirim... kargoyla yollarlar sanırım, toptancısılar...
Bu Pillerin şarjlısı olmuyor mu acaba? Keşke şarjlısını ayarlayabilsek...

4-5 ay oldu sanırım. Bitmesine az kaldı.

Bu Pillerin şarjlısı olmuyor mu acaba? Keşke şarjlısını ayarlayabilsek...
Olmuyor diyebiliriz.
Şarjlısı hem kullanışsız hem de daha ucuza gelmiyor.
Mesela (atıyorum) her gün geceleri şarj edeceksin
Senede bir pili değiştireceksin.
fiyatı da diğer pillerin 1 senelik maliyetiyle nerdeyse aynı.
Yoksa şarjlı pil her model için var zannımca.

en uzun dayanan performansi iyi pil rayovac derim sari olanlar bide siyahti galiba bu siyakli olani daha az dayandi
sarjli pile kimse heves etmesin bunun pilleri hem pahali oluyor alirken hemde atiyorum mesela bir yil gecmeden daha uzun surede sarjlanmaya daha kisa surede bitmeye mahkum

Subjektif değerlendirmelere göre herkes farklı marka söyleyebilir. Önemli olan objektif değerlendirme. İlk fırsatta çalışma sonuçlarını burada bildireceğim.

[FONT=lucida grande]pilburada.com olarak işitme engellıler için bir kampanya başlatcaz cihaz pilleri hakkında duymayan kalmasın arkadaslar işitme engellı kardeşlerımızın destek olarım . [/FONT]
Pilburada.Com | Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

en iyi kulaklık pili ecopak alman malı
Bir satıcı olarak bunu söyleyebildiğinize göre, birtakım testler mi yaptınız?
Yaptıysanız, bu test sonuçlarınızı bizimle paylaşabilir misiniz?
Yoksa sübjektif değerlendirmeleriniz mi bunlar?
Ama ben zaten bu markadan da aldım sizden. Test sonuçlarım çıktığında en iyisi en kmtüsü görülecek.

genel anlamda kapsamlı bır test yapmadık . işitme cihaz pili alanlar tarafından soylenenlere gore ben ecopak dedim syg.

Oticon'un bir kampanyası var 10 paket Duracell pil 70 tl... Hem de pil test cihazı da hediye ediyorlar...
Ben Chili model işitme cihazı almaya gitmiştim fakat istediğim gibi olmadı kadın beimle 2 saate yakın uğraştığı için birşey almadan gitmek istemedim...
Şimdi iyi ki almışım diyorum...
Duracell ve rayovac'tan şaşmayın derim...

pil test cihazindan kulagimiz sagir olsada daha dogru soyluyor sagir kulagimiz:eek: vakti zamaninda bi earnet pek reklam yapiyo diye denemeye gittiydim ordaki soszum ona odyometris tabir edileni benim bitmis diye sakladigim pilleri kontrol etti su pil test cihazi denen seyle:confused: bu bitmemis bu bitmemis diye ayirdiklarini kaplarina gecirmistim bende guzelce:) denesem baksam bi tanecigi ise yaramadiydi :mad: belki benim kulak cok ileri derecede kayipli olduguna oyle olmustur dediydim:confused:

Harbiden duracell çabuk bitiyor ya denedim arkadaşlar.Önceden hiç dikkat etmezdim kafama göre alırdım ama rayovac daha uzun ömürlü bunu sonradan farkettim.

Ben duracell ile rayovac arasında çok fark göremedim ... Ama tercihim hep Rayovac oldu şu ana kadar...
İdis'te kampanya olduğu için Duracell aldım o da gayet güzel...
Sizin aldığınız pil bayattır belki ondan çabuk bitmiş olabilir...
Bu arada Varta Ecopack'ı da es geçmeyin o da çok güzeldir ama kolay bulunmuyor maalesef...

pil test cihazindan kulagimiz sagir olsada daha dogru soyluyor sagir kulagimiz:eek: vakti zamaninda bi earnet pek reklam yapiyo diye denemeye gittiydim ordaki soszum ona odyometris tabir edileni benim bitmis diye sakladigim pilleri kontrol etti su pil test cihazi denen seyle:confused: bu bitmemis bu bitmemis diye ayirdiklarini kaplarina gecirmistim bende guzelce:) denesem baksam bi tanecigi ise yaramadiydi :mad: belki benim kulak cok ileri derecede kayipli olduguna oyle olmustur dediydim:confused:
En güzel test denemek... Kulak asla yalan söylemez :) Yaw piyasada ne çok iş bilmeyen odyometrist varmış pes valla :) İşi bilenin elinden öpmek gerek :)

HEARING AID BATTERIES AND ACCESSORIES adresinde satılan piller uygun fiyatla satılıyor. Rayovac Extra Size 312 6 x 10 ( 60 adet fiyatı) 13.95 GBP. 5 adet sipariş verdim. 5x 13,95 + 10 GBP kargo ile 6 tanesi yaklaşık 1.6 GBP'ye maloldu. O da tl bazında yaklaşık 4.5 TL ye tekabül ediyor.

Son zamanlarda maraton 13 pil kullanıyorum oldukça memnunum......

Ben 30 senedir Murata, Rayovac, Gp , Biyotron...vs bir sürü marka denedim... Duracell heps,inden iyi geldi bana :)

bende pillerimi starkeyden alıyorum paketi 7.5 liraydı en son

Ben pilburada.com dan aldım. 10 paket aldım kargo bedava geldi.

ahali bi kurnazlik dusundum kendimce:eek:
evdeki piller bitmis bende pilburdadan aliyordum ayakustu ugradigim bi isitme merkezinde 7 lira diymi dedim fiat sormadan ole aliyom ben dedim
hik mik bisiler geveledi hadi madem 7 lira olsun dedi
hicbirimiz fazla fiat verenden pil almayalim

bu arada ben pillerimi biriktiriyorum ptt'ye vercem geri dönüşüm için :)

evet öyleymiş...
bende katkısı olsun dedim bari çöpe gitmesindense...

Arkadaşlar... www.tap.org.tr adresinden ücretsiz atık pil kutusu isteyebiliyorsunuz. Ücretsiz teslim ettikleri gibi ücretsiz teslim alıyorlar. Hatta bulunduğunuz çevrededki pilleri de biriktirerbilirsiniz.. PTT ile uğraşmayın. Hem daha fazla pil birikir hem de 1 kişi bile görüp alsa hayrına olur...

Son kullanma tarihi yakın değilse çok güzel bir fiyat...
Rayovac Duracell'den sonra ikinci tercihimdir her zaman...
Ama hakkınıı yemeyeyim çok emeği geçmiştir bana...

Elimizde hazırda zaten 10 paket duracel vardı.Denemek amaçlı 8 li bilisteri tercih ettik son kullanım tarihi 13 numaralı pil için 2016.11 ay.

Üst Alt