Ufukalp
Ufuk bey,
ben burada herkes bana karşıymış gibi bir söz etmedim. Söylnen şeyler farazi cümleler. Ben aynı oradanı alacağıma inanıyorım. Sorun bu değil, sağlık bakanlığının yukarıdaki bilgi yazısı varken bir hastanenenin bir yetkilisinin sen 2014 raporunu erapora işlertirsen maaşiın gider demesi ve daha başka saçma görüşleri. Bu okadar kolay olmasa gerek. Arşiv su bastı valilik yazısı var zayi olanlar yeniden rapor alacak diyor, nerde yazı diyorum veremiyor. Buna valilik mi karar verir sizce?
Yada 2014 yılında alınan yukarıda belşrttiğim rapordaki orana göre ssk maaş mı kesebilir sizce?
Takıldığım konular bunlar. Yoksa sgk bana gel seni tekrar muayene edeceğiz desin gidelim sorun yok ama kafadan uydurma gibi gelen laflarlada insanları korkutmasınlar benim dövecektim dediğim şeyler bunlar. Ben konuçmayı cümle cüme yazmadığım için bilmiyorsunuz.
2014 raporu geçerliyse zaten ibb kartımı yenileyecektir o zaman.
Tabii buradaki %12 rakamına takılmazsa, o zaman ne yapacağız peki, boyun büküp arkamızı dönüp gidelim mi?
Benim kızdığım nokta su bastı raporun sahte olabilir şeklinde kinayeli konuşmalar. Sahte olduğuna eminsen sen beni dava et dedim.
Yarın yukarıdaki yazının çıktısını alıp tekrar gideceğim. Başhekimle görüşebilirsem ona da aktaracağım.
Raporu işlemiyorlarsa bana yazı vermelerini isteyip hukuki yoldan ilerlerim.
Dediğim gibi bir sürü sağlık sorunumdan dolayı şuandaki %52 orandan daha yukarıda olur büyük ihtimalle.
konu bu değil konu gelen insanları salak yerine koymaları.