Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İSKİ'de engellilere %50 indirim başladı

Cartegena

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Gerekli evraklar

1...Kimlik Fotokopisi
2...Sağlık kurulu raporu veya Özürlü kimlik kartı ( sürekli yazması gerekli )

Su faturası kendisine ait olanlar ve ailede engelli varsa vasisi de yapabilir.

İ.S.K.İ engelliler su indirimi uygulaması başlattı!

çalıştığımkurum İ.S.K.İ 2012 Yılı itibariyle engellilere su indirimi uygulaması başlattı.
size en yakın İSKİ şubesine giderek bir dilekçe ile nufus cuzdanı fotokopisi,engelli kimlik kartı fot veya sağlık kurul raporu fot.,su faturası istenmektedir.
oturdugun adres ile TUİK Kaydı aynı olmalı,fatura kendi adınıza olmalı ve ya 18 yaş altı için vasi belgesi yada ağır engelliiler için vasi belgesi.

merhaba ben iskiyi aradım az önce böyle bişry olmadıgını söylediler bunu nereden ögrendiniz link verebilirmisiniz

çok güzel bir haber istanbullu kardeşlerim için helal olsun

biz KARTAL şube müdürlüğü olarak yapmaya başladık.maltepe-kartal ilçelerine bakan müdürlük bizim sorumluluk alanımzıda.burada ikamet eden arkadaşlara yardımcı olurum.

iski silivri şubesinde arkadaşın hanımı çalışıyor ona sordu yanımda şimdilik sadece gazilere öyle bir hizmetleri varmış engelliler içinde düşünülüyormuş 2 dan öncede belli olmazmış?

engellilere suda indirim yokmuyduki zaten

su da inirim vardı ama bütün illerde yoktu bluesky arkadaş..

İSKİ kartal şube müdürlüğünde indirim uygulanıyor.Maltepe ve KARTAL ilçelerinde ikamet eden engelli vatandaşlarımız,İSKİ kartal şube müdürlüğünün Soğanlık e-5 yanındaki binasına uğrarlarsa gerekli evraklarla indirim hakkı kazanırlar.

İkamet ettiğim evin tapusu annemin üzerineyse bu haktan faydalanabilirmiyim?

evin tapusu annenin olması önemli değil,su fatura kimin üzerine ise ,eğer engelli kişinin adına ise sorun yok.ama anennin üzerine ise kendi üzxerine almanız lazım.sonra faydalanırsınız bu haktan kendi üzerinize geçtikten sonra sözleşme .

G.O.P da uygulama başladı

Merhaba Benimde kardeşim iski gop ta çalışıyor uygulama buradada başlamış bende yarın gidip indirim hakkımı kullanacağım

iski pendik uygulama hakkında bilgileri varmı acaba bide iski vezneleri bu işlemi yaparmı yoksa merkezemi gitmek lazım...

mehmetbtunca bu güzel bilgiden size çok teşekkürederim benim 2 kardeşimde ağır özürlü fakat su faturası annemin üzerine kardeşleriminde vasisi benim nasıl olcak

slm

çalıştığımkurum İ.S.K.İ 2012 Yılı itibariyle engellilere su indirimi uygulaması başlattı.
size en yakın İSKİ şubesine giderek bir dilekçe ile nufus cuzdanı fotokopisi,engelli kimlik kartı fot veya sağlık kurul raporu fot.,su faturası istenmektedir.
oturdugun adres ile TUİK Kaydı aynı olmalı,fatura kendi adınıza olmalı ve ya 18 yaş altı için vasi belgesi yada ağır engelliiler için vasi belgesi.
peki bu uygulama sadece İstanbul için m geçerli acaba.

İSKİ istanbulun su idaresi doğal olarak istanbulda geçerli.
Süper bir haber bu.
Bende yarın iskiye uğrayayım sorayım bakayım.

kocaelidede varmı su indirimi arkadaşlar

Merhaba abimle aynı evde yaşıyoruz su onun üzerine.kendi üzerime alsam bende yararlanabilirmiyim.birde üzerime almak için ne gerekli nasıl yol izlemeliyim.

engin8;
Bende g.o.p ikamet ediyorum, gelişmelerden haberdar et, her ay en az 80 lira fatura geliyor yarı yarıya düşmesi iyi haber.

% kaç acaba memur zammı gibiyse hiç yormayım kendimi :)

selam arkadaşlar annamadıgım bişey var bu indirimi büyük şehir yapmıyomu? yapıyosa bir ilçede var bir ilçede yokmu anlamadım kartalda varsa bütün ilçelerde olması gerekmiyomu istanbulda oturuyorum böyle bir indirim varsa kullanmak isterim indirimi saygılar

arkadaşlar bu konuda tüm iller içinse lik verin yada bu indirimi belediyeler kendi bölgelerindemi yapıyor konu kakında tam bir bilgi vere bilirmisiniz...

benim oglum down sendromu 17 yaşında su faturası benmim zerimde boşanma ilamı ile gitsem velayeti bende oglumun bende bu haktan yaralanabilirmiyim

arkadaşlar ben Beyoğlu İSKİ'yi aradım. İski kaydının benim adıma olmadığını ve bu durumu nasıl halldeceğimizi öğrendim.

dilekçe yazıp babamdan imza alıcam.
engelli kart yada emgelli raporumun fotokopisini
babam ve benim aynı evde olduğumuza dair nufus müdürlüğünden ikametgah.

bilgilerinize sunulur..

bugun (05/01/2011) pendik iski'den bu işlemi yaptım. fakat; kurum içersinde bilgi eksikliği var.sizleri geri çevirirlerse ısrarcı olun ve işleminizi yapın...

Üst Alt