Denizsel dostuma ithaf ediyorum bu makaleyi
Umitvar olsun kendileri 500 lirada cekilisle yari fiatina kazandim ha bide
Sadece 28 gün içinde işitme cihazı kullanmadan bir fısıltıyı bile duymak mümkün: Bağımsız tıbbi araştırmalarla onaylanmış devrim niteliğinde bir yöntem!
Web siteme hoş geldiniz.
Ben Prof. Dr. Vedat Gevher, bir bilim insanı ve moleküler biyoloji uzmanı olarak hayatımı insan sağlığı çalışmalarına adadım. Bugün sizlerle en önemli başarımı paylaşmaktan mutluluk duyuyorum: Türkiye'de ve diğer ülkelerde birçok insanın hayatını değiştiren eşsiz benzersiz bir işitme iyileştirme yöntemimi.
Bu çalışma bana prestijli Global Hearing X3 Ödülü için adaylık kazandırmakla kalmadı, bir zamanlar işitme kaybının kaçınılmaz olduğunu düşünenlere umut verdi. Yöntemim, ameliyat veya pahalı işitme cihazları olmadan sadece 28 günde doğal yollarla işitmeyi geri kazandırıyor.
İşitme cihazı olmadan hayatı keşfedin
Eğer şunları istiyorsanız:
- Başkalarının size ne söylediğini duymak, alçak sesle veya sessizce konuşuyor olsalar bile
- Uzaktan ve gürültülü ortamlarda bile kelimeleri iyi anlamak
- Radyoda haberleri dinlemek ve TV programlarını sorunsuz bir şekilde izlemek
- Kuş seslerinin ve hışırdayan ağaçların tadını tekrar çıkarmak
- Hayattan yeniden zevk almak!
...ve tüm bunları tehlikeli ameliyatlar veya pahalı işitme cihazları olmadan, binlerce lira tasarruf ederek elde edebilirsiniz, sadece okumaya devam edin.
Kaç yaşında olduğunuz ya da ne kadar süredir işitme problemi yaşadığınız önemli değil. İşitme kaybınızın ne kadar ciddi olduğu da önemli değil. Doktorunuz tamamen sağırlığa mahkum olduğunuzu söylese bile... 28 gün içinde işitme duyunuzu %100 normale döndürebileceğinizi bilin. İşitme cihazına gerek yok!
Neden benim yöntemim rahatsız edici işitme cihazlarına mükemmel bir alternatiftir?
- İşitme cihazlarının rahatsız edici gürültüsünü ve tıslamasını unutun, etrafınızdaki seslerin netliğinin ve doğallığının tadını çıkaracaksınız.
- İşitme cihazlarını takmanın verdiği utanç ve rahatsızlıktan kurtulun, kulaklarınız ve görünüşünüz doğal olacaktır.
- Kendinizi işitme cihazlarının neden olabileceği enfeksiyonlardan koruyun, risk almadan sağlığınıza dikkat edin.
- Etrafınızdaki her kelimeyi ve sesi her zaman duyabilin! İşitme, hayatınızın her anında sizinle olacak.
- Verimsiz işitme cihazlarına ve sık pil değişimlerine para harcamak yerine binlerce lira tasarruf edin. Benim çözümüm sadece yaşam kalitenizi artırmakla kalmayacak, aynı zamanda paradan da tasarruf etmenizi sağlayacak.
Ölü işitme hücrelerini diriltmek için doğal bir yöntem geliştirdik.
Bu sayede tamamen sağır olma riskiniz olsa bile artık işitme cihazlarına ihtiyacınız olmayacak... Sağırlıkla ilgili tüm sorunları unutacaksınız. Televizyonun sesini sonuna kadar açmanıza, duymadıklarınızı tekrar sormanıza veya duyuyormuş gibi yapmanıza gerek yok. Sonunda gürültülü ortamlarda veya telefonda bile kelimeleri tanıyabileceksiniz.
Artık yemek masasında ailenizi, sokaktaki insanları veya tezgahtarları anlamakta sorun yaşamayacaksınız. TV programlarını izlemeye ve radyo dinlemeye başlayacaksınız. Çünkü işitme hücrelerini yenileyen ve tam işlevselliklerini geri kazandıran bir formül geliştirdik. Bunu yapmayı nasıl başardım?
Sarlatanlik cok kolay bi meslekmis