Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul kart devamlılığı için raporu sisteme işletmemiz gerekiyormuş!?

Pluvia

e nabız e devlet ne farkediyor ayrıca bilgilerin yasal olarak orada olması gerekyor sen istesen de sildiremezsin.Biz oraya kaydettirmeye çalışmak için neler yapıyoruz sen sildirmeye çalışıyorsun :)

sgurkan

Anlatamıyom heralde eski raporlarda orda duruyo onları istyom silinsin

İstemiyom birbaşkasunun görmesini

İnsanın özeli kalmadı sundular herşeyi nete töbe töbe

onu sildiremezsin zaten sağlıkla ilgili ne yaşarsan hangi doktroa gittin ne ilaç aldın hepsi oraya kaydediyor artık.Anlamadım eski rapor var onu sildirip yeni raporu mu ekleteceksin.

Eski itirazlarda var orda

Ensonki geçerli zaten onunla aldım kimlik kartı şunu bunu

Kullanmadığım raporlarda orda duruyo

onlar araya kayıtı ise zaten sildiremezsin sanmıyorum e-devletten bilgi silinir mi?ben ilk kez duydum.

Zarzor aldım ben rapor 38de klmıştı itirazlarda orda duruyo onları sildircem silerse

Edevlette değil e nabızda

e devlete girmeden e nabıza giremezsin zaten.Mantıklı olarak e devlette kayıtlı her şey.

sgurkan şifrem var giriyom ikisinede

Edevlet şifresinle giriyom enabıza

Mail attım ilsağlıktan yapabilirmişim eskileri silinmesini

Enabızdan

Pluvia

evet direk internet bankacıluğı aracılığıla giriyorum zaten e devlet şifresi almadım.e devlete giriyorum ordan e nabıza.

Tek rapor konsa anlarım öncekilere ne gerek var

Edevlete şifresiz giremezsiniz pttden alcanız şifre

Oşifreyle enabıza girebilirsiniz

7tlmi ne veriyosunuz tel nosu alıyo şifre geliyo telinize

Pluvia ben e devlete internet bankacılığından giriyorum zaten gerek duymadım tekrar şifre almaya.Aynı şey zaten.

Pluvia

zaten tek rapor devamlı en son rapor geçerlidir
kimse görmesin derken e nabızı sadece sen görürsün
sen e nabızdan eski raporlarını sildirmeyi başarsanda sağlık bakanlığının veri tabanında raporların kalır

Kurumlar sadece son raporu görür https://erapor.saglik.gov.tr/portal/ burdan taratır

sağlık bakanlığı ortak alanıda https://giris.saglik.gov.tr/login.aspx

yani senin enabızını gören yok ama e nabızdaki bilililerin buralarda kayıtlı sadece son geçerli olanlar .

Medula sistemi var osisteme sizler giremiyonuz eczacı ve doktor görüyo tek

Enabızı

Ayarı var dışarının görmemesi için o ayara rağmen görürlermi bilmiyom

Beylikduzu

e.nabızda listelenen raporumu
e-raporda tc dogrulama yaptığımda bir sonuç çıkmıyor acaba sizler görüyormusunuz bunu merak ettim

BLUEEYES daha koymamışlardır seninkini
hakan06 ankaradada varmı böle bişi kartlarda güncelleme felan ben orda değilim bilgin varmı

Pluvia

BENİMKİLER E-NABIZ RAPORLAR BÖLÜMÜNDE VAR GÖZÜKÜYOR
AMA E-RAPORDA DOĞRULAMA DA GÖREMİYORUM
BOa67V.jpg

WXq9LN.jpg

bende de ist.kart ancak bana mesaj gelmedi gelmemesinin bir sebebi var mı

BLUEEYES
e rapor kısmı yeni e imzalı raporlar içindir ıslak imzalı raporlar engelli veritabanından bakılır onada biz bakamayız sistem otomatik kontrol eder

Pluvia ,ben servisle gidiyorum,çok kullanmıyorum ama bir hafta önce kullandım herhangi bir güncelleme yoktu,bügün bakar yazarım sana.

Pluvia

e nabız sadece sizin için görmeleri için sizin yetki vermeniz gerekli hastane ve eczane medula sisteminden görüyor e nabız rapor hastalık tahlil ilaç reçete kayıtları için sizin bilgileriniz toplanır

hastaneler artık tahlil sonucu vermiyor herşey sisteme kaydoluyor olay bu

Pluvia
e devlete girerken senin şifren var sadece sana özel bilgileri başkaları nasıl görsün ancak o sistem üzerinde çalışlanlar görür nasıl çağrı merkezinde çalışanlar senin bilgilerini görüyorsa onun gibi.Kişisel bilgilerin korunmasına dair yasal haklarımız var zaten ilgili kişiler dışında başkaları görürse bu suç olur.

Arkadaşlar konuyu toparlamak adına yazayım en son ne durumda şimdi 2000 yılından önceki raporları hala hastaneler giremiyormu yada giremeyen hastaneler için bir çözüm yolu varmı ? herhangi birşey belli oldumu bu konuda

bana hala mesaj gelmedi

Arkadaşlar konuyu toparlamak adına yazayım en son ne durumda şimdi 2000 yılından önceki raporları hala hastaneler giremiyormu yada giremeyen hastaneler için bir çözüm yolu varmı ? herhangi birşey belli oldumu bu konuda
bana hala mesaj gelmedi[/Q

Hastanelerin keyfiyetine göre değişiyor, bazı hastaneler sisteme giriş yapıyor, bazıları yeni rapor çıkartıcan diyor, il sağlık yaptırım yapacağına o da aynı şeyi söylüyor.
Ben Şişli Etfale kayıt yaptıramıyorum.

Mehmetyilmaz

Ben raporu 2000 yılında aldım, Şişli Etfal 2005 te Arşivi su bastı bu nedenle 2005 öncesini kaydetmiyoruz dedi, ben aynı raporu 2013 yılında Aslı Gibidir yaptırmıştım o nasıl oldu o zaman dedim, hasta haklarına şikayet ettim, hasta hakları bu sefer demez mi 2013 yılında Arşivi su bastı. Komik şeyler oluyor, bunlar mahane üretiyor sadece.

Arkadaslar 184 e bilgi vermistim bugun aradim dilekcem sonuclanmis konya numuneyle gorusmusler bizzat gelip basvuru yapsin demisler bu bir nevi gireceklermi sisteme raporumu demek oluyor?

Şişli Etfal'den 2001 yılında aldım tc yok o zamanda tc zorunlu değildi zaten şerefsizler su bastı kaydedemiyoruz deyip tekrar heyete girin diyorlar ne mağlum oranımın düşmeyeceği...
Tek suçlu şu anki hükümet Allah belalarını versin ler soyguncu hırsızlar

Üst Alt