Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme Cihazına Rağmen Duymamak!

Ayar güzelse hiç elletme. Sadece kumandayı hallet.

Peki sen orda ayardan sonra denemedin mi ? Böyle birşeyi farketmen lazımdı orda. Neyse hayırlısı ile hallet inşallah.

Fulya83 cihazi aldigin yere git ilk programa elletmeden 2.ve 3. Programlari aktiflesfir de memnun kaldigin ayar silinmeden ayar yapilir merak etme

sametozyunsel

bunu yapani hic gormedim phonakta:( her gittigim olani silip baska ayar yapmisti
gercekten boyle yapildigini bilmiyordum:(imerde o kadar demistim eski ayarina dondur bari diye kadin yuzume baktida bakti ama beceremedi:(yaptigida biseye benzememisti:mad:mecbur yeni cihaz aldik paraciklari sayip:mad:

Valla ben artık vazgeçtim cihaz kullanmaktan o kadar para döktüm cihaz boşa aldım sesleri artırıyor milyon kez dedim insanları yine anlamıyorum diye artık pes ettim ne yaptıysam olmadı daha da kullanmayı düşünmüyorum 27 yıl bu şekilde yaşadım bir 27 yıl daha yaşarım cihazcılara para kazandırmaktan başka bir işe yaramıyor..

bence bu cihazları icat edenlerden allah binkere razı olsun sahsen ben cihaz olmadan ne telefonda konuşabiliyorum ne kapı zili ne davul sesi duyabiliyorum ilerleyen bi işitme kaybıma göre bu kadar duyduğuma binlerce şükür ediyorum cihaz satıcılarından ve servislerinden biraz dertliyim ama ne yapalım burası türkiye nasılsa mecburen alıcaz bu cihazları bunu bilen fırsatçılar da bu sektörün sömürücüleri malesef siz siz olun arkadaşlar tatlı söze kanarak aldanmayın araştırmadan denemeden memnun kalmadan hiç bir yerden cihaz almayın..

Gül ablaya katılıyorum. Cihazlar olmasa bende sıfırım. Hele implant olmasa hepten zorda kalırım. Allah vesile olanlardan razı olsun.

Amin kardeşim yalnız bence fazlamı abartıyoruz acaba duymamak dünyanın sonu değil ki emrah sıfır falanda olmazsın hem böyle düşünme sonuçda dudak okursun işaret dili öğrenirsin kalem defter taşırsın bi şekilde kendini ifade edersin gerektiği yerlerde allah daha beterinden korusun birazda avantajlarından bahsedeyim mesela işine gelmeyeni duymazsın bi ortamda bi olaya şahit olsan dahi duymadım dersin kimse seni zorlayamaz karışmazsın gürültüden başın ağrımaz altyazılı film dizi izlersin komsun ses oluyo diye kapına gelmez bol bol kendinle başbaşa kalırsın istediğin kadar hayal kurabilirsin daha ne olsun lütfen karamsar olmayın güzel taraflarını düşünün birazda..sevgiler

:) Güzel yazdın da abla ne bileyim çok alıştım böyle. Allah beterini korusun. Ama cihazları çıkarınca zannediyorum dünyayı sırtıma veriyorlar al git diyorlar. Baya zorluyor dürüst olayım.

ayy sakın öyle düşünme gül geç bu hayatta bi çok şeye kaç günlük dünya bu anlayan anlasın anlamayana çokda tınn de geç )))

ablam bu dünyanın işlerinede insanlarınada akıl sır ermez kafayı takarsan yersin sonunda en iyisi umursama bırak karşındakiler rahatsız olsun onlar düşünsün

Duymak için taktığım cihazı işitmek için çıkarıyorum!?

Evet arkadaşlar durum tam olarak bu şekilde.Trajikomik yani...:))Siemens marka işitme cihazını sürekli yanımda taşıyorum.Duyma ihtiyacı hissettiğim zaman aleti takıyorum fakat bir süre sonra anlıyorum ki duyamıyorum sanki kulağımı tıkayan bir şey var ve duymamı engelliyor..Nihayetinde daha iyi duymak için çıkarıyorum cihazı..:)

hic takma
temelli sagır olur alısınca.login.

Bende en başlarda senin gibi düşünüyordum. Ama işin aslı öyle değil. Bu cihazlar duymanı sağlıyor anlamak çok başka bir mevzu. O cihaz ne kadar kulağında kalırsa o kadar anlıyorsun. İlerki zamanlarda ne demek istediğimi anlayacağını umuyorum. Şu an cihazsız eksik gibi hissediyorum kendimi.

Bende siemens aldım kulakiçi o kadar para verdim kullanmıyorum takmıyorum çünkü sadece ses artırıyor zaten sesleri duyuyorum benim derdim anlamak ve telefonla konuşmaktı ama insanları anlamak yine zor ve telefonla konuşamıyorum ve o kadar ses geliyor ki cihazı sonuna kadar kısıyordum seslerden başım ağrıyordu artık ama yine insanları anlamıyordum cihazsız daha iyi hissediyorum kendimi o kadar para verdiğim cihazı kullanmıyorum evde kutusunda duruyor satmayı düşünüyorum..

ayarlarini yaptir her ay gitve yeniden ayarlat ilk başlarda bana da oyle oldu alıştıkca yükseltme yapiyor ayarı

ulubey
1 ay taktım denemek için bu kadar süre yeterli değil mi? Cihaz kullanma klavuzunda da alışmak için şu kadar kullanın diye birşey yazmıyor.Cihazsız eksik hissetmen daha iyi duyduğunu göstermez aksine cihaz seni teslim almış olabilir.Önceki sayfaları okursan surekli cihaz kullananların şikayetlerini okuyabilirsin.

erdal71
Aynen bu düşünceye yakınım.Sanırım Mehmet Akşit yazmıstı burada "cihaz kullanmadığınız kulağınız zamanla körelebilir" diye.

Kaç senedir takıyorsunuz ama 2-3 sayfa geride memnuniyetsizliğinizi gösteren iletiler yazan siz değil misiniz?

Anlamıyorsunuz ama kullanıyorsunuz yani?

1 aylık sürede bende alıştım elbet..Çevredeki tüm sesler daha yüksek geliyor buna şüphe yok.Ancak bu seslere alısmak iletişim kurmaya bir fayda sağlamıyor.Yüksek kaybı olanlar dış ortam seslerine de ihtiyaç duydukları için sürekli kullanmaları mantıklı olabilir.

nuri3558 İşittirmeyen isitme cihazı yapıyor adamlar ve ustüne tonla para alıyolar..Bravo...2500 tl saydım bu merete para veren çıkar mı ki:)

Son düzenleme:
Neden atsın ki bilimsel test yapıyor orada..Şimdiye kadar ki testlerimde kaybım yıllar içinde hiç değişmemişti.Bu cihazı 1 ay taktım benimde artmış olabilir..

Üst Alt