Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İSKİ'de engellilere %50 indirim başladı

igdaş ve bedaş da yok bunu için bimerden kayitaçtim
sizlerde kayıt açın

851121

17.10.2014

BİMER

BAŞBAKAN YARDIMCISI ALİ BABACAN

851121

17.10.2014

BİMER

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI

851121

17.10.2014

www.turkiye.gov.tr

BİMER

851121

17.10.2014

BAŞBAKAN YARDIMCISI ALİ BABACAN

BİMER

851121

20.10.2014

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI

851121

20.10.2014

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI

ENGELLİ VE YAŞLI HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

851121

20.10.2014

ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURULU BAŞKANLIĞI

Bursa ve illerinde neden indirim yok acaba orda engelli yok sanki çok saçma ve adaletsiz bir uygulama olmuş bu...

arkadaşlar evim pendikte iski su indiriminden faydalanmak istiyorum iş yerim altunizadede ve iski iş yerime çok yakın acaba altunizade iskiye gitsem yardımcı olurlarmı illaki ikamet ettiğim adresteki iski şubesinemi gitmem lazım? teşekkürler

diabetus

Gerek yok rapor su faturanın yeterli engelli nüfus kaytı ve fatura adresi aynı olacak borç olmayacak

ıett sms geldi

sayın abonemiz iett için yararladığınız indirimi %50 olarak ıskı'den de alabilirsiniz diye geldi.

Merhaba arkadaşlar ben kirada oturuyorum.Doğalgaz kendı adıma fakat su faturası ev sahibi adına bu durumda ben su ındırımınden nasıl yararlanabılırım.Bu konuda beni aydınlatırsanız çok memnun olurum.Sevgilerimle.

sevtun

Oturduğun Konut da aboneliği üzerine alacaksın. İstenen evraklar Evin Deprem Sigorta Policesi Engellli Kimlik Kartı yada Rapor Fotokopisi.

Ben Ankara İkamet ediyorum. Deprem Sigortasını 40 TL yaptırdım ve İnternet den abonelik işlemlerini yaparak evrakları elden teslim ettim.

Tamam yaptırdım gıttım raporumu verdım 183 tl temınat ucretı odedım baska hıc bır evrak ıstemedıler.Saatıde otomatık uzerıme aldılar.Yararlanmaya basladım.Hepsi bu

ben yeni yaptırdım arkadaşlar şimdi gelen faturanın yarısını mı ödiyeceğiz? yoksa %50 indirim uygulanmış olarak gelen tutar mı faturadaki rakam

idosente

Fatura ne olarak geldiyse öde çünkü fatura indirimli çıkıyor

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sureli raporlular bu indirimden yararlanamiyor mu gercekten iski nin sitesinde raporun surekli olmasi ile ilgili
bir ibare goremedim

omar34

Süreli raporunlada başvurabilirsin sıkıntı olmaz sadece rapor süresince indirim uygulanır rapor yenilendigi zaman ayni şekil dilekçe verecek sin

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ISKI de engelli su indirimi kaldırıldı mı? Son faturamı komşumuzun faturası ile karşılaştırdım, aynı miktar kullanıma aynı miktar fatura bedeli gelmiş. [FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]Benim faturamdan indirim kalkmış anlaşılan , sessiz sedasız![/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT]

Ben bir kaç ay önce yaptırdım devam ediyor kardeşiim.

Benimde devam ediyor. Bir yanlışlık olmasın? Son faturam indirimli idi. Daha ödeme günü gelmedi.

Aynı binada oturan komşum 11 m3 su kulanmış ve 52,26 TL. fatura gelmiş (indirimsiz normal konut abonesi)....son ödeme tarihi 06.11.2017

Engelli %50 indirimli su abonelik faturam 11 m3 su için bana da 45,12 TL. fatura gelmiş....son ödeme tarihi 06.11.2017

Diğer 3-5 komşunun faturası ile kıyasladım sonuç yine aynı... yaklaşık engelli indirim oranı % 14

Görüldüğü gibi %50 indirim falan kalmamış.

Oturduğum semt Ankara -Pursaklar

Arkadaşlar bu konuyu hep birlikte Bimer ve Aski ye mail atarak şikayette bulunalım.

Vergisiz fiyat üzerinden indirim sanırım vergiler konduğunda fiyat otomatikman artıyor.
Kullandigimizdan çok vergi ve KDV ödüyoruz.

Bu iş yine engelli üzerinden prim yapmaya benzemiş.Hani şu digitürk ün,otobüs firmalarının indirimi liste fiyatından yapıyoruz deyip oranları %50 yazıp %10 indirim yapmaları gibi olmuş.

Bende başvuracaktım ama vazgeçtim.35 lira faturam geliyor.Muhtemelen başvursam 30 a inecek.sadaka olsun güzel belediyemize!

3-5 ay öncesine kadar yarı yarıya geliyodu gerçekten ama artık indirim filan yok diğer dairelere ne geliyosa aynısı geliyor

Bu gün son faturamı alarak ASKİ ye gittim ve faturamın normal abonenin kine yakın geldiğini söyledim.

Baktılar faturamda Abone Tipi kısmında G0/1 yazıyordu ve bu yanlış kod idi yani merkez ilçelerin kodu imiş

bilgisayardan abone tipi kodunu G0/2 yaparak düzelttiler ve gelecek faturamın %50 indirimli olacağını söylediler.

Yaklaşık 4 yıl bu şekilde fazladan ödeme yapmışım.

Arkadaşlar bir şey öğrenmek istiyorum. İndirim için başvuru yapacağım. Raporum 5 yıl süreli. Başvuru yapabiliyor muyum? Ayrıca fatura babamın üzerine. Yapmam gereken işlemler ve evraklar nelerdir? Yardımcı olur musunuz?

[FONT=&quot]İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden alınan bilgiye göre, geçen ay gerçekleştirilen İSKİ Genel Kurulu'nda kabul edilen "Abone Hizmetleri Tarife ve Uygulama Yönetmeliği'nin" getirdiği değişiklikler, hayata geçirilmeye başlandı.[/FONT]
[FONT=&quot]Değişiklikle daha önce kademeli olarak tarife üzerinden yüzde 50 oranında indirimli fatura gönderilen şehit, gazi ve engelli aboneler için kademeli uygulamasına son verildi.[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Şehit, gazi ve engelli aboneler, bundan böyle ne kadar su kullanırlarsa kullansınlar, hepsine yüzde 50 indirim yapılacak ve gelen faturanın yarısını ödeyecek.

kaynak:mynet haber[/FONT]

Merhaba arkadaşlar bende gittim iskiye 1 hafta önce işlemi yapan kişi bugünden itibaren geçerli dedi dün fatura geldi fakat faturada indirim ile ilgili hiçbir bilgi yok nereden anlaşılıyo indirim uygulandığı

Kaan58

Fatura dönemi ile sayaç okuma dönemleri yüzündendir. Şöyle: 14 Temmuz son ödeme tarihi olan faturanın tüketimi haziran ayına aittir. Bir sonraki faturada görebilmeniz lazım.

hozgul
bu indirimlerin doğalgaz ve elektrik faturaları içinde geçerli olması dileği ile cevap için teşekkürler

Su için 50 TL ye kaç ton su yükleme yapılmaktadır
1 ton su kaç lira

Son iki aydır gelen faturalarda (İSKİ) indirim yapılmıyor. Sanırım %50 genel indirimden sonra engelli indirimi kalktı. beyaz masaya sordum ama yanıt alamadım. bilgisi olan var mı ?

Üst Alt