Bi önceki mesajimda yazmistim olaylari tek tek anlatayim
ilk olarak hastane hastane randevu randevu uğraşmaya degmez diyip özel hastaneye gittim sürücü raporu için, goz muayenesi edilirken ,engel raporu sistemden cikinca goz dokturu(isitme den raporum var) devlet hastanesine yada uni. Hastanelerine gitmelisiniz dedi, siz siz olun rapor sistemde varsa boşa hic ozel hastaneye gitmeyin cunku verme yetkileri yok,teşekkür edip ayrıldım ve aile hekiminin yolunu tuttum,
Durumu anlattim KBB bolumunden uzman dr kontrolu edilmeli secenegini secip sevk etti , tabi randevu al derken 15 gun bekle , KBB da DR ODYO testi istiyor,test yapilirken isitme cihazi ile test istediginizi soylemeyi atlamayin!!! odyo testinde isitme cihazi destek ile % 30 mu 35 oran alirsaniz 1.grup sürücü olur ile komisyona girmeden gecersiniz, ben 1 grup sürücü olur secenegi ile dr raporunu aldim, diger evraklarimi da hazirlayip gun içerisinde ayni zaman da ehliyet randevusu de olsturdum 1 hafta sonrasi denk geldi yakin semtlerdeki nufus müdürlüğüne ve günü geldiğinde evraklarimi teslim ettim,12.10.2022 tarihinde yogunluktan bi 10 gune gelir diye düşünüyorum