Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En sevdiğim ve etkilendiğim klasik filmler arasında Rocy serisini söyleyebilirim.Sylveter Stallone un senaryosunu kendinin yazdığı yönettiği ve oynadığı film serisinde Muhteşem başarılarının hikayesini ülkecek nasılda soluksuz izlediğimizi hatırlıyorum da onu görünce gözlerim yaşarıyor.Filmin en etkileyici özelliği bence Sly ın yapmacıksız doğal oyunculuğu filmi güzelleştiren bir diğer özelliği.Ayrıca eye of the tiger, burning hart gibi filmin çok güzel müzikleride çok meşhur olmuştu o zamanlarda ve hala da çok güzel müzikler...Sly ı çok seviyorum çokk
Ayrıca Kuzuların sessizliği, Kill bill, Terminator 1-2 çok beğendiğim ve izlemekten bıkmadığım filmlerden.
-requem for a dream
-candy
-wicker park
-angel of the city
-forrest gump
-green mile
-a beautiful mind
-schindler's list
daha o kadar çok varki şimdilik bunlar yeter arkası yarın
Forum başlığı çok hoşuma gitti
Misal,
- Abi ben hayatta değilken "Korku Tüneli" diye bir film izlemiştim güzeldi
Doğduktan sonra da "Hayatın Gerçekleri" diye bir film vardı en çok beni o etkiledi
En son izlediklerim arasındaki Agora filmini ve Michelle pfeifer'in güzel oyunculuğunu özellikle çok beğendiğim, konusu ile marjinal bir film olan ama alabilene verdiği mesajlarla ve filmin sakin,sade anlatımı,mekanların güzelliği,görsel zenginliği gibi sevebileceğim bir çok neden bulduğum bir film olan Cheri filminide bu listeye katabilirim...
Arkadaşlar yıllar önce izlediğim filmi bugün öğleden sonra bir kez daha izledim ve hüzünlendim insanları yargılamadan yaşamayı ne zaman başaracağız onu düşündüm. Hangi filmi mi izledim? Çingeneler Zamanı. Yaşamı o kadar yalın ve basit kurallarla yaşayan ancak yüzlerinden mutluluklar eksik olmayan insanların yaşamını bir kez daha izledim. Sakat kardeşi, unutulmaz aşkı olan Perhan'ın kayıtsız yolculuğunu izledim. Hıdırellez şenliklerinin gösterişli kutlamalarını izledim. Bir hindiyi sevmenin bile paradan zevkli olduğunu izledim. Eşsiz müziklerin insanların yaşamına kattığı duygu yoğunluğunu tattım. Paranın insanların yaşamlarını düzeltirken altüst ettiğine şahit oldum ancak inancınızı bırakırsanız Tanrının size arkasını döndüğüne şahit oldum. Dürüstlüğün ve erdemin insanı taçlandırdığını gördüm. İnsanları yargılamadan önce kalben onu dinlemek gerektiğini öğrendim. Gülen yüzlerin altında da derin yaralar olduğunu izledim. Özgürlüğün en büyük tutku olduğunu esaretin insanları körleştirdiğini bir kez daha gördüm. Etkilendim, etkilendim, etkilendim...
bir babanın oğlu için yapabileceği en güzel fedakarlık, hiçbir filmi izlediğimde böyle ağladığımı bilmem müzikleri çok etkileyici mazlum çimene helal olsun.
Yalnız Değiilsiniz ilk izlediğimde iki hafta kendime gelememiştim ne yaparsam yapayım hep o film vardı aklımda şimdi bile izlesem etkilenirim hele müziği bence süperötesi film kadar müziğide etkili fonunu arıyorum ama bulamıyorum...