Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende 2500 tl verdim bide üzerine telefonla konuşucam diye bi alet aldım ona da 700 tl verdim etti 3200 tl evde ktularında duruyor pırıl pırıl kullanmaya gerek yok böyle iyi başlarım sesine de duymaya da ses artırıp işitme cihazı yaptık diyorlar benim işime yaramadıktan sonra çöp..
login Belli bir süresi yok cihazı takıp anlayabilmen için. Kimse şu kadar süre boyunca tak diyemez. zaten dediğimi gibi duymakla anlamak arasında fark var. Uzun süre işitme problemi yaşadığında bazı sesleri beyin kavrayamıyor. Duysan bile anlayamıyorsun. Bunu da ancak cihazla duyarak yavaş yavaş alışıyorsun. Herkes sanıyor ki bu cihazı takınca hemen duyacağız. Keşke öyle olsa.
Söylediklerin mantıklı..Bunu düşünerek 1 aya yakın kullandım sürekli.Dediğin gibi sürekli takarsan gerçekten yüzde 15-20 farkettiriyor.Ancak ben yine duyamadığım bir defasında o sinirle çıkarıp attım.Tekrar da takmadım..Nedeni de şu: Yüzde 15-20 daha iyi duyacağım diye diger kulağımı riske atamazdım.Çünkü sürekli kullanımda diğer kulak tembelleşiyor.Kayıp daha da artıyor.
Şimdi cihazı gerekli olacağını düşündüğumde arada bir takıyorum ancak bu şekilde faydası yuzde 5/10 o da çevre seslerini duyurma babında..Konuşmayı anlamda duymak için bazen çıkarmam gerekiyor..
Çünkü cihaz kulağımı tıkıyor seslerin geçmesini engelliyor gibi oluyor..O derece faydasız yani..
Aslında biricik çözüm benim için çift cihaz kullanmak..Onun icinde cihazların daha da küçülmesi teknolojinin biraz ilerlemesi lazım.Yoksa çift cihaz kullanmayı düsünmüyorum..
nuri3558
Google playde bu cihaza touch control programı yapmışlar..Güya cihazı telefonla kontrol edebiliyormusuz..Kullandınız mı bilmiyorum..Ancak kullananlardan çok kullanmayanlar oy vermiş gibi 4 yıldız almış.1 yıldızı bastım anında..
25 yıldır takmıyorum zaten ve ara ara ölçüm yapıyorum..İlerleme ya da gerileme yok..Aksine ses artırıcı cihazların zararlarıyla ilgili tonla yazı, görüş, makale vb. mevcut internette..Sürekli takarsan mecbur alışacak kulak..Gözünde bozukluk olmayıp gözlük takarsan ona da alışır takarsın..
Herkesin kendi seçimi..
Fulya83 hiç bir cihaz %100 fayda sağlamaz gozluk de oyle gözlük takanlar bile bazen çok net gormez çıkarma ihtiyaci duyar dinlensin gözüm diye bzim cihazlarda sadece biraz iyilestirir mesela örneğin yere para düştü onu duymayiz bizler ama cihazla duyabiliriz fazlasıyla hemde kus sesleri falan hisirti vs vs cihaz ayarlarına gore de tizlik tokluk ayarlarsin
Ben dışarı çıkıp iki adamla muhabbet etmeyeceksem misafr faln glmicekse ihtiyaç bile duymuyorum bi aydır takmiyom cihazi kulaklarim ağrıyor sanki yük varmış gbi kulağimda aile arasında duyduğum yetiyor bna cihaz li cihazsiz hayat farketmiyor sadece cihaz beyne iletmeyi sağlıyor dikkat ini çektirir
Bnm tespitim bu en azından Fulya83
Aynen olabilir şunu da farkettim bi ay aralıksız taktigimda iki gün uc gun ara vernce sersem gbi oluyor insan eski duyduğum gbi olmuyor daha azalmis oluyor ses sagirmism gbi snrada kulaklarım sonra bi çınlama başlıyor iki üç gün sürüyor mübarek