Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı ve işitme testleri ile ilgili herşeyi sorabilirsiniz..?

bende sinirsel bir işitme kaybı var sol kulağımda doğuştan böyle cihaz tak dedi doktor psikolojik sebeblerden dolayı hiç daha takmadım cihaz takmadım diye sağ kulağımda da işitme kaybı başlar mı sol kulağım yüzde yüz duymuyor

https://hizliresim.com/M1VLj9 buda işitme testim yaşım 18 ileriki yaşlarda diğer kulağımda da işitme kaybı başlaar diye korkuyorum başlarmı sizce

hsnsarix433
Sağ kulağınızda işitme kaybının gelişip gelişmemesi, sol kulağınıza cihaz takmakla alakalı değildir. Zaten sizin sol kulağınız işitme cihazına uygun değil.

Herkese merhaba sağlıklı günler dilerim.
Yakınımda %55-60 duyu kaybı olduğu raporlandı. elimde odyo testi mevcut. Kulak içi bir cihaz istiyor yaşadığı şehirde AUDİO SERVİCE volta sınahype 65.c diye bir marka model önermişler rapor+2000 TL gibi bir fiyata mal olacak toplamda 3000 ediyor. Marka konusunda yakınıma ankaradan ben yardımcı olabilirim sizce raporla beraber KULAK İCİ toplamda maks 4000 (1000 TL rapor karşılıyor+3000 bizim verebileceğimiz)civarına hangi marka ve modeli tercih etmeliyiz.Çok teşekkürler.

Üst Alt